Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vadim_K

Цитата: vladishtm від 01 Січня 2023, 15:51:55Я ж запропонува вам - "приїздіть"
Краще вже Ви до мене. Безкоштовно Вам зроблю і діагностику і форсунки почистю, навіть кави запропоную.
Прийняти в себе на ночівлю не зможу.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

romuald

Цікавить питання по задніх ступичних підшипниках. Який у них ресурс...?..хоч приблизно. І підшипники якого виробника краще придбать?

Олександр 1968

Цікаве питання.Я на своїй відкатав 60 тис,причому я третій власник.На спідометрі 130 з хвостиком.Я не думаю що їх хтось замінював.Ну якщо возити дрова з лісу,то одне,а якщо тільки сраки,то враховуючи розмір підшипників та вагу яка на них діє,думаю,що тисяч 250-300 мають пройти,якщо якісні та відрегульовані

romuald

Колись батько встановив Кедри. Не знаю скільки вони ходили. Я накатав 48 К.

Romka

Мої пройшли 160к км і замінив разом з гальмівними барабанами, які критично стерлися. При установці нових використав підшипники Grog (брав в інет магазині Деталі). Змазка - на один комплектна на інший 158-ма синя. 20 т. км пробігли - все гут.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Цитата: romuald від 07 Січня 2023, 16:05:54І підшипники якого виробника краще придбать?
Полюбе такі, які завод ставив.

Цитата: romuald від 07 Січня 2023, 16:05:54Цікавить питання по задніх ступичних підшипниках. Який у них ресурс...?..хоч приблизно.
Усе залежить від хазяїна. Полюбе треба робити [щорічну] ревізію. Зараз трохи полякаю: ось ці підшипники пройшли трохи більше 135К:

Фото взяв тут: https://slavuta-club.info/forum/index.php?msg=552181

Володимир

Цитата: romuald від 07 Січня 2023, 16:05:54Цікавить питання по задніх ступичних підшипниках. Який у них ресурс...?..хоч приблизно. І підшипники якого виробника краще придбать?
Все залежить ві того чи є там з змазка, бо на моїй машині з заводу зовнішні були без змазки. Завод змазку заклав в середину ступиці ближче до в нітрішніх, напевне з розрахунком що від обертів вона має розподілитись, але вона настільки густа що навіть форми не змінила.

Мої зовнішні тисчя 20 проїздили на сухо, зараз пробіг 67 тисяч, то ще живі, виробник підозрюю що ХАРП.

І ще одне, ступічні гайки потрібно затягувати щоби не було люфта, бо якщо є люфт то вони і на ступиці прокручуються, і будуть мікроудари по роликам.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

romuald

Останній раз туди заглядав минулої весни...коли відновлював роботу ручніка. За рік до того заглядав, коли перевіряв стан резинок гальмівних супортів. Кожного разу сухою ганчіркою видаляв старе мастило і закладав нове...158 синього кольору. Гайку закручував до тих пір коли колесо починало туго крутитись і приблизно на півоберту відпускав. А питання виникло тому, що коли авта була на підйомнику, то заглядав всюди і крутив колеса на предмет люфтів та сторонніх звуків. Легесеньке гудіння було присутнє...чи то я вже здорово прискіпуюсь...

Володимир

Цитата: romuald від 09 Січня 2023, 17:09:43Останній раз туди заглядав минулої весни...коли відновлював роботу ручніка. За рік до того заглядав, коли перевіряв стан резинок гальмівних супортів. Кожного разу сухою ганчіркою видаляв старе мастило і закладав нове...158 синього кольору. Гайку закручував до тих пір коли колесо починало туго крутитись і приблизно на півоберту відпускав. А питання виникло тому, що коли авта була на підйомнику, то заглядав всюди і крутив колеса на предмет люфтів та сторонніх звуків. Легесеньке гудіння було присутнє...чи то я вже здорово прискіпуюсь...
Гудіти не повинно, тут або перетягнуто, або підшипники почали крошитись. Я в себе затягую поступово з подальшим прокручування колеса до повного зникнення люфта. Після закінчення робіт, для герметичності ковпачок ставлю на герметик, при сезонній заміні коліс перевіряю наявність люфту, один раз на одному колесі гайку дотягував.

Той хто їде на судоргі

Доброго дня на прогрітому авто  починає плавати хх до повної зупинки двигуна. Помилки відсутні,дросель і форсунки чистив,вакуумний підсилювач двічі дивився і міняв ради спроби,подсос повітря відсутній,назбиралась колекція всіх датчиків по кілька екземплярів,свічки провода,бензонасос також, генератор,силові провода маса,все найвищої якості. На динаміку ні як не впливає, але по місту навчився лівою ногою гальмувати щоб правою підгазовувати

Володимир

Цитата: Той хто їде на судоргі від 10 Січня 2023, 11:16:00Доброго дня на прогрітому авто  починає плавати хх до повної зупинки двигуна. Помилки відсутні,дросель і форсунки чистив,вакуумний підсилювач двічі дивився і міняв ради спроби,подсос повітря відсутній,назбиралась колекція всіх датчиків по кілька екземплярів,свічки провода,бензонасос також, генератор,силові провода маса,все найвищої якості. На динаміку ні як не впливає, але по місту навчився лівою ногою гальмувати щоб правою підгазовувати
Датчик кисню є? Об"єм двигуна який? РХХ давно чистився? Рік випуску?

vladishtm

Цитата: Той хто їде на судоргі від 10 Січня 2023, 11:16:00на прогрітому авто  починає плавати хх
Коли, чи після чого це почалось, при вас чи до вас,  який двигун, чи були на СТО, що там? чи можете викласти сюди прошивку мікаса?....
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

User2108

А автомобіль у вас взагалі славута/таврія?

Wildchild

Питання: жабку заднього ходу реально поміняти не зливаючи масло з КПП? Якщо відкрутиш, сильно ллє?

romuald

Там кулька. Вроді вона не дає витікати мастилу. Вірніше їх дві. Одна випаде, а друга перекриє отвір і мастило не має витікати.