Автоновости

Автор Жулик, 25 Лютого 2015, 17:32:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

Так, что используем специальные средства, типа адаптеров, дубинки и т.п. думаю перебор будет :-D
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Жулик від 21 Листопада 2019, 08:14:34
Но если детей 3е все равно проблема! Нет среднего ремня сзади (((
В мене є.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 21 Листопада 2019, 10:06:43
В мене є.
нагуглил, внатуре есть, правда одна шлейка.
Как туда сидушку пристегнуть? Лишь бы было?  :(

Toris

Спецзасобами мають право користуватись спеціально навчені люди. :rofl:
А якщо не спеціальні люди - то будуть стягнення ще й за спецзасоби.

Короче, віднині можна перевозити дітей виключно в автозаках з ментами. :-D

Цитата: Жулик від 21 Листопада 2019, 10:12:03нагуглил, внатуре есть, правда одна шлейка.
Так точно, там один пасок без автонатягувача, з регульованою довжиною. Невеликий підсрачник туди зайде, але на дитину паска вже може не вистачити.

Romka

Цитата: Жулик від 21 Листопада 2019, 10:12:03
Цитата: Володимир від 21 Листопада 2019, 10:06:43
В мене є.
нагуглил, внатуре есть, правда одна шлейка.

Всегда думал, что это ремень для детей и никаких "спеціальних засобів" не нужно для его использования.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

YUKON

Цитата: Володимир від 20 Листопада 2019, 10:56:49
Цитата: Ivan1988 від 20 Листопада 2019, 10:53:17
В Законе и Правилах ничего не сказано за автокресла. Читайте сначала, а то начали вопить.

ПДР
21.11. Забороняється перевозити:
б) дітей, зріст яких менше 145 см або тих, що не досягли 12-річного віку, - у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки, без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу;

Нигде не написано какие именно специальные средства. Я для своего ребенка заказал в КНР адаптер ремня безопасности для детей от 4 лет за 75 грн.
А хто в курсі, коли є порішення, то інспектор в протоколі спочатку пише який пункт ППД порушено, а вже потім виносить постанову на основі кодексу про адмін порушення. Бо якщо так, то виходить що нема причини для застосування статті кодексу. Хоча думаю що до того часу уряд внесе зміни до постанови якою затверджено ПДР.
Інспектор складає тік постанову з урахуванням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v023p710-10 а також з урахуванням ст.ст. 245-252, 268, 276-285.
Складання протоколів відбувається тік по 130 та 124 в більшості випадків.

Sergik32

то що, простими словами, їздимо і нічого не ставимо?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 21 Листопада 2019, 12:28:23
то що, простими словами, їздимо і нічого не ставимо?
Ти про сидиння для діток чи про що?

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 21 Листопада 2019, 12:35:36
так тічно

Ну знаєте чи пане, на своїх дітках зекономиш...далі продовжувати?

vol4ok7

Цитата: YUKON від 21 Листопада 2019, 21:01:40
Цитата: Sergik32 від 21 Листопада 2019, 12:35:36
так тічно

Ну знаєте чи пане, на своїх дітках зекономиш...далі продовжувати?
Ну продолжай пане почитаем.На ком   и на чем нам экономить.А еще расскажи как нам заработать на новую безопасную,большую бибику.... :wallbash: :-D
А еще в чьи заботливые карманы пойдут откаты за продажу автокресел... :-D

Sergik32

90% автокрісла виручають. Краще б про аварії забути взагалі, але маємо те що маєио. прийдеться ставити крісло, а куди діватися, за кордіном це нормально, всі пристебнуті і всі в кріслах і їхають 50км в год і ніхто не здить

Володимир

Цитата: Sergik32 від 22 Листопада 2019, 08:07:48за кордіном це нормально, всі пристебнуті і всі в кріслах і їхають 50км в год і ніхто не здить
Ну так, мій шеф любитель подорожувати по європі, то так і каже, що всі містом їдуть спокійно і помаленько, ніхто нікуди не спішить, а тут їду в другому ряді по місту 70 кмг, а тобі з заду сигналять бо їм треба швидше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vol4ok7

Неужели кто- то считает что чиновник и бизнесмен(производитель автокресел)думает о моих детях  :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Все думают только о своих карманах!Неужели этого кто-то еще не понимает?!

Жулик

Цитата: Володимир від 22 Листопада 2019, 09:41:57
Цитата: Sergik32 від 22 Листопада 2019, 08:07:48за кордіном це нормально, всі пристебнуті і всі в кріслах і їхають 50км в год і ніхто не здить
Ну так, мій шеф любитель подорожувати по європі, то так і каже, що всі містом їдуть спокійно і помаленько, ніхто нікуди не спішить, а тут їду в другому ряді по місту 70 кмг, а тобі з заду сигналять бо їм треба швидше.
Картина маслом, киев загруженный город, еду такой смотрю все скучковались на автобусной полосе и пердят до поворота на мост, хотя до розрыва автобусной еще 200метров!
Я же конечно законопослушный, обезжаю всех и где начинается розрыв втискиваюсь.
Б...ть я не прав? Я должен был стать на автобусной и мешать автобусам что бы менят вые...ли?

Думаете меня пустили? Один упырь жирный мне так пальцем и показал мол я тут на автобусной уже 200 метров еду и ты вали назад на автобусную  :fool:.
Второе на джипе тоже не пустило.
Аж третье доперло что оно не автобус и я с...ка тут главный и не должен пропускать сзади транспорт если это не автобус!
Сучары! Когда уже фото фиксацию врубят эти упырям?