Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Toris від 10 Квітня 2018, 16:16:38
Ще б знати, де є ті розборки. І ще знати в, чи в них є славута-люкс... :(
Тому й створив цю тему.
Пане Торісе, є така капость, ОЛХ зветься, таааааам, нового Таврона по залізяках можна купити...одна проблема ,що ти там на фото побачиш...це питання.

Toris

Цитата: YUKON від 10 Квітня 2018, 16:39:04Пане Торісе, є така капость, ОЛХ зветься, таааааам, нового Таврона по залізяках можна купити...одна проблема ,що ти там на фото побачиш...це питання.
Обшарив я усю цю шару - нема.
На prom.ua знайшов вінницьку розборку, але по телефону мені розповіли, що там в одному місці пластик на каркасі відслоївся і крутиться, а такого я не хочу.

Toris

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 16:49:07А новых их шо нема?
Під замовлення і ще не факт, що буде. І невідомо, з кнопкою чи без кнопки. І ціна - від 1100 до 1500. :facepalm:

А в мене попередники поставили "спортивного" руля: гудок не гудить і повороти не вимикаються. Морози пройшли, вирішив розібратись. На турецький руль нема куди прикрутити стакан. Щось мантулити на нього не бачу сенсу. Або куплю б/в-шний руль, або замантулю яку втулку прямо на вал руля, щоби гудок гудів з будь-яким рулем.

Toris

Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 17:25:01НИХЕРАСЕБЕ!!! :facepalm:
Лучше уж от ино хороший подобрать.
Так отож.

По посадочному місцю не всякий підійде. Та й не має сенсу вкладати такі гроші, доки наявний працює, - а він крепучий, Славутик аж ходором ходив, як пробували втрьох зняти його голими руками. :-D Не погнувся і не розклався на частини. Після цього аж почав трохи поважати це чудо турецького рульспортопрому.

В принципі, маленький "спортивний" руль мені навіть зручніший штатного, бо не заважає ногам і пузу при посадці. Власне, тому й не спішу його міняти.

До речі, щойно глянув на пром.уа - а там уже щось з'явилось: два рулі, по 300 і 350 грн. Розборка "Автоград", м.Харків. Зателефоню їм завтра, запитаю, люкс чи що воно таке.

Toris

#19
Цитата: Salek від 10 Квітня 2018, 20:22:37
Тю
Spoiler
так оставь этот.
Так бібікалка не бібікає. Там нема як прикрутити стакан, щоби він і повороти вимикав, і бібіку замикав: недопластик-перегума має недостатню товщину і ще й метал всередині в непотрібних місцях. Стакан погано тримається на саморізах і гуляє; з трьох саморізів лише один так-сяк тримається. :wacko: Перший тайм руль виграв. Тут треба або мантулити щось надійне, або купити готовий руль. Свою працю по "мантулити" оцінюю в 200-300 гривень, якщо здолаю лінь. Готовий руль б/в буде дорожчим, але нічого не треба мантулити + штатна деталь, що є гут.

Мантулити поки що не маю часу і трохи лінь. Новий руль для б/в-шного Славутика - не кошерно, не православно і не славутно. Тому й створив цю тему.

Народ, продайте мені люксовий руль!


Toris

Цитата: Володимир від 11 Квітня 2018, 09:58:06
https://avtozapchasti-zaz.uaprom.net/p30967734-lyuksovyj-rul-tavria.html
https://razborka888.com.ua/p200149912-rul-zaz-1102.html
https://zapzapchast.com.ua/p171327303-rul-zaz-1103.html
https://prom.ua/ua/Rul-lyuks;4.html
https://prom.ua/ua/p1132883-knopka-signala-lyuksovyj.html
1. Дорого.
2. З брачком, говорив з ними, про що писав вище.
3. Дорого.
4. Все вище описане.
5. Дорого.

Бачу, що таки доведеться мантулити щось власними руками і висвітлювати цей процес в бортовику.

Toris

{мемуари}

...Поки на роботі роботу роблять, а в автошколі вивчають теорію та навчаються практичному водінню, шановні Торіс+ натхненно відпочивають у Ворохті, Буковелі, Яремчі та літають на сучасному літачку в Коломиї. Бабла пішло - купа! :facepalm: Зате вражень - дофіга! :yahoo:

Назад повертались поїздом з Івано-Франківська, до якого добирались шикарною новою дорогою (ділянками). Бачили весь процес в різних стадіях. То не ремонт, а повноцінне будівництво з використанням старої дороги у якості підготовчого шару. Техніки дорожної, сучасної - купа. Водій шатла натхненно розповідає, що власники Буковелі та місцева влада будують дорогу і на захід (Рахів), і на схід (Ів.-Франківськ), щоби турист натхненно та легко привозив гроші, мав радість та приїжджав ще. Мабуть, ця дорога буде міцною та витривалою, бо старе полотно перемелюють, змішують з бетоном та іншими компонентами і кладуть це як базовий шар. Поверх бази кладуть асфальт. На відкритих для руху нових ділянках мінівен при 130 км/год шумить в салоні менше, ніж при 60 км/год старими ділянками. Разом з дорогою також будують тротуари для пішоходів. Висота нового полотна дає надію на світле майбутнє. Водій шатла з любов'ю оповідає щось про свій край. Відчуваю радість за країну. Невже то починається нова епоха? Господи, дай нам любові, розуму та сил здолати хапуг і вибити путлєра геть!

