Юридичні консультації форумчанам по трудовому та процесуальному праву, і супутнє

Автор ВКБ, 09 Квітня 2020, 16:30:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Я маю гараж:

На присадібній ділянці, гараж не паспортизований
0 (0%)
На присадібній ділянці, гараж паспортизований
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні тимчасовий металевий
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні капітальний не паспортизований без кадастрового номера ділянка
0 (0%)
Біля багатоквартирного будинку в житловій зоні капітальний  паспортизований з кадастровим номером з офлрмленим правом власності
0 (0%)
Капітальний в гаражному кооперативі без паспорта та з не оформленим правом власності
0 (0%)
Капітальний в гаражному кооперативі з паспортом та оформленим правом власності
0 (0%)
Орендований, який не оформленій у власності орендодавця
0 (0%)
Орендований, який в чужій оформленій власності
0 (0%)
Іде процнс оформлення права власності, збудовоного після 05.081992р
0 (0%)
Іде процес оформлення паспорту та у власність, збудованого до 05.08.1992р.
0 (0%)
Іде процес оформлення паспорту та у власність, збудованого після  05.08.1992р.  через проект землеустрою.
1 (100%)

Всього голосів: 1

ВКБ

Толстий жив не в той держустрій. Всі закони написані по справедливості і мають ген менталу українців. Вся церкавна істина виписана в законах, питання їх виконання і дії.

Епть..а суди навіщо? Якщо немає розуміння як цим девайсом -державою користуватись, ну що зарадити? Читати, вірити і рухати ту Конституцію. Це правила, хтось порушує ніубій, то причому тут конституція, доказ, заява, адвокат суд, тюрма. Не вийшло, програв, змагальність сторін. Чи Конституція винна що напльовано в підїзді? Чи може вина що доказу немає чи фото хто наплював та заява і вимога поліції накласти адмінштраф Чи якщо поліція бкздіяььна хренашить заявами і в КАС підітожить моральною шкодою. Ну хтотлєкарь що не хоче один і не може другий? Правила написані, а одні в футбол, інші в хокей на одному матчі. То хтось повинен мабуть піти суто по інструкції до больової точки? Чи не так?
Чрго спрун не ви*бали всім аулом в суді? Бо стадо, яке віре що воно відоме стадо.  Чи наче танками звбирали ті поліклініки чи що там. Мєсію чекаємо?

То ми про відключення обленерго поспілкуємось чи питання закрито?

Народ має оргоменну силу, закони, суди, може об.єднатись в ШО і ви*бать в т.ч. оточення, профспілками перебалансувати в зарплати надприбутки, а дозволяють себе є*ти. Не хотять.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Незабаром день Конституції України 28 червня - свято головної інструкції користуванням державою та поведінки в суспільстві для досягнення правовогоі економічного раю в державі - яку мало хто виконує і поважає, саме яка тримає народ до купи, за яку воюють.! Любий конфлікт можна вирішити повернувшись обличчям до Конституції і законів та врахувати баланс прав і обставини.
Чомусь маргінали думають що закони щоб їх порушувпти, і вони протинародні. Я б так не сказав.
Нам не церкви треба строїти , а храм для живих, де всі статті Конституції розвішані, роз.яснені і підкріплені законом, вивчати і надавати пропозиції через ГО в ВР роліпшувати і адаптовувати, гармонізувати.
Всі наші біди від недотриманея правил гри.
Всі церковні істини вже давно там в Конституції...яка для живих а не для усопших. Саме Конституція і закони найкращий подарунок та спадок нащадкам.

ВКБ

igo61

Знову зальот! Сумніви беруть у дійсності цього документа.
Чому? А ось чому: погляньте на виділені цитатки і стане зрозуміло.
;)
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

в 2001-му її фізично і юридично і теоретично не існувало, походу це факе
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Ні, хлопці, швидше не фейк. ВКБ нам відсканував якийсь збірник законодаства, а в дужках вказано першу офіційну публікацію закону у такому товстенькому журналі (ВВР).
Я не гарантую що не фейк лише тому, що мені просто лінь перевіряти зараз контрольний стан закону та звіряти з відсканованим текстом.

В Україні два офіційних джерела законодавства: "Відомості Верховної Ради України" та "Голос України". Згідно юридичної традиції прийнято вказувати офіційне джерело публікації, от в дужках і вказали.

ВКБ

Шановні, в ЗАКОН внесені зміни. Це редакція зі змінами і я не перевіряв, але цієї норми можливо не було в 2001р. Це я скопіював з офіційного сайту витя і використовував при зборах співвласників, жлобів паркувальників інформував трохи.
Зараз перевірю редакцію на 2001р.

Після черверга п.ятниця, і я в гіфно буду ))) :drinks:

ВКБ

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

У порядку ст.250 Кзппу підприємства зобов'язані відраховувати не менше 0,3% від загального зарплатного фонду в рік, або більше за умовами колективного договору за законом 1045-14 коштів профспілкам на оздоровлення працівників. Ця норма стосується і тих хто не є членом профспілки. Профспілка первинна виділена лише як суб'єкт акумулювання коштів, а самі кошти в долі належать працівникам. При звільненні хто не скористувався оздоровленням має право на такі суми. Практика не поширена так як люди темні, крутять коштами як хотять профспілки і власники рахунків підприємства.

Toris

ВКБ

Дрлі..тобто пропорційно кількості працівників на звітній період.

Тут не плутати статутні профспілкові внески і зобов'язання по 250 кзппу і закону України 1045-14.

Toris

ВКБ

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion