Светодиодные лампочки

Автор drone, 13 Лютого 2023, 13:38:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Skiper

Залишились ще з радіатором та кулером, але трохи більшої потужності  :rolleyes:
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Toris

Цитата: Skiper від 15 Лютого 2023, 14:02:54Температура там не маленька, достатньо взяти тепловізор або інший прилад. До 110 градусів, тому тепловідвід потрібен надійний.
Не знаю, як воно зараз, але коли років 10 тому я вивчав тему білих світлодіодів, то температура самого pn-переходу, котрий випромінює первинний ультрафіолет, сягала 270°C. Власне сам перехід крихітний, тому температура там пекельна.

Володимир

Цитата: Skiper від 13 Лютого 2023, 15:16:19Хто вже отримав з Укрпошти 5 штук? Що за лампи дають (фірма, потужність та температура кольору) і з яким цоколем 14 чи 27.
Автомобільні теж міняють?  :)
У нас починали давати класичні осрам, колір світла 2700К.

Потім такі, це вже скляна колба, типу як лампи розжарювання, колір світла 2700К, сам не пробував, але кажуть як нема напруги в мережі то світять дуже погано.

Через тиждень вже давали такі як на фото зліва, осрам, але вже в скланій колбі, колір світла 2700К, але зверніть увагу на різницю між класичною лампою, люменів дають однаково, але скляна колба на 2 вати потужності бере менше.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

От ремонтопригодного пластика взад к неремонтопригодному стеклу. Пакращення  :-D  :facepalm:
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Сергей

Но стекло же экологичнее, чем пластик. Гы-гы...  :-D

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Skiper

Цитата: Володимир від 03 Березня 2023, 15:06:36зверніть увагу на різницю між класичною лампою, люменів дають однаково, але скляна колба на 2 вати потужності бере менше.
Це філаментні лампи.
Замість класичного світлодіода встановлено трубочки

у філаментних усередині колби закачано інертний газ на основі гелію. Це той, при вдиханні якого ви починаєте на деякий час розмовляти як маленька дитина.
Реальні показники будуть в два рази меншими від зазначеного на упаковці, якщо їх потужність не перевищує 9 Вт.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

drone

Цитата: Володимир від 03 Березня 2023, 15:06:36Потім такі, це вже скляна колба, типу як лампи розжарювання, колір світла 2700К, сам не пробував, але кажуть як нема напруги в мережі то світять дуже погано.
Кабздец, там "драйвер" без стабилизации по току.

vladishtm

Цитата: Skiper від 03 Березня 2023, 16:41:41
Цитата: Володимир від 03 Березня 2023, 15:06:36зверніть увагу на різницю між класичною лампою, люменів дають однаково, але скляна колба на 2 вати потужності бере менше.
Це філаментні лампи.
.      Цікаво, навіть і не знав. З недоліків - мабуть бояться тряски-удару-падіння. Ось пізнавальна інфа https://maxus.com.ua/filament-lamp-features-operating-principle-advantages-and-disadvantages-of-models/.      А в мене  }-)  вінда злетіла  }-) .Добре що це був момент читання опендіагом . А якби шив в цей момент  :facepalm:  :wacko:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 03 Березня 2023, 21:21:25
Цитата: Skiper від 03 Березня 2023, 16:41:41
Це філаментні лампи.
.      Цікаво, навіть і не знав. З недоліків - мабуть бояться тряски-удару-падіння. Ось пізнавальна інфа https://maxus.com.ua/filament-lamp-features-operating-principle-advantages-and-disadvantages-of-models/.      А в мене  }-)  вінда злетіла  }-) .Добре що це був момент читання опендіагом . А якби шив в цей момент  :facepalm:  :wacko:
Вкрутив вчора в спальні в торшер філаментну лампу осрам замість світлодіодної леброн з теплим світлом 3100К, погоджусь з таблицею в статті за посиланням вище, для очей приємніше світло і очі через кілька годин не болять. Тепла віддають мало, температура колби через кілька годин 36-37 градусів, єдиний мінус, чутливі до перепадів напруги.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

Вспомнил тут, что 5 лет назад заказал себе примерно такую лампу в потолочный светильник.

До сих пор работает нормально.