Автомобильные аварии

Автор Camel Trophy, 08 Квітня 2009, 00:11:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: Kritikв чому заключається ДТП?
в царапині на бампері?

Цитувати виділенеФигасе - первый раз такую машину вижу. Porsche Panamera Turbo. Какая-то помесь Кайена и Кареры 911
в Києві ше не таке можна побачити

Особливо біля ВРУ :D
инструкции к швейной машинке: «Шпульку наденьте на шпиндель моталки так, чтобы шпонка шпинделя вошла в прорезь шпульки»!

Kritik

та там всьо під копірку і стереотипне
Крузери, Лехуси, Кемрі, Фаєтони, Каєни, і Мерси

попса :sick:

:D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

chars

:) шо за пиар....... К политической карьере что-ли готовится т.Шевченко, для него эта царапина плюнуть и растереть, или судится будет с нещасным обездоленным водителем? за сраную парковочную царапину ........

Алла

ДАІ назвала винуватця ДТП за участю Шевченка

Дізнавачі прийшли до висновку, що у ДТП винна пані за кермом джипа Honda CRV.
ТСН.ua

У ДАІ назвали винуватця ДТП за участю футболіста Андрія Шевченка, яке трапилося у Києві 3 грудня.

Після розбору схеми ДТП, а також опитування свідків, дізнавачі прийшли до висновку, що у ДТП винна пані за кермом джипа Honda CRV, повідомили в столичному управлінні ДАІ.

Водієм джипа Honda CRV виявилася Софія Михайлівна Голдобіна, дружина знаменитого українського хокейного тренера Валерія Голдобіна.

Нагадаємо, що Porsche, яким керував Шевченко, зіткнувся з джипом Honda CRV, за кермом якого була Голдобіна. За інформацією очевидців, Honda несподівано вискочила на смугу, по якій рухався Porsche, \"підрізавши\" автомобіль Шеви.

Ймовірно, вона забула про п. 10.1 Правил дорожнього руху: \"перед початком маневру водій повинен переконатися, що це безпечно для інших учасників руху\".

Також дружина хокейного тренера порушила п. 10.3 Правил - \"у разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку з ним по тій смузі, на яку він хоче перебудуватися. Якщо автомобілі почали перебудовуватися одночасно – водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу тому, хто їде справа\". І хоча у випадку зі \"зірковим\" зіткненням жінка їхала праворуч, очевидці твердять, що одночасного перестроювання не було.

В ДАІ відзначили, що матеріали вже передані в Шевченківський районний суд, і там будуть вирішувати, яке покарання застосувати до Софії Голдобіної. Взагалі за таке порушення передбачено або штраф – від 340 до 425 грн, або позбавлення водійських прав від 6 до 12 місяців. Якщо автомобілі застраховані, то всі витрати мінус франшиза (фіксована сума, яку за договором страховики не відшкодовують) оплатить страхова компанія. А от якщо вирішать забрати права – доведеться жінці підучити правила і поїздити певний час пасажиром.

Втім, як розповів чоловік Софії Валерій Голдобін, Honda, що постраждала в ДТП з Porsche Шеви, вже відремонтована. Страхова компанія оцінила ремонт у 25 тис. грн.

\"Софія просто втомилася від такої уваги, - зізнався Валерій. - У будь-якому разі, вона каже, що не винна, і я їй вірю\".

Шевченко автомобіль ще не відремонтував. Прес-аташе ФК \"Динамо\" Олексій Семененко розповів про те, що Андрій їздить на автомобілі \"Мерседес\" класу G. \"Я не запитував його, відремонтував він машину чи ні. Бачив, що він пересів на інший автомобіль. Але що ви думаєте, у нього один автомобіль, чи що?\"
http://tsn.ua/sport/dai-nazvala-vinuvattsya-dtp-za-uchastyu-shevchenka.html

LonelyWolf

Я,почему-то и не сомневался....

Ромео

Бабло всё решает, у кого его больше тот и прав! :(

Camel Trophy

Все нормально, как говорится, ни царапины, отделался легким испугом. В машине еще был пассажир спереди и один сзади. Все целы и невридимы. Слава Богу! Кроме машины никто ни капли не пострадал.

Получилось так что на скользкой дороге, где-то 60-70 км/ч, впереди едущий опель тормозил, я тоже тормозил, жопу понесло, отруливался, раз 5, выровнять нифига не получилось, с каждым разом кидало все больше и больше. На встечу ехал лупатый мерс, амплитуда заносов так совпала что удалось не встретится с ним лоб в лоб. На обочине стояла фура. Пытался сделать так, чтобы машину выкинуло в кювет, в сугробы, но не хватило пол метра и когда меня окончательно развернуло жопой я пизданулся в фуру. У фуры согнуло задний отбойник и разбило фонарь. Как анекдот... запорожец, мерседес, фура... Отдал водителю фуры 300грн. Уже писали рассписки, но приехали ГАИ. Хотели права забрать, до суда типа, а суд решит виноват ты или нет. Или просили 1000грн. А решение суда думаю было бы, типа не справился с управлением, не выбрав безопастную скорость движения, учитывая погодные условия и ла-ла-ла. Вобщем отдал ГАИ 500грн... До гаража машина доехала своим ходом... Поставил в гараж, потом уже будем думать что с ней делать...

Та нормальные ГАЙцы, хотели 1000, но за 500 согласились, видя мое расстроиное состояние и понимая что денег мне еще предстоит потрать много. По 10 раз у каждого спросили про состояние, не нужна ли скорая и т.д. Потом еще 20км. нас провожали до гаража.
Главное что все нормально, машина это такое...

Как ? как? как? я не понимаю откуда совесть точнее куда они ее девают, ради педорубдиков они  на всё готовы, у человека беда не на одну 1000 грн все живы все здоровы никто никому не предьявляет а они быля ((((((((((   а еслиб кто нос расквасил там бы и 3000 не отделался

Димончик

бля ... опять тема про гайцев ...
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Kritik

Camel Trophy
чем они тебе так насолили? :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Димончик

та не это не кэмэла машина
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I

Camel Trophy

Лично мне пока ничем! я не знаю как вы но я не могу терпеть несправедливость!

Димончик

Camel Trophy

С таврологии пацанчик

Димончик

кокретно в этом отношении - гаеры поступили как гопники ! У человека горе , машину разбил , а они обобрали .
а вообще , касательно взяток и т.п денежного вознаграждения ... давайте научимся техосмотр проходить как положено , делать свою машину идеальной ... так нет - петляем .

Анатолий

Хлопцi, не забувайте, хто нашi хозяї. Збирайте грошi. Панам замало.
      Ну, а ТО проходить все равно за бабки, иначе платить прийдется больше.