Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

vladishtm

Цитата: Romka від 10 Червня 2020, 20:48:25
Це славутовський и сенсовський двигун 1.3 з МИКАС 10.3+ без Датчика Фаз, тобто попарно-паралельний вприск, тільки для Славути 111 прошивка, для Сенса 096 (можу помилятись). В проводці навіть штекер є для ДФ.
Цікаво, якщо його поставити та активувати в прошивці, що це дасть?
На моє питання "..Хто знає яке ж воно насправді те значення повинно бути? Хто бачив по тех документації[/u]?"  відповіді нема.
Я вже казав, якось підозріло короткий проміжок між версіями
MIKAS11.0.0AEC 02.32.096Apr12 2007
MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec27 2007 
Все що найшов -в цей проміжок  "..На смену Daewoo Sens приходит ЗАЗ Lanos 1,4....и полностью отвечает нормам токсичности Евро-2...."  https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12485.7710;topicseen#quickreply Бо оновлення це витрата додаткових грошей, і їх треба вертати, а Славути вже закривали.
Можливо вони накатували 111ту спочатку на Славутах для Lanos, а потім забросили Славути, (підмітали по сусекам), а прошивки 111ті зостались недоробленими. Бо якщо 096 іздила вже на 1,3 то нащо була потібна 111та?  Або можливо 096 робилась під ще ДФ, а у 111тій вирішили без ДФ.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Коли появився мікас з 111-ю прошивкою, то він вже був і на сенсах.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vladishtm

Цитата: Володимир від 11 Червня 2020, 09:53:43
Коли появився мікас з 111-ю прошивкою, то він вже був і на сенсах.
Можливо було інше, не " AEC 02.33?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

ИнФлеймс

Народ, прошу допомоги.  Умні люди кажуть що заглушки СО  для наших машин однакові  за розміром (30мм) та  кількістю - 9 шт.  Та мають таке розташування - 2 спереду, 2 сзаду, 3 на впускному колекторі, та дві під кожухом ГРМ. Сьогодні вирішив їх всі замінити, але  бачу на машині трохи  іншу картину: по-перше - одна з заглушок колектора (центральна)  має розмір 25 мм,  по-друге: під кожухом ГРМ в мене заглушка тільки на ГБЦ, на блоці поряд з помпою рівне місце, заглушки нема. Тобто виходить що заглушок не  дев'ять а вісім, чи я десь щось прогавив?

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Kudrik

Цитата: ИнФлеймс від 15 Червня 2020, 19:46:47
...,.. люди кажуть що заглушки СО  для наших машин однакові  за розміром (30мм) та  кількістю - 9 шт.....
Зависит от года выпуска. До 91г. На всас коллекторе стояла загл. диам 25 мм сейчас такие не выпускают для заз. Надо подобрать от других авто.......

Vitaliy.

Такой не технический вопрос- в инете есть картинки, можно написать ключевые слова, и соответствующая картинка появится. Вот искал нужную мне, не нашёл. Может кто поможет? Ищу картинку, где чувак в офисе сидит на кресте развалившись, в костюму с галстуком, в туфлях. Но на подошве протёртое до дыры, и надпись- внешний локс бывает обманчив. Никто не поможет найти её?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Sergik32

Коллєги що можете сказати за свічки BRISK LR15YS мені порадив їх газіровщик, каже що на даний час і нормальні свічки, ставить їх навіть на дорогі іномарки
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

На брісках їжжу вже 120 т. км., міняв по регламенту, а на LR15YS вже 20т. по 3. Гарні свічки, дивно але на них сама стабільна робота на газу.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Sergik32

о, це добре. сказав газіровщик що денсо 20тт троха хероваті для гбо, я всім вірю
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Romka

Так, пробував денсо 20тт з газом навіть чутно як підтроює :dunno:

Toris

Катаюсь на Брісках L15YC з моменту купівлі славутки. Політ нормальний і на бензині, і на газу. Наступні, мабуть, такі самі куплю.
Перед брісками ставив якісь німецькі з трьома боковими електродами - то на холодну працювало лише два циліндри, ледь доїхав до найближчих пацанюрів. Вони ж порекомендували взяти бріски у найближчому магазині. Пішов і купив, навіть не перебирав, бо їхав на перереєстрацію авто, часу не було. А потім виявилось, що це одні з найкращих свічок для славутки.

Ось фірмовий каталог: https://www.brisk.ru/katalogi/svechi-zazhiganiya/filter/avto/17752,17753
LR15YS позиціонується як "газова" свічка. Геометричні параметри повністю повторюють мою L15YC, різниця лише в матеріалі: в "газовій" LR15YS згадують срібло, а в моїй - мідь.

Romka

Доречі, з заводу стояли теж Бріски :wacko:

igo61

Цитата: Toris від 24 Червня 2020, 22:26:22
LR15YS позиціонується як "газова" свічка. Геометричні параметри повністю повторюють мою L15YC, різниця лише в матеріалі: в "газовій" LR15YS згадують срібло, а в моїй - мідь.
Кроме того, в свечах LR15YS имеется встроенный в центральный электрод резистор сопротивлением порядка 4,7ком. В свечах L15YC такой резистор отсутствует.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

да-да, іменно тра оті резистивні  вони дорожчі від тих що каже Торіс