Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

В книжці є розділ "Прокачка гидропривода сцепления" і в процесі згадується бачок гідропривода з гальмівною рідиною. Мабуть що є гідропідсилювач. Я ще не починав вивчати будову авто.

User2108

А тахоприборка де?
Коли перехід на двиг ланос/опель? :-D

ВКБ

І яку маємо тепер редукцію по ітогу між сенс кпп і ланос кпп? Буде динаміка чи затуп? Крутити мотор більше чи менше?
КПП сенс за скільки уходе?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Цитата: ВКБ від 22 Березня 2021, 06:25:45І яку маємо тепер редукцію по ітогу між сенс кпп і ланос кпп? Буде динаміка чи затуп? Крутити мотор більше чи менше?
КПП сенс за скільки уходе?
Нижні передачі будуть тяговиті і повільніші, верхні передачі будуть швидші. У місті крутимо трохи більше, за містом трохи менше. В цілому відносно славутки КПП Lanos_1.4 має на 20% ширший діапазон. По довговічності кажуть, що суттєво краще.

Цитата: User2108 від 21 Березня 2021, 22:00:09А тахоприборка де?
Майстер сказав, що завжди встигнемо. Своєму сенсу він теж колись переставляв, то каже, що усе виявилось не так складно. Приладами займемось пізніше, бо цей своп КПП непогано смокче гроші.

Цитата: User2108 від 21 Березня 2021, 22:00:09Коли перехід на двиг ланос/опель? :-D
Не буде такого свопу, немає економічного сенсу:
Цитата: Toris від 21 Березня 2021, 18:08:35На базарі запропонували двигун 1,5 з навісним, КПП, мозги та все інше з євросенса - усе за 400 USD. Обтелефонив усіх, хто має справу з переоформленням. Врешті решт отримав компетентну інформацію: двигун буде "пробитий" по усіх базах і якщо він "чистий", то документування переобладнання обійдеться у 7000...8000 грн. З такими розцінками простіше продати сенса, докласти грошей і купити ланоса. Варіант переобладнання без узаконення мені не цікавий. Тому пішли по плану "А" - заміна КПП Opel.

User2108

З телефону проскочив пункт про двигун

ВКБ

В принципі по кпп норм. Навіть краще що в місті крутити більше для підшипників коленвалу, але розхід буде трохан більще. Динаміка буде норм

Володимир

Цитата: ВКБ від 22 Березня 2021, 11:06:39
В принципі по кпп норм. Навіть краще що в місті крутити більше для підшипників коленвалу, але розхід буде трохан більще. Динаміка буде норм
В місті головне розігнатись і втикнути передачу на якій двигун буде працювати на економічних обертах, бо на славуті підібрано погано.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Зі славутою КПП порівнювати не коректно, бо різні колеса і базова вага авто.

Володимир

Цитата: ВКБ від 22 Березня 2021, 12:26:33
В сенса більше колесо, тому ГП має більше передаточне, тому все майже одаково.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир від 22 Березня 2021, 15:25:07
Цитата: ВКБ від 22 Березня 2021, 12:26:33
В сенса більше колесо, тому ГП має більше передаточне, тому все майже одаково.
Порівнювати тоді славуту з сенсоланос ходовкою.

Toris

Завів бортовик на Ланос-клані: https://lanos.com.ua/topic/97174-sensovich-torisa

User2108

Ми його втрачаємо :hysterics:

Toris

Нє. Буду на двох форумах, так само, як люди одночасно і тут, і на таврооргії.
Звик я до цього нашого форуму.

А ще в Сенсовича серце таврославутське. І мозок. ;)

Toris

Нарешті отримав шків колінвала для Ланос 1.4. Завод, шків упакований в маслі. Вартість з банківською комісією та доставкою 1072 грн (курс 27,9 UAH/USD). Був у наявності в 11-го продавця за тиждень неспішного нишпоріння інтернету. Йдучи додому пішки, побачив автомобіль сенсомайстра. Поки розкривав поштову упаковку і фотографував шків, підійшов майстер і повідомив, що мій новий стартер на Lanos 1.4 вже приїхав до нього (ми паралельно все шукали, він по базарниках, я в інтернеті).

Після фотосесії віддав шківа майстру. Ніби усю комплектуху зібрали. Наступного тижня можна буде починати апгрейд.

Spoiler

[close]

Serg_

Цитата: Toris від 01 Квітня 2021, 19:57:28Завод, шків упакований в маслі.
Вас не смущает что по заводу идет балансировка коленвала с передним шкивом.
Цитата: Toris від 01 Квітня 2021, 19:57:28можна буде починати апгрейд.
Вы можете сделать хуже чем было.