Я - не стритрэйсер, я - безопасный водитель !

Автор Димончик, 21 Липня 2009, 01:06:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Димончик

Ода взаимопомощи водителей друг другу :)
Еду вечером у себя в районе , вижу впереди машина поперёк дороги стала , затор сразу , объезжают её. Подъехал ближе - Лайнос стал двумя передними колёсами в одну колею (поперёк)
Куча машин стоит смотрит , а помочь никто не хочет ! я ставлю свой Свалотег на центре дороги с аварийкой (меня уже не объехать - узковато )) выхожу , помогаю вытолкнуть машину человеку . Рядом стоит жигуль , пацанчики в нём курят , я им кричу типа помогите , ведь никто никуда не уедет ... Мне ответили , что \"мы фарами присветим , а выходить на мороз не хотим\" (!!!!) И всем остальным тоже - мороз полный , так в машинах своих и просидели , жопы прогрели !.
Короче вытолкали ланоса я и ещё два пешехода (им наверное нужнее всего , а не коллеге по баранке)
Пацик на ланосе даже не обиделсо , что я ему стекло на рамке номера коленкой случайно бахнул , когда упирался . :blush: ну , я не специально ...
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

булат

DIMONCHIK, молодчага, побольше бы таких людей

кстати, когда толкаешь машину, жопа как ни странно быстрее прогревается чем когда сидишь на месте :)

SLIVKA

В Вінниці температура сьогодні близько нуля, я Сливочкою не ризикнув виїзжати, дорога як скло(тане сніг, якого дуже багато по обочинах і тут же замерзає) Машин сьогодні валом, всі обрадувалися температурі, а зря! То до чого ж я веду. Прийшов на роботу пішки, біля роботи перехрестя з світлофором. За перехрестям стоїть жовтенька як лимон славута а з заду старий корч 2101. Поцілувались. Гайці оформляють. Цікаво, шо у славути побитий задній бампер (хоч і дуже задерта була догори задня частина) а в копійки весь передок(фари, решітка, перегородка передня пішла, бампер, і ще куча всьоьго).
Гальмівний шлях у славути був десь метр, а в копійки-метрів 15. Як же треба було їхати на задньопривідній машині, з лисою резиною, взимку на світлофорі в місті, шоб влупити в зад славуту?
Водій копійки вроде нормальний не рейсер, не сильно малодий.
Я по місту іду аж максимум 60 і то з горба де нема світлофорів, а так 40-50 нормальна швидкість літом а взимку і то меньша.
Дистанція? Кожен нормальний водій знає як зупиняється його машина і яку відстань треба тримати.
Тож скажіт будьласка, чи вистачить тієї копійки шоб порішати питання в ГАЙ ців і не лишитись без прав, заодно славуту відновити.(Жалко, курчатко жовтеньке)
А якшо замість славути була б мерсихвостка чи Япономамка новенька з салону?

ПИ.СИ. Пару місяців назад мій колега не пропустив мерса лупатого коли трогався. То добре шо мерс був службовий і наша контора домовилась з хазяїном, все прйшло тихо і майже безкоштовно. Да в цього колеги знайшли рак желудка. От і життя. Добре коли є друзі!
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Димончик

видел вчера гайцев , помогали чуваку с машиной :)

не всегда они плохие :)
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I

LonelyWolf

Та то они номера сверяли! Потому что пристебаться больше не к чему было!

Camel Trophy

Так то ихний с пересменки домой не доехал!

Димончик

Цитата: Camel TrophyТак то ихний с пересменки домой не доехал!
судя по всему , кто-то из младшего состава или молодой . У нас гайцы в личном пользовании юзают иномарки посвежее :)
а вообще чото отвёрткой откручивали там , скорее всего номера сверяли.

Павло

Піднімаюсь сьогодні на Повітрофлотський міст, раптом чую зліва сигналять (як у гаїшників звук). Дьоргаюсь вправо і обдираю колесо добряче об бровку. Десь там і новий ковпак залишився. Та й диск добре обідрався і ледь погнувся. Паралельно бачу що в цеї машини з переднього вікна висовується полосата палочка і махає. Звісно що машина абсолютно цивільна, зі звичайними номерами.  
Після чого машина пришвидшується і зникає.
Ппц що за уроди таке роблять? :(

Тепер доведеться шукати такі ж ковпаки поштучно та молоточком трохи диск правити :(
Благо хоч погнулося лише з краю (там де грузики чіпляють).

LonelyWolf

Назгул, иногда хочется таким ...людям... вставить их клаксон в *о*у и нажать на него. Спешишь - перепрыгни. Согласен,бывают ситуации в жизни. Но и люди в этом случае культурно просятся...

Павло

Та він не обганяв, там місця повно було. Це просто жарти очевидно такі...

Саша

я б таким шутникам... выхлопную в зад и газ в пол

Лёшка

Или посареть как у них с реакцией , не уступать дорогу а включить аварийку и остановится чтоб это заняло мах 3 секунды

chars

Назгул ты сам резко маневрировал, потому сам виноват. Какие только недоумки на дороге не встречаются, но шарахаться от них на бордюры глупо. Даже если тебя останавливает канарейка  ДПС со всеми включенными люстрами и стробоскопами, согласно ПДД водитель должен остановиться соблюдая все правила. Т.е. включить поворот, безопасно перестроиться и остановиться как можно правее.

Павло

Ну коли тобі біля вуха різко щось крикнути — ти не смикнешся?

chars

:D думаю что вверх подпрыгну, но не в сторону же !!!