Запитання/Відповіді по ГБО

Автор Володимир, 23 Листопада 2014, 15:25:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

drone

Цитата: ВКБ від 01 Грудня 2020, 14:07:57
Я вже чекаю бо більше трьох років ДФ, а більше й не живуть, цючастота нагрів-охолодження завеликий. Треба якось його далі виносить було  конструкторам чи що, вариться завжди до 100 граду сів, який же це датчик витримає.
ДФ - это датчик распредвала? У вас он завод или меняный? У меня завод живет 12 лет и хоть бы хны. А вот аналоги - это то еще говно. Магнит там намного слабее плюс низкое качество пайки, микротрещины от вибрации и привет покупка нового.
Цитата: ВКБ від 01 Грудня 2020, 07:07:02
Цитата: drone від 01 Грудня 2020, 01:12:45
Сейчас задумался над схемой. Получается, что после прогрева двигателя поток через редуктор прекращается если он подключен в малый круг последовательно? Или вы поставили на вход термостата дроссельную шайбу подключив редуктор параллельно "холодному контуру" термостата? Или у вас обратка от редуктора идет параллельно на оба входа термостата?
Це ти про малу трубочку яка з радіатора в бачек,? Так по ній проток завжди.
Особисто у мене підключено паралельно пічці до крану звісно. Поділ на малий і великий іде лише після термостата, великий це до малого додається петля радіатора великого.
Нет, не про вентиляцию радиатора. У меня сейчас тоже параллельной печке и с приходом зимы перестало устраивать время прогрева.
У заводского термостата 2 входа: сверху для холодной ОЖ, снизу - для горячей. Выход сбоку. Так вот если подключать редуктор последовательно, то получается что нужно с тройника пускать на вход редуктора, а с выхода редуктора на холодный вход термостата. Если бросать сразу на выход термостата, то тогда термостат не прогреется и двигатель будет перегреваться. Но ХВ  закрывается после прогрева, а значит не будет циркуляции после прогрева. Отсюда и вопрос к схеме. Учитывая, что у Владимира ланосовский термостат там все совсем иначе.

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Sergik32

в іномарках витримує, у мене вже 14 років витримує, працює, не дьоргає. а на бензині в тебе так само дьоргає чи тільки на газу
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Вечером взнаю. Не заводський ДФ. Два ще в коробці дома валяються.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 01 Грудня 2020, 08:51:27
Почала на розгоні смикатись...вмерає датчик фаз.
Дивись чи є помилка Р0341, і має мигати чи навіть світитись чек коли двигун перейшов на попарно паралельний вприск, якщо нема, то заправив поганий газ, бракує кута запалювання.
Цитата: drone від 01 Грудня 2020, 14:24:43ДФ - это датчик распредвала? У вас он завод или меняный? У меня завод живет 12 лет и хоть бы хны. А вот аналоги - это то еще говно. Магнит там намного слабее плюс низкое качество пайки, микротрещины от вибрации и привет покупка нового.
Мій заводський почав ключити на 600 км пробігу.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Джикічан є, то горить то тухне.

Да, є така помилка Р0341

Володимир

Цитата: ВКБ від 01 Грудня 2020, 16:40:59
Джикічан є, то горить то тухне.

Да, є така помилка Р0341
Ну то міняй доки нерви не з"їв, там окрім пропусків ще лічильник рахує детонацію, раз рахує значить вона там є.

ВКБ

Займаюсь пошуком, бо в гаражі два таких чуда валяється. Я так і поняв що він.
Володя, а якщо я його зніму фізично їздить нормально тимчасово ж краще ніж з глючним?

Володимир

Цитата: ВКБ від 02 Грудня 2020, 08:43:26
Займаюсь пошуком, бо в гаражі два таких чуда валяється. Я так і поняв що він.
Володя, а якщо я його зніму фізично їздить нормально тимчасово ж краще ніж з глючним?
Я колись пробував на бензині зняти фішку щоби додому доїхати без сіпань, то вистарчило моїх нервів метрів на 300, бо на ХХ глохла і відчувався брак потужності.  На газу пробував то ніби норм, можливо тому що на холостому в мене трохи суміш збагачена.

ВКБ

То жахіття а не їздабез ДФ.
Питання, яка відстань повинна бути між корпусом ДФ в торцю і флажку металевого? У мене 2мм десь.

Володимир

Цитата: ВКБ від 03 Грудня 2020, 12:14:39
То жахіття а не їздабез ДФ.
Питання, яка відстань повинна бути між корпусом ДФ в торцю і флажку металевого? У мене 2мм десь.
Десь так і є, рекомендую такий https://detali.zp.ua/catalog/60226-datchik_faz_2110_8kl/ взяти, такі в мене саме довше ходять, або попробуй розібрати свій, там зазвичай пропадає контакт на пайці до роз"єма, але не всі можна розібрати так щоби не поламати.

ВКБ

Поставив новий ДФ Евроекс якийсь китай. Пимилка зникла.
Маю два трупи Старвольт і автотрейд. Де колупати для вскриття і обзору?
Магніт міцний в старвольтовському .

Зараз чомусь пливе в бідну суміш гбо, а на бензі норм працює. Що це може бути. Тобто лямбда пливе поступово в бідну і збрасує мікас на 1. І це на гарячу. Схоже що мар сенсор вмирає, бо сьогодні при прогазовці вирубився газ.
Ще поспостерігаю.

Sergik32

а в мене шикардос, крива газу співпадає з кривою бензину, а всьому виною дюзи 2,5, і шо мороз шо не мороз прийомистість шо в крузака. одне тільки шо тра то це варіатор, бо на холодну при тапці впол то є затик, а все решта бімба.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Заміряв де що.
Від -8 до 40 градусів на бензині гріється 4хв, розхід бензину при цьому 0,11л.
Ітого можна порахувати і пощупати величини:
Теплоємність мотора 0,6кЖд орієнтовно як металу, вага 100кг без кпп.
48×0,6×100=2,88 Мдж. Переводимо 2,88/3,6=0,78 кВт. за 4.хв.
Ітого бензину згоріло на 33(Мдж/л)×0,11/3,6=1кВт.
Тобто 1кВт згорів і в тепло пішло 0,78кВт. на стадії розігріву.
Еквівалент для такого нагріву та швидкості електроспіралі треба 0,78*60/4=11,7кВт.
Тому мабуть не варто таеу спіраль десь втюхівати, краще витратити до вмиканея газу бензин на 0,11л.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 08 Грудня 2020, 09:23:11
а в мене шикардос, крива газу співпадає з кривою бензину, а всьому виною дюзи 2,5, і шо мороз шо не мороз прийомистість шо в крузака. одне тільки шо тра то це варіатор, бо на холодну при тапці впол то є затик, а все решта бімба.
Затик через багату суміш.

ВКБ

Цитата: Володимир від 08 Грудня 2020, 10:29:24
Цитата: Sergik32 від 08 Грудня 2020, 09:23:11
Затик через багату суміш.
Теж так думаю.