Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Toris від 14 Червня 2021, 13:33:30
Цитата: romuald від 14 Червня 2021, 13:24:05В телефоні і на компі встановлений Вайбер і Телеграм. Потрібні фотки відправляю в Телеграмі комусь (своєму малому) і тут же в компі з Телеграма копіюю на комп. Все займає три хвилини.
Манав я додаткові сервіси, вже й так усі шпигують за всіма. Лише кабель, лише хардкор!
:drinks:

Є така штука як USB Bluetooth True 5,0 Bluetooth передатчик, брав тут https://aliexpress.ru/item/1005001797688421.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.264d33edMv5yhk&sku_id=12000017622514492 за 44 грн., вставив в компа і кидаєш фотки через блютуз, на ХР треба було підбирати драйвера, а на 10-ці, вставив в юсб і працюєш. Кожна маніпуляція із шнуром розбиває порт в телефоні.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

О, блютузик може бути. Якось було натхнення замінити ноутовий модуль WiFi на WiFi+BT, але спочатку не було вільних коштів, а потім якось не дуже й треба... Ще би забацати магнітний роз'єм зарядки смартфону - взагалі настала би бездротова ідилія...

Romka

Цитата: Toris від 13 Червня 2021, 23:46:57Виявляється, минулого разу то так "Бєлшина" зимова гуділа на швидкості, а не асфальт. 
Почало приходити прозріння. :-D
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Ivan1988

Цитувати виділенеЯ ніби нічого такий водій, вже призвичаївся і навіть трохи набрався куївських водійських манер.
Красавчик. Я вот до сих пор в больших городах себя не уверенно чувствую. Без штурмана или навигатора иногда "теряюсь", нервничаю. Наверное из-за того что живу в маленьком городе где все просто и знакомо.

Цитувати виділенеНові шини Bridgestone Ecopia EP150 чудові.
А как же MICHELIN, ты же кажись их собирался покупать?

Цитувати виділенеПеред стартом перевірив рівень оливи моторної - рівень трішки зменшився. Таки небажано їхати понад 110-120 км/год, починається масложор.
Тоже подобное замечал на МЕМЗе 3071. Если долго ехать на скорости 120-140 то чуть подъедает масло. Теперь стараюсь ехать 100-120, так и по топливу экономней и уровень масла вообще не падает.

Цитувати виділенеКаюсь за швидкість. Треба придумати якийсь круїз-контроль, а то вчепишся за іномарку - і тиснеш на педальку, тримаючи дистанцію. Потім дивуєшся, чому такий розхід і навіщо було залипати на швидке авто?
Это когда едешь в левой полосе, тогда нужно держать высокую скорость потока. А в правой можешь ехать как комфортно и не на кого не смотреть.

Цитувати виділенеМабуть, через кілька рейсів можна починати блаблакарити.
Я одно время брал попутчиков через блаблакар, некоторые поездки выходили в ноль по расходам на топливо, но проблема была в том что в Славуте не очень хотят ездить пассажиры. Думаю на Сенсе у тебя все получится)) Конечно если бы ещё кондей поставить.

_Oleksandr_

Цитата: Toris від 14 Червня 2021, 11:50:38Добути фото зі смартфона - то ціла подія.
Если дома есть wi-fi советую приложения ftp-сервер, вроде этого https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver
На телефоне включил ftp, проводником зашел через ПК на телефон и копируешь все что нужно (как с телефона на ПК так и наоборот). Скорость ограничена возможностями wi-fi на телефоне-роутере-ПК. Как правило на несколько фотографий нужно 10-20 секунд, а 1.5ГБ фильм у меня получалось скидывать на телефон меньше чем за 10 мин.   

Олександр 1968

My phone exploer додаток як для андроїд так і для віндовс.Без проблем перенос файлів,резервація інформації,контакти і т.п.Через wi fi.

User2108

Як все складно. Для простого перекидання файлів, просто має бути безглючний роз'єм юсб на компі (щоб не в usb 1.0) і все перекидається як із звичайної флешки.

Олександр 1968

Цитата: User2108 від 15 Червня 2021, 09:22:45
Як все складно. Для простого перекидання файлів, просто має бути безглючний роз'єм юсб на компі (щоб не в usb 1.0) і все перекидається як із звичайної флешки.
Допоки будеш тикати шнур,по одному тиць та клац додаток почне роботу.До речі з нього можна відправляти ммс,смс,дзвінки,відеоконференції,тощо з компа.

Romka

По бездротовим технологіям, то блютуз таки значно повільніший чим ЮСБ шнурок.

Олександр 1968

Цитата: Romka від 15 Червня 2021, 12:31:20
По бездротовим технологіям, то блютуз таки значно повільніший чим ЮСБ шнурок.
А я писав про блютуз?Де саме?

Володимир

Цитата: Ivan1988 від 14 Червня 2021, 22:13:36
Цитувати виділенеПеред стартом перевірив рівень оливи моторної - рівень трішки зменшився. Таки небажано їхати понад 110-120 км/год, починається масложор.
Тоже подобное замечал на МЕМЗе 3071. Если долго ехать на скорости 120-140 то чуть подъедает масло. Теперь стараюсь ехать 100-120, так и по топливу экономней и уровень масла вообще не падает.
Також замітив, що якщо ганяти на високих швидкостях рівень масла трохи падає. Як казав один бувалий майстер що з"їв зуби на ремонті корейських авто, хочете ганяти купуйте ауді або мерседес.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

_Oleksandr_

Цитата: Володимир від 15 Червня 2021, 15:32:55Також замітив, що якщо ганяти на високих швидкостях рівень масла трохи падає. Як казав один бувалий майстер що з"їв зуби на ремонті корейських авто, хочете ганяти купуйте ауді або мерседес.
Расход масла для высоконагруженных моторов это норма, часто он даже регламентируется самим производителем. К примеру, для популярного ВАГ-овского 1.4 TSI расход масла в, по-моему, пол литра от замены до замены - это нормальный рабочий процесс. 

Romka

Да пробачить мене Торіс, але може йому буде теж цікаво. На моєму  1.3  не стоїть датчик фаз. Бо "Почему-то на ЗАЗе решили авто с моторами МеМЗ 307/3071 выпускать без датчика фаз, а это все славуты после 2008 года и сенсы/шансы евро-2. " , стоїть заглушка ущільнена прокладкою "Прокладка улитки" https://detali.zp.ua/catalog/90600-prokladka_ulitki_1102_avtozaz/. Це прокладка, курва, розкисла. Стала соплить. Змінив. Буду спостерігати.
ПС. Сальник стоїть тільки в корпусі ДФ. У версіях без ДФ сальника немає.

Toris

Три години тому купив гараж металевий. Сталевий лист 6 мм товщиною. Дах просмолений, під рубероїдом. Всередині обшитий дошками. Тепло. Підлога цементна. Не фоткав і не обмірював, але Сенсовичу в гаражі має сподобатись. Здається, навіть можна буде відкрити двері з обох сторін.

Почепив свого замка.
Як звикну, що у мене є гараж, буду тренуватись заїжджати туди Сенсовичом. Поки що незвично. :dunno:

Треба прочистити заїзд від трави та грунту.

romuald

Тепер, в новий гараж, треба зварити (купити) буржуйку на зиму...ну і дровець заготовити...