Автоновости

Автор Жулик, 25 Лютого 2015, 17:32:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

З того кооперативу вийде автомобіль по якості запорожця, але по ціні мерседеса. І чуть не забув, авто має бути з двигуном 1.4, то підозрюю що то буде мемз.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ivan1988

Цитувати виділенеЯк вам, поважне автотовариство, таке:
В Запорожье планируют выпускать кроссоверы Renault Arkana под брендом ЗАЗ.
Хотят и будут это разные вещи. Думаю дальше разговоров дело не дойдёт.

Ivan1988

Цитувати виділенеавто має бути з двигуном 1.4, то підозрюю що то буде мемз
Мемз и 1,5 литровые двигатели собирали
http://memz.com.ua/html/memz-a13l.htm

Toris

Нафіг нада ті кросовери... :nea:

Краще б яку Dacia Solenza запустили, хай навіть з двигуном МЕМЗ.

Ivan1988

Цитувати виділенеНафіг нада ті кросовери... :nea:
ЗАЗу нет смысла выпускать дорогие и даже средней цены автомобили. Те у кого есть деньги купят авто именитых производителей. ЗАЗу нужно ориентироваться на рабоче-крестьянское население и бюджетные авто.

Володимир

Цитата: Ivan1988 від 04 Листопада 2019, 15:04:23
Цитувати виділенеНафіг нада ті кросовери... :nea:
ЗАЗу нет смысла выпускать дорогие и даже средней цены автомобили. Те у кого есть деньги купят авто именитых производителей. ЗАЗу нужно ориентироваться на рабоче-крестьянское население и бюджетные авто.
100%, і щоби була можливість взяти в кредит.

Toris

Я б навіть взяв новеньке славутко за 4000 у.о. (кажуть, стільки вони колись вартували новими). Щоби одразу розібрати, навести порядок, зібрати і знати, що аллєс гут.

Romka

Цитата: Володимир від 04 Листопада 2019, 14:21:36
З того кооперативу вийде автомобіль по якості запорожця, але по ціні мерседеса. І чуть не забув, авто має бути з двигуном 1.4, то підозрюю що то буде мемз.

Всем это понятно кроме Тарелки ВасиАдзе.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romka від 04 Листопада 2019, 16:01:19
Цитата: Володимир від 04 Листопада 2019, 14:21:36

Всем это понятно кроме Тарелки ВасиАдзе.
Бо він мудак, замість того щоби випускати якісне і не дороге авто, щоби пересічний громаданин мав вибір взяти нове і якісне замість БУ лотереї з європи, то роблять запорожці по ціні мерса, ясне діло що такий запорожець нікому не потрібен.

Sergik32

так то тіко цінова політика у нас мудацька, ці ж гавномобілі в рашці коштують 4-5 тисяч і не більше, а у нас 6-7 і вище
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 05 Листопада 2019, 08:00:30
так то тіко цінова політика у нас мудацька, ці ж гавномобілі в рашці коштують 4-5 тисяч і не більше, а у нас 6-7 і вище
Та там все мудацьке, навіть покраска, виявляється що навіть біла автомобільна краска на сонці вигорає і стає матовою. Є у нас ланос з останніх років білого кольору, то вже матовий, більше того, навіть металік на ланосах буває матовий.

Жулик

Нова система штрафів: в Україні готуються запустити камери автофіксації
Камери фото- та відеофіксації порушень Правил дорожнього руху запрацюють до кінця року. Про це заявив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі програми «Сніданок з 1+1».

Система автоматичної фіксації запрацює в пілотному режимі.

За допомогою автофіксації штрафувати будуть не водіїв, які порушили ПДР, а власників автомобілів, на яких сталося порушення, якщо власник не повідомить поліції дані водія-порушника.

Також для автовласників буде запроваджена система штрафних балів. Кожен український водій щорічно отримуватиме 150 балів, якими можна буде розраховуватися за правопорушення, не сплачуючи штрафу. Вартість одного порушення — 50 балів. За відсутності балів доведеться заплатити штраф.

https://sud.ua/ru/news/auto/153910-nova-sistema-shtrafiv-v-ukrayini-gotuyutsya-zapustiti-kameri-avtofiksatsiyi

Валерий

І який це раз запускають :ok: колись заробить, но коли невідомо :wacko:
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

я рахую це дибілізЬм, зроби так як в цивілізованих країнах, 50км по місту і всі їдуть і слухають, зупинив і штраф через суд, не нравиться забрать права і на перездачу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алекс

Цитата: Sergik32 від 05 Листопада 2019, 14:08:45
я рахую це дибілізЬм, зроби так як в цивілізованих країнах, 50км по місту і всі їдуть і слухають, зупинив і штраф через суд, не нравиться забрать права і на перездачу.
В Беларуси второе превышение за год и -пешкарусом годик

В нашем калхозе Большое Дышло трехногие бандиты одолели ....Ну везде блеать ...
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328