Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Ідея бімба. Для отбора парофази з балона треба мабуть якийсь вентель з верхньої точки і таки для 4 гбо і все одно тройником всунути перед клапаном редуктора  в ту ж рідку фазу, розділити електроклапаном як наргіється вимикати. При -15 сме одно є тиск в 1кг, але треба пепевірити.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

На таврофорумі є така тема "Пуск на газу на холодном двигателе " https://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=80508

Кілька фото звідти.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алекс

В теме про термостат ланос сказали шо прогрев так быстро шо даже электро не надо
Еще
Номакон ,позисторы и т д ,у нас это подогрев фильтра дт и заборника
Сосед работал на Кавз ике,на пропане заводил даже зимой ...про кипяток не помню
А вот газелисты  кипятком редуктор обливают,слышал
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Sergik32

ідеї хороші, я прям вангую що вони ними  і лишаться. один варіант це спіраль з трубки мідної чи люмінієвої і помістити в колбу з нагрівачем, виключно для запуску
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алекс

Цитата: Sergik32 від 19 Жовтня 2020, 16:51:10
ідеї хороші, я прям вангую що вони ними  і лишаться. один варіант це спіраль з трубки мідної чи люмінієвої і помістити в колбу з нагрівачем, виключно для запуску
От жалко некуда печку от Запорожца поставить -будет решение всех проблем сразу
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Romka

А поставить свечу накаливания на 12 в не вариант?
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Вчора спілкувався з ГБОшником. Він ледь не стогнав, коли я сказав про підігрів у магістралі. Сказав не чіпати магістраль і думати про підігрів редуктора чи у редукторі. Також поскаржився, що теж обдумує цю тему, бо я не один такий. Він скаржився, що для дизельних свічок накалювання чи то немає місця у редукторі, чи то стінки редуктора надто тонкі...

Залишається лише варіант мутити щось кардинально інше. Варіант з проводкою МГТФ - дуже навіть класний і концептуально правильний. Питання лише в герметизації відводів проводки.

Володимир

Цитата: Алекс від 19 Жовтня 2020, 16:41:30
В теме про термостат ланос сказали шо прогрев так быстро шо даже электро не надо
Еще
Номакон ,позисторы и т д ,у нас это подогрев фильтра дт и заборника
Сосед работал на Кавз ике,на пропане заводил даже зимой ...про кипяток не помню
А вот газелисты  кипятком редуктор обливают,слышал
В мене термостат від ланоса 1.4, редуктор сидить на малому крузі, зимою запуск на бензині, коли двигун вийшов на робочі оберти прогріву іде перехід на газ. Під час переходу деякий час газоблок слідкує за тиском в редукторі, щоби не вийшов за межі, єдина умова в мороз дати двигуну прогрітись мінімум до 25 градусів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

...Щойно повернувся від наших хімічок. Спочатку зателефонили і кажуть "прийди". Зібрався, йду. Знову телефонять: "Не треба, повертайся". А я відчуваю, що таки треба йти. Прийшов, а мені кажуть, що жива миша залізла у принтер, випорожнилась там, влаштувала теракт між дівчатами і вони ось-ось втратять свідомість. Я прийшов прямісінько в процес дезінфекції, дезінсекції, дератизації, радіологічного знезараження та перебазування до бункеру. Ледь заспокоїв. Обнюхав принтер - чистий, без запаху. :-D

Ну що, беру принтер, тягну на вулицю, ставлю на лавку, роблю неповне розбирання. Виявив мишу: всунулась під бокову кришку і робить вигляд, що її там немає. Тільки хвостиком ворушить. А принтер відносно новий, там всередині геть мало місця, як в іномарки під капотом. Дивлюсь і думаю, як би то її дістати так, щоби не бігати далеко по підручні засоби і щоби та миша не вкусила мене і не подряпала, бо ж процес зачистки території від мишачої автономії без крові не буває.

І тут я побачив котів! Практично диких! Вони лише дівчат слухаються і часом дають їм погладитись, а інших людей ближче 2-4 метрів не підпускають. Кажу дівкам, щоби запрошували тих патлатих воїнів хвоста і кігтя до господи, тобто до принтера. Поставив принтер на асфальт, а сам відійшов метрів на 10, щоби не відлякувати тваринок і не відволікати.

Ну шо, кіт підійшов, сів собі і веде спостереження. Під термінатора шифрується, ледацюга. А кицька занюхала запах миші і почала її шукати. Знайшла і спробувала її сколупнути. Фігушки. Миша хвоста прибрала. "Котяча мама" сміється і розповідає мені деталі, бо я далеко і мені не видно. Кицька стає на задні лапи, тягнеться мордою до миші і лапою її, лапою. За кілька секунд таки взяла. Витягла, відійшла від принтера, поклала на асфальт і роздивляється. Кіт, побачивши здобич, підійшов, відсунув кицьку, взяв мишу, відійшов трохи в сторону і почав її поїдати. Дівки радіють, біжать за призовою ковбасою. Притримав їх, щоби кіт повністю виїв здобич і не залишав залишків, бо смердітимуть.