Тут, в Карпатах, вперше відчув, що мені катастрофічно бракує автомобіля: в горах населення мало, а відстані великі і майже завжди дорога вверх чи вниз, тобто треба лише їздити. Таксисти завантажені вщент і на очікування йде багато часу та грошей. Власне авто однозначно буде і дешевше, і зручніше. Окрім того, з автомобілем можна не прив'язуватись до готелів, а жити в місцевих людей: вони здають кімнати чи будинки туристам і з цього живуть. Дорога обтикана самопальними вказівниками з номерами мобільних телефонів: зупиняйся на дорозі та замовляй собі підходяще житло прямо там, де сподобалось. Одна пані розповіла, що в неї та ще кількох сусідів туристи живуть, а харчуються в інших сусідів, які шикарно готують їжу на всіх. Така собі хутірська кооперація. Ціна на такий сервіс рази в 2 дешевша недорогих тризіркових готелів, а якість, думаю, не гірша. Треба буде спробувати наступного разу. Але треба автомобіль...

Таки правильну думку дав Господь на медогляді, слава Йому навіки!
Значить, будемо натхненно освоювати водіння в автошколі.
:mitsu:

Toris

Так-с, сьогодні пробуємо мене в якості модератора.

Зараз натворю тут флуду і буду сам себе зачищувати. :facepalm:

UPDATED:
1. Сам на себе поскаржився і застосував відповідні заходи.
2. Поскаржився сам на себе. Salek також поскаржився. Побачив, як воно виглядає з панелі модератора.
3. Розділив тему на дві. Об'єднав дві теми в одну. Працює.
4. Відредагував не моє повідомлення. Зберіг зміни. Подивився. Як воно виглядає в логах. Прикольно.
5. На очі попався Волчок з 10% попередженням. Понизив рівень попередження до 5%. Вдалось. Повернув назад до 10%.
6. Знайшов забанену обліковку, розбанив і забанив.
6. Власник форуму створив тестового користувача, якого я попереджував на різний відсоток і спостерігав, що при цьому відбувається.

Сьогодні відновив базові навички модерування. Завтра придумаю ще щось.

Toris

Цитата: Salek від 12 Квітня 2018, 21:02:02
Цитата: Toris від 12 Квітня 2018, 20:36:08Ручник - це хоч якесь резервне гальмо на випадок відказу основної системи.
Через місяць після початку моєї водійської кар'єри саме ручником я зупиняв свого Славутика після того, як зачепив бампер Лендкрузера.
Шо то дядько вы ....... обманываете.
А шо не так?

Сволочь

Ставьте в зад механизм ручника от Сенса- Ланоса. Стоит уже 1,5 года. Несколько раз конкретно спасал.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

vol4ok7

Цитата: Toris від 12 Квітня 2018, 20:36:08
Ручник - це хоч якесь резервне гальмо на випадок відказу основної системи.

Таким підлокотником Ви вкрали у себе рятівний час. :facepalm:
Через місяць після початку моєї водійської кар'єри саме ручником я зупиняв свого Славутика після того, як зачепив бампер Лендкрузера. Вдалось проскочити по зустрічній перед пішоходами на переході. Обійшлось без жертв, дякувати Богу, і страхова покрила  ремонт бампера гарантійного крузака. Добре, що був ручник. Після цього навіть не думаю в сторону правого підлокотника. Ручник має зручно бути під рукою.

Розпишу якось цю історію в бортовику.

В чиємусь бортовику бачив правильний підлокотник від радянської вантажівки: тоненький і кріпиться десь ззаду, не заважає ні руці, ні ручнику.
Торис ты меня пугаешь... :-D Аккуратней ...

Sergik32

а класика то змінюється, колись запорожець був в мерсяку, тепер славута в крузаку. ти що просто ручником гальмував, чисто для попробувати? я і сам так роблю деколи, бо задні так і чиркають по барабану уже пару років, ніяк притертися не можуть.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Цитата: Sergik32 від 13 Квітня 2018, 10:00:05а класика то змінюється, колись запорожець був в мерсяку, тепер славута в крузаку.
Страховики та інші клієнти ржали вслух всією конторою, коли ми оформлювались. :-D

Цитата: Sergik32 від 13 Квітня 2018, 10:00:05ти що просто ручником гальмував, чисто для попробувати?
Нє. Подробиці трохи розкрию у бортовику, а поки що триматиму інтригу.

Володимир

Цитата: Toris від 13 Квітня 2018, 10:12:39
Цитата: Sergik32 від 13 Квітня 2018, 10:00:05а класика то змінюється, колись запорожець був в мерсяку, тепер славута в крузаку.
Страховики та інші клієнти ржали вслух всією конторою, коли ми оформлювались. :-D

Цитата: Sergik32 від 13 Квітня 2018, 10:00:05ти що просто ручником гальмував, чисто для попробувати?
Нє. Подробиці трохи розкрию у бортовику, а поки що триматиму інтригу.
Ти що в страховій працюєш?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion