Флудилка 2023

Автор Vitaliy., 01 Січня 2023, 08:16:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Летом Володимир писал-
Схоже що комусь видали москалячий паспорт.
Во первых, вова, тебе не следует флудить политикой в обычном разделе, тем более что ты являешся модератором, и таке нарушение. По друге, наличие той руснявой бумажки никоим образом не изменило мою позицию. По трете, и я, и ты, и многие, родились географично в республике Украина, входящей тогда в союз. Сейчас это самостийна краина, название не поменявшее. У каждой эпохи есть хорошие и плохие стороны, ненужно идеализировать на то что ты любишь. Так же в профиле, что ти не полинкувався заскринить, написано- город в Украине. Це значе, що мисто по праву по юрику принадлежить той стране, которая там написана. А тэ що воно виджато, це не е правильним.

Ромка,  :drinks:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Олександр 1968

Барикади побудовані,Віталя.Кожен зі своєї сторони.Не повернеш минулого.Ні відносин,нічого.

Володимир

Гетманцев анонсував підвищення акцизу на автогаз втричі
https://www.epravda.com.ua/news/2023/12/5/707347/
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Задовбав уже цей відприск Кілі Азірова. Задовбало zелене шапіто. Він десь ночує, Гетьманцев оцей?

P.S. Піздец, Киву вони завалили... Ось кого треба валити, агента кацапського: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B2_%D0%94%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%BE_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Володимир

Схоже що переважна більшість учасників заходять на форум з телефону, помер київстар, разом з ним затих форум.  :(

User2108

Володимир

Цитата: User2108 від 13 Грудня 2023, 13:16:22Всі працюють.
Два дні цілодобово підряд?

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Йа в полях вджобував, резервні канали реставрував. )))

Romka

Дякуємо Вам. Тому завалити КС повністю не вдалося!
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Skiper

Цитата: Toris від 14 Грудня 2023, 20:54:21резервні канали реставрував. )))
Радіорелейки?  :) Це що відносно організації каналів зв'язку на полі.
Як по мені, то велика помилка була КС замінити обладнання на БС з Ерікссон на Хуавей.
Що відчули користувачі - голосовий зв'язок став по якості нижче плінтусу. Хоча там гроші вирішували, а не здоровий глузд  ;)
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Цитата: Toris від 14 Грудня 2023, 20:54:21Йа в полях вджобував, резервні канали реставрував. )))
Ти ж ніби в якійсь газовій компанії працював.
Цитата: Skiper від 15 Грудня 2023, 19:42:04
Цитата: Toris від 14 Грудня 2023, 20:54:21резервні канали реставрував. )))
Радіорелейки?  :) Це що відносно організації каналів зв'язку на полі.
Як по мені, то велика помилка була КС замінити обладнання на БС з Ерікссон на Хуавей.
Що відчули користувачі - голосовий зв'язок став по якості нижче плінтусу. Хоча там гроші вирішували, а не здоровий глузд  ;)
Всі люблять гроші, у нас укртелеком літом по селищу протягнув оптику, зимою перший іній і всі кабеля просіли чуть не до землі, місцями порвались. Запасу кабелю нема, спеціалістів щоби поремонтувати також нема, бо мережу тягнули робітники з Вінниці, а до оптики у них лізуть тільки спеціалісти з Тернополя, і то я не знаю чи це спеціалісти з укртелекому, бо мені два рази тягнули на роботу оптику, то робила це підрядники. В результаті тиждень вони збирали бу кабеля і ними латали дири.

Є інший провайдер який першим вже давно перейшов на оптику, то його кабеля незважаючи на іній натягнуті як струна.

Skiper

Цитата: Володимир від 18 Грудня 2023, 08:58:46по селищу протягнув оптику
Все залежить від типу кабелю, який тягнули. Кабель оптичний ділиться на ті, що в землю (броньовані або задувка в трубку ЗПТ) та для підвісу з різними значеннями натяжіння. Та і фурнітура має значення, особливо при підвісі на опорах. Якщо тягнуть "аби було", то і результат такий самий. У мена років з 5 оптика у хату, підвіс доступу від хати по опорах до боксу розподілення метрів 350. Якість кабелю - ніяка, китайський абонентський оптичний одноволоконний кабель FinMark, плоский, як "лапша", а головне призначений для прокладки всередині будівель, в стояках, горищах, підвалах, трубопроводах, в коробах і по плінтусах, в офісах і квартирах. Ніде не зазначено, що використовується для підвісу на вулиці.
Підвісили безкоштовно (попав під акцію: підвіс до будинку та ONU-шка безкоштовно, 3 місяці безкоштовно при зміні провайдера) та і відповідає за нього до вводу у будинок провайдер Інтернету, тому і вісить... Аби платив гроші, то сперечався. Маю від нього свої 300 Мбіт/с за 300 грн/міс, саме ту швидкість, за яку плачу та 24/7 обслуговування. До цього був Укртелеком по телефонній лінії - насилу здихався від нього разом з телефоном. Іншої альтернативи не маю.
В Україні залишилось три організації і досі з совковими методами обслуговування:
 Укртелеком, Укрпошта та Ощадбанк,
 від яких треба триматись якнадалі  :thank_you:
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Володимир

Там думаю зекономили на всьому, фурнітура в першу чергу, бо на стовпах коли чіпляють оприку, то залишають петлю, а в телекома кабеля весять і петля вже відсутня.

User2108

Русні пізда! Форумчан з новим 2024 роком.