Флудилка 2023

Автор Vitaliy., 01 Січня 2023, 08:16:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

А! Так це підбір взавгавлі по взавгавлям.  :rofl:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romka від 23 Травня 2023, 16:50:11А! Так це підбір взавгавлі по взавгавлям.  :rofl:
Ну інколи народу потрібно щось дати, щоби скучно не було.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

...А ще можна у власних бортовиках мемуари писати. :-D

Володимир

Цитата: Toris від 24 Травня 2023, 11:48:25...А ще можна у власних бортовиках мемуари писати. :-D
Нє, ну є для того спеціяльна тема.

_Oleksandr_

Цитата: User2108 від 23 Травня 2023, 16:19:03Навіщо оце все? Ви часто возите 7 пасів?
Якщо є бажання та гроші чому б не взять? Все треба пробувать, бо часто буває так, що вже в процесі експлуатації з'ясовується, що функціонал нового авто відкриває ті чи інші нові можливості. Поки не купиш та не спробуєш - не взнаєш.

Володимир

Іранці скомуніздили логана і трохи допиляли, не погано так вийшло. https://focus.ua/auto/564563-staryy-renault-logan-pervogo-pokoleniya-neozhidanno-vernuli-v-proizvodstvo-foto

User2108

Особисто для мене це  [blevota]

Toris

На фото виглядає шото ніпанятноє: спереду кросовер, ззаду переспіви БМВ з Мітсубіші, а збоку - ну логан логанистий з маленькими коліщатами... Треба дивитись вживу.

Магнітола біля колін - таке собі рішення, заводський колгосп: ні GPS підглянути, ні в камеру задню не подивитись.

Якась крутилка на тонелі біля правого пасажира? У сучасних джипках такою крутилкою вмикають різні режими повного приводу. Але навряд чи то про повний привід...

Сергей

Цитата: Toris від 25 Травня 2023, 15:45:23Якась крутилка на тонелі біля правого пасажира? У сучасних джипках такою крутилкою вмикають різні режими повного приводу. Але навряд чи то про повний привід...
То попільничка.  :facepalm:

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Toris

Попільничка? :wacko: (некурець спалився)

Володимир

Цитата: Toris від 25 Травня 2023, 15:45:23На фото виглядає шото ніпанятноє: спереду кросовер, ззаду переспіви БМВ з Мітсубіші, а збоку - ну логан логанистий з маленькими коліщатами... Треба дивитись вживу.
То як гнанта.
Цитата: Toris від 25 Травня 2023, 15:45:23Магнітола біля колін - таке собі рішення, заводський колгосп: ні GPS підглянути, ні в камеру задню не подивитись.
Зекономили, палель залишили стару, замінили тільки накладку бороди.
Цитата: Toris від 25 Травня 2023, 15:45:23Якась крутилка на тонелі біля правого пасажира? У сучасних джипках такою крутилкою вмикають різні режими повного приводу. Але навряд чи то про повний привід...
То прикурювач, накладка тонеля ще від першого логана не мінялась.

_Oleksandr_

Цитата: Володимир від 25 Травня 2023, 14:30:38Іранці скомуніздили логана і трохи допиляли, не погано так вийшло.
Головне ціна. Тищ за 8 у нас би це авто стало супер популярним і всім сразу почало б подобатись!

Сергей

Цитата: _Oleksandr_ від 25 Травня 2023, 16:49:23Головне ціна. Тищ за 8 у нас би це авто стало супер популярним і всім сразу почало б подобатись!
Нажаль такої ціни вже ніколи не буде. Мабуть десь якісь автівки тільки у індусів з архаічним двіжком і без АБС, і подушок безпеки. У всему світі автівки подорощали на 1-2 кіло, що в зелених, що в евро. При тому, що вони і так коштували не 8-10 тисяч в іноземній валюті, а значно більше.

З.Ы.Можна собі дозволити: найдешевший Mercedes-AMG оцінили в $1500
https://autogeek.com.ua/predstavlenyj-najdeshevshyj-mercedes-amg-lyshe-1500-dolariv/

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

_Oleksandr_

Цитата: Сергей від 26 Травня 2023, 10:37:36Нажаль такої ціни вже ніколи не буде.
Нажаль не буде. Вважаю, що Україні не вистачає бюджетного авто власного виробництва. Може не великий, але стабільний попит воно мало б - бо для багатьох краще простіше, але нове, чим б/у з наворотами.

Romka

Цитата: Володимир від 25 Травня 2023, 14:30:38Іранці скомуніздили логана і трохи допиляли, не погано так вийшло.
Зразу відчувається іранська рука майстра, як на мене - ну таке собі.
Цитата: _Oleksandr_ від 26 Травня 2023, 16:06:29Україні не вистачає бюджетного авто власного виробництва.
Це так. Оскільки зараз бюджетне авто продається від 14к зелені і це Китай, а брендове від 17к баксів (не бийте сильно міг промазати +- штуку), то українське авто за 8 макс 10 к дол. вже здається і реальністю, якщо виробник не зажопиться і не скаже, а буй вам - 15к дол. база  :-D

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4