Чип-тюнинг диагностика Микас

Автор Александр, 14 Квітня 2008, 15:47:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vadim_K від 26 Листопада 2020, 09:59:31Тепер для відключення "Чека" в прошивці в "комплектації" вимикаю "реле вентилятора №1" і в "масці помилок" відключаю "реле вентилятора охолодження".
Заливаю прошивку, але ж не працює бензонасос. Я в легкому шоці.
За комплектацію я вже колись писав тут на форумі, розробники програми ЧіпЕксплорер напутали з комплектаціє, я в своїй програмі МікасОнлайн ту комплектацію чемно змалював. Тому пропоную взатя програму МікасОнлайн, з її допомогою в комплектації "Реле вентилятора №1" увімкнути, а "Невизначений пристрій №2" вимкнути, якщо насос запрацює а вентилятор перестане працювати, то поміняю ці параметри місцями щоби не було більше сюрпризів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:02:30"Невизначений пристрій №2" вимкнути
А що то таке Невизначений пристрій №2?. Бо в моїй стоковій 111тій і 096 від Ромки - воно в обох увімкнено і це якось не викликало питань?  :dunno:  (у мікасонлайн)
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 27 Листопада 2020, 09:42:33
Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:02:30"Невизначений пристрій №2" вимкнути
А що то таке Невизначений пристрій №2?. Бо в моїй стоковій 111тій і 096 від Ромки - воно в обох увімкнено і це якось не викликало питань?  :dunno:  (у мікасонлайн)
Це означає що я з ЧіпЕксплорера пристрої перекатав, але в прошивці є ще, а так як я не знаю що це за пристрої, то позначив їх як не визначені.

Vadim_K

Цитата: Володимир від 26 Листопада 2020, 10:52:22
Прошивку чим правив?
ChipExplorer1.95

ВКБ
Уважно перечитайте мій пост. Я зазначив, що ланцюг від самого реле до дорожки на платі Мікаса справний(цілий). При подачі примусового мінуса реле спрацьовує.

vladishtm

Я знаю що ЕБУ керує подачею мінуса на реле. Кольори співпадають.

Всім дякую за підказки, але ж питання не по проводці було, а по прошивці.
Цитата: Володимир від 27 Листопада 2020, 09:02:30Тому пропоную взатя програму МікасОнлайн, з її допомогою в комплектації "Реле вентилятора №1" увімкнути, а "Невизначений пристрій №2" вимкнути, якщо насос запрацює а вентилятор перестане працювати, то поміняю ці параметри місцями щоби не було більше сюрпризів.

Так виходить що під "Реле вентилятора №1" майже сто відсотково реально реле бензонасосу.
Після тижня робіт машина вже нарешті від мене поїхала. Довелося ще свого резервного стартера позичити. Машина просто капець яка вбита.
Тому експерементувати нема з чим зараз.

Це треба буде на своїй колись поексперементувати.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

almetr

Вот и у меня запара с флагами комплектации

Не совпадения с ЧипТюнПро : у них Вент1--меняет в МикасОнлайн флаг Шагового РХХ,
                                                  у них отсутствует Невизначений пристрий1,
                                                  у них привод ШД -- меняет в МикасОнлайн Невизначений пристий2,
                                                  у них привод МД(рабочий флаг - проверено) вместе с Вент1 -- меняет в МикасОнлайн !!!
                                                                                                                  Невизначений пристрий 1 и привода МД и ШД !!!!

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

almetr

изменение в МикасОнлайн Вент1 -- меняет в СТП Реле топливного насоса
                         Палывного насоса -- в СТП ни чего не меняет
(для СТП наш палывный насос оказался не определённой  комплектухой)                                                                                                                                           

almetr

vladishtm

Цитата: almetr від 27 Листопада 2020, 16:23:30меняет в СТП
}-) пів часа думав? "С" -сток, Славута.... :wacko:  "Т"- :dunno:  "Р"-режим, прошивка.... :dunno:  }-) от сокращатели блин!  :facepalm:
Цитата: almetr від 27 Листопада 2020, 14:25:25ЧипТюнПро
Добре що в мене ChipExplorer під VMware Player не захотів зберігати зміни в прошивках і я зразу користував мікас онлайн.   :heppy_dancing: І друге щастя - мені якось не виникало потреби мііняти саме ці параметри.  :heppy_dancing: Бо щось я з вашими цими порівняннями взагалі заплутався  :wacko: Тому питання до Володимира
- в мікас онлайн реле вентилятор це реле вентилятор? реле паливного насоса це реле паливного насоса? а то як з тим жити? :wallbash:
Цитата: almetr від 27 Листопада 2020, 14:25:25> 500F2.... > 500F3
це адреса комірок в прошивці? Зосталось вам almetr написати хелп до 160-12,,,13 і подарувати Володимиру.
Славута 1,3Li 2009

Володимир

Цитата: vladishtm від 27 Листопада 2020, 17:20:44Тому питання до Володимира
- в мікас онлайн реле вентилятор це реле вентилятор? реле паливного насоса це реле паливного насоса? а то як з тим жити?
В МО комплектація змальована СЕ, але в СЕ вона неправильна, тому треба міняти.

vladishtm

Цитата: Володимир від 29 Листопада 2020, 10:29:23В МО комплектація змальована СЕ, але в СЕ вона неправильна, тому треба міняти.
:dunno: :facepalm:
Славута 1,3Li 2009

Romka

МО - Мікас Онлайн
СЕ - ChipExplorer

:-D :dunno:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

almetr

Цитата: vladishtm від 29 Листопада 2020, 20:48:13Цитата: Володимир от 29 Ноябрь 2020, 10:29:23
В МО комплектація змальована СЕ, але в СЕ вона неправильна, тому треба міняти.

:dunno: :facepalm:

А вот так!

Anatoliy2209

Скиньте пожалуста стокову прошивку,якщо в кого є. MIKAS 10.3.0-AEC 02.30.069b CLA MAR 07 2006. Свою спортив експериментами,ніде по форумах таку знайти не можу. Хочу вернуть все назад. :help:

VAZ 21053

невпевнений але помоїму то
Жити з паливом у жилах, або ж "колхоз" на коліні?
https://www.youtube.com/channel/UCAKN5XwvocokaM7VmiJRnOQ/featured