Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

То якщо з датчика фаз зняти то вона ж не буде робити взагалі
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vladishtm

Цитата: Sergik32 від 02 Лютого 2023, 21:07:00в той момент коли дьоргає то по нулям пише час вприску,
Вприск може перекривати мікас по великій детонації.  Ще вприск вирубає перегрів двигуна. Тоді в тебе і на бензині і на газу мабуть буде однаково  рубати вприск. Можливо хтось з трьох чи їх проводка( ДД, ОР, Мікас по входу) витворяє бяку. Ну ще може якось режим ПХХ (якраз при флагу ХХ)  може вирубувати вприск. ЗАпишить лог і подивіться в моменти смиків (нуль вприск) всі ці чинники. Це наче всі підозрювані по вприску. Опитування в діагпрозі максимально частіше виставити. Також в  мене є підозра що опен діаг "дармовий" щось підпез.. і по сигналу детонаціїї. Тє що там точно усічений набір діагност параметрів видається -це точно.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Romka

Цитата: Sergik32 від 03 Лютого 2023, 09:45:54То якщо з датчика фаз зняти то вона ж не буде робити взагалі
Ні, перейде на попарно-паралельний вприск.
До речі, при цьому час вприску зменшиться в два рази. Думаю, якщо проблема з форсунками, то моторчику стане сильно зле чи троїть буде, а якщо все добре то робота майже не зміниться.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Sergik32 від 03 Лютого 2023, 09:45:54То якщо з датчика фаз зняти то вона ж не буде робити взагалі
Буде, але вприск буде відбуватись в два рази частіше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну по вприску в момент провалу то пише час вприску 0. якщо їхати і не давити на газ то смикання і немає, тільки нажму то провали. датчика детонації відключав і їздив то картина однакова. одним словом напевно ДПДЗ і ДПРВ виносить мозги. Думав може датчик температури ще видєлується то вроді робить нормально, перехід на газ при 35 градусах то так і показує, і карлсон при 92 включається. Ще й холодно зараза, в гаражі нотебук перестає робити, екран в полосочку і пропадає зобріження.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 05 Лютого 2023, 12:13:59одним словом напевно ДПДЗ і ДПРВ виносить мозги.
Так чого ж не глянув на покази ДПДЗ, може він тобі положення дроселя кидає в нуль і вмикається примусових холостий. Коли діагностуєш, то потрібно дивисьись усі параметри, тому краще знімати лог, а потім детально його вивчати.

Sergik32

зняти лог не знаю як, хотів глянути шо там той опендіаг пише то телефон не бачить уже того елм, я в шоці, шо за говнокитай.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 06 Лютого 2023, 11:37:47зняти лог не знаю як, хотів глянути шо там той опендіаг пише то телефон не бачить уже того елм, я в шоці, шо за говнокитай.
Наскільки пам"ятаю в тебе був ноут з шнурком.

Sergik32

да, є нотебук з шнурком, тільки ж кажу що на холоді екран в полоски і взагалі зображення пропадає, питав у нашого компюторщика бо він мені його і продадив, то каже шо то така хрінь є, у нас тут ще такі ж само є то і у них таке ж , на холоді жопа

Romka

Комп'ютерна техніка розрахована на температуру вище 10 гр, якщо не помиляюсь. То відмова роботи є нормально. Ну прогрійте салон автомобіля, та сходіть за ноутбуком в хату, перенесіть в термосумці. В авто включите і знімайте лог собі.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Sergik32

Коллєги, хто в курсі, хто розбирав замок жижиганія в славуті, бо є проблеми, повертаю на запуск а ніяких щілчкофф, пару разів туди сюди і тоді заведеться. він розборний, його важко знімати?

User2108

Знімаєте клему з АКБ, лізете під кермо, від`єднуєте роз`єми замка запалення. Знімаєте кожух кермової колонки, це два шурупа знизу. Бачите сам замок, який тримається хомутом зажатий двома гвинтами з дивними головками під ключ на 10. Відкрутили їх, зняли старий замок, поставили новий. Зібрали все назад у зворотному порядку.
Можна робити заміну контактної групи. Особисто цим не займався, а міняв замок повністю.
Якщо не знаєте, які саме роз`єми замка запалення, можна спочатку зняти кожуш і там буде видно, які дроти з роз`ємами ідуть від замка.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 08 Лютого 2023, 13:25:48Коллєги, хто в курсі, хто розбирав замок жижиганія в славуті, бо є проблеми, повертаю на запуск а ніяких щілчкофф, пару разів туди сюди і тоді заведеться. він розборний, його важко знімати?
Роки два тому була така сама проблема, розбирається без проблем. На корпусі збоку є болтик, викручуєш під ним є стопор, нажимаєш і витягуєш замок з корпусу, далі розберешся, вставити його на місце буде трохи складніше.
Цитата: User2108 від 08 Лютого 2023, 13:33:28Знімаєте клему з АКБ, лізете під кермо, від`єднуєте роз`єми замка запалення. Знімаєте кожух кермової колонки, це два шурупа знизу. Бачите сам замок, який тримається хомутом зажатий двома гвинтами з дивними головками під ключ на 10. Відкрутили їх, зняли старий замок, поставили новий. Зібрали все назад у зворотному порядку.
Можна робити заміну контактної групи. Особисто цим не займався, а міняв замок повністю.
Якщо не знаєте, які саме роз`єми замка запалення, можна спочатку зняти кожуш і там буде видно, які дроти з роз`ємами ідуть від замка.
Там спеціальні болти, закрутити можна, а при відкручуванні можуть обламатись головки.

User2108

Цитата: Володимир від 08 Лютого 2023, 13:56:28Там спеціальні болти, закрутити можна, а при відкручуванні можуть обламатись головки.

Взагалі-то вони обриваються, коли прикручуєш замок. Типу для того, щоб не перетягнути.

Володимир

Цитата: User2108 від 08 Лютого 2023, 14:34:06Взагалі-то вони обриваються, коли прикручуєш замок. Типу для того, щоб не перетягнути.
Це антивандальні болти, щоби неможливо було зняти замок і розблокувати руль, але справедливо напевне було тільки для старих замків, бо в нових замках це не проблема.