...Коти їдять призи, дівки радісно мімішать і сюсюкають, а я задоволено потираю руки: це ж треба, яка вдала оборудка вдалась! Усі попрацювали небагато і усі задоволені.

Жалкую, що творча мисля не зметикувала зняти усе це на відео. Події якось так стрімко розгортались, що не встигав обметикувати документалістичні заходи.

Для художньої ілюстрації надаю фото термінатора Кузі в одному екземплярі (фотографував взимку):

KOT

Кузя, питаясь мышами выглядит лучше чем мои 2 одомашненных, которые едят еду дороже чем я.
У друга в гараже когда то вспоймал мышку в пачке с чипсами, закрыл, позвали кота.
За этим наблюдали наши жены, открываю я пакет, мышь, сразу вычисляет слабых особей - наших жен, и кидается им в ноги. Жены в рассыпную, ну а кот геройски среагировал и спас наших дам, схватил в зубы и пошел с ней разбираться.

Toris

Цитата: KOT від 20 Жовтня 2020, 11:58:40Кузя, питаясь мышами выглядит лучше чем мои 2 одомашненных, которые едят еду дороже чем я.
Ну, дівки там розвели оранжерею в кабінетах і дендропарк на вулиці. Небезпідставно підозрюю, що коти підгодовуються збалансованою їжею по книжці. :) Втім, скажених грошей на котів не витрачають, це точно. Бо коли навесні жорсткий карантин був і годувальниці сиділи вдома, то жодне коте не загинуло і не стало страшним. А коти погано переносять голод, щось у них там з метаболізмом не так, як у людей. Роблю висновок, що коти полювали на гризунів та пташок.

Update. Котів підгодовують кашами типу "5 злаків" і макаронами - на м'ясному бульйоні. Часом приносять м'ясні смаколики (вкусняшки). Вдома у дівок не пропадає нічого - йде котам на корм.

Алекс

Песков говорит,что мышь это промежуточное звено в природе для хищников .Лиса ведь траву и зерно не кушает...
Пес мой активно ловит мышей,на кой они ему ?А кошка смотрит сидит,как собакен кучу дров пытается переписать и найти там кого-то  :psih: Но сама жрет,когда даю ей-в хате уже 10 лет работает китайская мышеловка.Безотказна,как акм
https://m.aliexpress.ru/item/1005001622626255.html?pid=808_0004_0105&spm=a2g0n.search-amp.list.1005001622626255&aff_trace_key=2220d5f279d84b37ae5bfba19e1977b3-1603037796087-01194-_dXbGWTL&aff_platform=msite&m_page_id=9643amp-vYtNVkkrhyG8e2OSQYy3dw1603253679028&browser_id=4722dfe1963645e28a4b9006129f1df4&is_c=Y
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Алекс

Цитата: Sergik32 від 19 Жовтня 2020, 15:34:53
хернею маєтесь коллєги, тих 5-10 літрів бензину в баку погоди не зроблять, щоб завести і прогріти.
А повые ... :psih:
Не,ну два бака на год -это конечно деньги ...деньжищи  :wacko:

Ну ладно ..В прежние времена ,далекого Союза,была идея тепло аккумуляторов для запуска холодного двигателя
Может быть в данном аспекте это выполнимо,для подогрева редуктора теплом от некоего термоса с горячим тосолом ?
Подозреваю,шо чайник Tefal больше позаботится о нас..или китайский стеклянный  2 л
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

ВКБ

Електророзігрів давно напрашується. У мене теж десь 2 бака на розігрів. Викинути його, лишити на 5л, а туди ще один балон-дублер з'єднаний з основний шлангою або АКБ для розігріву.

Але вважаю що парами газу верхніми з балону краще грітить, та ще й сразу їхать. Не чіпати балон а в штатну арматуру вставити штуцер і патрубок верзнього відбору газофази. Трубкою окремою подати під реруктор.

Цікаво, чи хватає пробдуктивності випаровування доя холостого ходу взимку? При -20 1атм внутрішніх парів присутня. Питання продуктивності випарів для забезпечення газорозходу в 1.2л.год рідкого, або 250л.газу при атмосферному тиску (нульовий збитковий). Тут я не знаю продуктивність випаровування. Лише практично.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алекс

На погрузчиках складских баллон отдыхает,т е лежма ...лодырничает ...А он там бытовой и забор  газа через вентиль посередине .Получается ,шо работает эта шняга на смеси х поймёшь чего с чем,но там догреватель особенный стоит,т е в редуктор подается уже подогретая жидко-паровая фаза

В нашем (вашем) случае ничего более практичного чем подогрев самого редуктора ,т е рубашки термисторами (прикленыыми х з чем )  пока не вижу .
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328