ЗИМА 2017-2018

Автор Игорь, 17 Січня 2018, 14:00:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

У нас вже майже зійшов весь сніг, я навіть почав думати що пора міняти резину, і тут синоптики малюють таку картину.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

і в нас так само, це походу пакращєння до нас іде, щоб ту воду що є заморозило і повиривало останні куски рівного гасфальту
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Цитата: Володимир від 13 Березня 2018, 07:46:33У нас вже майже зійшов весь сніг, я навіть почав думати що пора міняти резину, і тут синоптики малюють таку картину.
Свят-свят-свят! Це ж все покриється льодом! :o

igo61

:-D Та нормально. Не бывает плохой погоды, бывает плохая одежда.  :-D
Там ещё в апреле должнО снежку подсыпать - уже природная традиция.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Toris

...А з іншого боку, буде час зібрати грошей на кращу гуму. :)

Sergik32

буде час взагалі не перезувати авто, скіко того літа
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексчук

Цитата: Toris від 13 Березня 2018, 08:08:41
Цитата: Володимир від 13 Березня 2018, 07:46:33У нас вже майже зійшов весь сніг, я навіть почав думати що пора міняти резину, і тут синоптики малюють таку картину.
Свят-свят-свят! Це ж все покриється льодом! :o

Так ветер из-за Урала, начинает с севера, доходит до Каспия и поворачивает к нам с территории России.

На счет льда, у нас неделю назад все было покрыто сплошняком льдом, прошел дождь и все стало стеклянным.

Toris

Жах! Прямо як у фільмі "Післязавтра". :o

В Штатах взагалі жесть, радянськомовні авіатори сумують в ангарах. А про Канаду скромно помовчу...

https://www.windy.com/?temp,44.840,36.738,4

Vitaliy.

Цитата: Алексчук від 13 Березня 2018, 09:58:58

На счет льда, у нас неделю назад все было покрыто сплошняком льдом, прошел дождь и все стало стеклянным.
Аналогично. На снег капал дождь, температура у земли минусовая, превращалось в бугристый лёд.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Так в нас намічується перепад з +7°C до -11°C, тобто перепад у 18°C протягом півтори доби. Це вже навіть не зрада, а чистої води котострофа... :wallbash:

Алексчук

Цитата: Toris від 13 Березня 2018, 10:56:48
Так в нас намічується перепад з +7°C до -11°C, тобто перепад у 18°C протягом півтори доби. Це вже навіть не зрада, а чистої води котострофа... :wallbash:

Так это же всего навсего остатки суровых Сибирских морозов, подумаешь всего -18, вот если бы - 70 ото ЖАХ!

Toris

Цитата: Алексчук від 13 Березня 2018, 11:51:41Так это же всего навсего остатки суровых Сибирских морозов, подумаешь всего -18, вот если бы - 70 ото ЖАХ!
Я говорив про ПЕРЕПАД температур у 18 градусів. Причому, з плюса на мінус. :facepalm: Для нас, як істот з води, це кепсько.

Алексчук

Цитата: Toris від 13 Березня 2018, 12:21:35
Цитата: Алексчук від 13 Березня 2018, 11:51:41Так это же всего навсего остатки суровых Сибирских морозов, подумаешь всего -18, вот если бы - 70 ото ЖАХ!
Я говорив про ПЕРЕПАД температур у 18 градусів. Причому, з плюса на мінус. :facepalm: Для нас, як істот з води, це кепсько.

А остальным "истотам", шо хорошо? Человек такая сволочь, что привыкает ко всему, животные не все выдержат то, что может выдержать человек. Крепись весна близко!

Алекс

Значитцо,треба часть воды в организме заменить незамерзайкой..спиртом например :-)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Незаконно. А ще страшно їздити тверезому посеред п'яних водіїв.

Як про мене, то за п'янку/травку/наркоту за кермом взагалі слід забирати права назавжди без права реабілітації. Один раз на велосипеді їхав п'яний - мені вистачило, щоби усвідомити весь жах ситуації випадання з об'єктивної раельності та наступного фрагментарного повернення до наступного випадання.