ЗИМА 2017-2018

Автор Игорь, 17 Січня 2018, 14:00:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Цитата: Salek від 28 Лютого 2018, 19:16:05
Мужик ну ты в курсе ;)
http://risovach.ru/upload/2014/12/mem/udivlyonnyy-kot_68027399_orig_.jpg

А для других нормальных- у нас с вечера ветром дуло и снежком заметало. Сейчас -3 градуса.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

На свои картинки и провокации посмотри, демократичный ты наш.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Валерий

Отака весна.Київ троещина
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Toris

Ранок. Безхмарне небо. Рожеве сонечко на сході. Чепурненький сніговий пейзаж радує очі. Гармонія.
Глянув на термометр за бортом. Йой! -20°C! А як же вечірній прогноз про -15°C?! Вони там геть очманіли?

Поснідав, в душу повернувся святий спокій. Вирішив, що хай Славутик сьогодні відпочине, а я поїду службовим автобусом, як всі люди.

В автобусі зустрів ще з десяток, таких як я, любителів халявної їзди. Поржали. Хутко створили діаспору водятлів і прийшли до консенсусу на думці, що економіка має бути економною. Вони, виявляється вже тиждень автобусом катаються, конспіратори хрінові. :-D Тепер зрозуміло, чому я вчора на запасну стоянку вишивав по свіжому сніжку без колії, як джип у пампасах. :-D До речі, прекрасні відчуття, маю вам сказати. Славутик нічого так підджиповує. :)

Володимир

В мене зранку градусник -21.5 показував.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Серёга

А я это заболеть успел теперь вот дома сижу...чёто и нетянет выходить на улицу)))
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Григорий

Серёга есть нормальный рецепт -- Три капли дистилированной воды на стакан первака,  по стакану перед едой, два стакана во время еды и один стакан после еды, если нет аппетита то вместо еды можно ещё один стакан. Быстрого выздоровления.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Володимир

Цитата: Григорий від 02 Березня 2018, 14:55:00
Серёга есть нормальный рецепт -- Три капли дистилированной воды на стакан первака,  по стакану перед едой, два стакана во время еды и один стакан после еды, если нет аппетита то вместо еды можно ещё один стакан. Быстрого выздоровления.
А який план дій після того як виздоровить?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

dj_doom

Цитата: Володимир від 02 Березня 2018, 15:26:15
Цитата: Григорий від 02 Березня 2018, 14:55:00
А який план дій після того як виздоровить?

судя по объемам лекарства - то после выздоровления - разогнать всех чертиков и белочек собравшихся.. )))

Toris

Ранок, -13°C. Після доби простою Славутик завівся з першого разу. Двигун якось задумливо прогрівався, ніби збирався заглохнути, але я і товариш "підсос" були пильні, не дали тому звіру підкапотному согрішити.

Майже до роботи доїхав без пригод. Перед парковкою вирішив трохи повеселитись - і поїхав навпрошки, по снігу. Було весело, поки не сів на черевце за 4 метри до дороги. Трохи посмикався назад-вперед, покрутив колесами вправо-вліво, просунувся ще на 1 метр і далі хоч кричма кричи - не їде, ніби як в щось вперлось. Колега пхав ззаду - пофіг. Підійшов старший колега, який бачив це сафарі, ногою розкидав пресований сніг перед бампером, накидав свіжого снігу під передні колеса, сів - і виїхав. Сказав, що не зрозумів, чому я застряг, - і пішов до роботи. Я фаломорфував.

Заїхав на стоянку. Обдивився Славутика з усіх боків - срака не могла сісти принципово, бо дуже високо задерта, а ось передок, мабуть, ліг на верхній щільний сніг після відлиги - і колеса просто вивісились в прошкрябаних ямках. Пішов оглянути місце бойової слави і зробив трохи ранкових фото:

Місце застрягання. Натоптали навколо і знесли верхній шар снігу:
Spoiler

[close]

Дивно, що без питань проскочив більшу глибину, а застряг на меншій (до моменту розгортання снігу). А, може, не на меншій, а просто шліфував верхній шар, на який сів?

Заїзд на сафарі:
Spoiler

[close]

Я так зрозумів, що верхній сніг після відлиги - підступна штука. Він досить міцний, щоби прийняти на себе і розподілити тиск корпусу автомобіля. До відлиги я гасав там хвацько.

Але все колись закінчується, закінчилось і моє мимовільне сафарі. Сидимо в кабінеті і запарюємо "Каву зі Львову". Будемо знімати стрес. :drinks:
Spoiler
[close]

Валерий

Поки така весна

Toris

Цитата: Salek від 05 Березня 2018, 10:19:17Ой ли ;)
Не удивлюсь если вечером появится вибрация ;)
А що то таке?

Валерий

В лижу снігу набилось і він замерзне.от і буде стукіт.і иожливо вібрація. :nea:

Toris

Зрозумів. Зараз пообідаю і зганяю на яку естакаду, подивлюсь, що там. Дякую!

Алекс

Вчора тропил ..пассажиров лень було водить под руки ..не ожидал проходимости такой ...

По 5-6 метров проходил за раз ,,главное  було-возвернутцо на свою колею
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328