Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: romuald від 09 Лютого 2022, 20:45:48
Цитата: Володимир від 27 Грудня 2021, 18:40:39Поставив вимикач маси на АКБ, не впевнений що на довго хватить, бо матеріал цинк, то не факт що різьба в яку вкручується болтик довго проживе.

А отой хомутик, що кріпить кабель до клеми, він залізний..? Придбав таку саму клему і думаю тепер над кріпленням кабеля до клеми...
Якщо мова про цей, то залізний а зверху луджений оловом чи свинцем.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Не залізний, а латунний! Сам ножицями по металу перерізав і бачив.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

romuald

Десь його, той хомутик придбать...?...чи робить самому..? бо кабель у мене в два рази товщий ніж штатний...

Romka

Можна купити свинцеві (латунні, імхо, краще не ставити і дорожчі) клеми - зовсім не дефицит. Зручно монтувати.

Володимир

65450 км.

Поставив новий акумулятор Форсе 50А, ціна питання 1450 грн., плюс 320 грн., доставка Новою поштою з міста Дніпро. Стара 11-ти річна веста хоч і ще крутить, але вже доживає своє, якщо забути відключити масу, то через тиждень простою відчувається до двигун крутить важкувато, хоча думаю ще один черговий цикл десульфатації, і до наступної зими вона точно дотягне.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

vladishtm

Цитата: Володимир від 18 Квітня 2022, 09:29:07Стара 11-ти річна веста
Стоїть в твоєму авто 11 років?,  чи виріб 2010 року?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 19 Квітня 2022, 21:28:35
Цитата: Володимир від 18 Квітня 2022, 09:29:07Стара 11-ти річна веста
Стоїть в твоєму авто 11 років?,  чи виріб 2010 року?
Стояв на авто з серпня 2011 року https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=2988.msg200698#msg200698 дата виготовлення 11 січня 2011 року. Так як я його купив через 7 місяців після виготовлення, на клемах напруга вже була 12,3 в, то він вже був трохи засульфатований. Враховуючи те що я його поставив без зарядки на авто, то він ще досить добре протримався.

Serg_

Цитата: Володимир від 18 Квітня 2022, 09:29:07
65450 км.

Поставив новий акумулятор Форсе 50А,
Spoiler

[close]
[/spoiler]

Посмотрите его напросвет.
Вы будите неприятно удивлены высотой пластин.

Володимир

Цитата: Serg_ від 25 Квітня 2022, 05:39:07
Якщо він має заявлену потужність і кількість і вигляд пластин не відрізняється від моєї старої вести, то не бачу в цьому негативу.

Serg_

Цитата: Володимир від 25 Квітня 2022, 09:17:59
Цитата: Serg_ від 25 Квітня 2022, 05:39:07
Якщо він має заявлену потужність і кількість і вигляд пластин не відрізняється від моєї старої вести, то не бачу в цьому негативу.
Измерьте ёмкость.
Вряд ли вы получите более 30А/ч.
Я больше 28А/ч с  него не смог получить.

Romka

Років 7 тому нормальний АКБ випускали.   У мене такий стояв. Ємність не міряв але 5 повних років киїського трафіку та близько 80 000 км витримав, заводив авто майже кожен день. Замінив, коли в  - 5 перестав заводить. Але коли взяти з квартири, то заводив двигун і в - 10 і потім.

Володимир

Можливо комусь цікаво як відрізняється конструкція шарової завод (верхній ряд на малюнку) від конструкції шарової LSA (нижній ряд). Обидві шарові ЗАЗ вийшли з ладу по причині попадання води в середину, куля пальця іржавіє та створює абразив який витирає пластикові елементи. Тому якщо шарова застукала, сенсу стукати по ковпачку щоби продовжити життя шаровій нема. В LSA матеріал пальця схожий на нержавіючу сталь, корозії нема, але чи то вода підвищує тертя, чи то за кілька тижнів до виходу з ладу було попадання на швидкості в глибоку вибоїну, вивели з ладу шарову опору.

Зараз на заправках бензин імпортний, то таки нарешті відчув програш потужності двигуна на газі, і це при тому що до повного бака долив тільки 14 літрів свіжого бензину А92. Є у нас на трасі крутий і довгий підйом, якщо раніше з одним пасажиром в кращому випадку закінчував підйом на 4-тій передачі, то днями спокійно виїхав на 5-ій з двома дорослими пасажирами в салоні.

Romka

Ще, 95 залити імпортний, то взагалі буде ракета, там і 3 пасажири поїдуть запросто.