Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Злива вчора була дуже армагедониста. :facepalm: Славутко гарно самоочистилось під під'їздом.

Сьогодні врочисто поїхали на роботу. Зимова гума зер гут, добре, що не знімав.
Вижимний підшипник ніби й не дуже шумить. Чи то його трохи там мастилом заляпало, чи то до мене повертається славутоводський навик? Тільки салон дуже шумний, скрипи, торохкотіння... А так машинко прикольне, іграшкове.

Кошеня на акумуляторі не було і ніде не було. Вчора теж не бачив. Мабуть, забрали його сусіди додому. Воно відважне і підлизливе, не пропаде.

P.S. В обід гасав у центр по справах. На п'ятій передачі при 60 км/год вижимний підшипник (якщо це він) шумить сильніше. Мотор живий, КПП жива, підвіска жива, кермо живе.
Туго відкривається скло правого переднього пасажира.

Алекс

Вы не любите кошек ? :wacko:
Шуткую .... :psih:
Гы,во время службы насмотрелся ...вот все камазы одинаковы,да ?а вот кошки узнавали свой и бежали домой,на матрас на двигателе ...
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Цитата: Алекс від 01 Липня 2021, 14:05:58Вы не любите кошек ? :wacko:
Люблю. Не люблю квартирне утримання. Будь-яка звірина має жити на вулиці або мати вільний доступ на вулицю і не бути повністю залежною від людей. Собаки і коти мають утримуватись у приватних будинках.

P.S. Тримав колись чорну кицьку, потім чорного кота. Кицька померла (обжерлась людської новорічної їжі), кота вкрали (гарний дуже).

Алекс

Цитата: Toris від 01 Липня 2021, 15:46:44Собаки і коти мають утримуватись у приватних будинках.
...как рабочий инструмент :mitsu:
Собакену очень нравится под Славутой в жару
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

1. Після роботи ввечері почався дощ. Двірник непрацездатний. Скло бруднюче (два місяці на дворі стояло і не милось). Дощ несильний, заплював скло і весь цей бруд погано стікав. Видимість з'явилась за дві хвилини до парковки.

2. Запаркувавшись, негайно почав перевірку запобіжників. Нижній ряд, лівий крайній запобіжник - білий на 25 ампер - виявився відпрацьованим. Замінив. Двірник та омивач запрацювали.

3. Бензонасос не вмикається. Треба з мультиметром на яму і розбиратись.

Toris

Після роботи зустрів ремонтера, посадовив у заведене славутко. Він посидів, понатискував на зчеплення, послухав і сказав, що:
1) то не вижимний, а якийсь інший підшипник КПП; вижимного не чути;
2) можна забити болт, це ще не шумить.

А мене дратують ті звуки...

Ага, коли гальмую двигуном, звук значно посилюється.

Олександр 1968

Шипник первинного валу(бнять по правилам нового правопису валиці)шумить майже в кожного.Я не чую-в мене класний саб і горбаті дороги.

User2108

а хтось нас обдурив :hysterics: обіцяли фоток у новому бортовику, а їх нема

Toris

То не хтось обдурив, то хтось не має часу та натхнення.
--------------------------------------------------------------------

Сенсоремонтер і славкоремонтер марудяться, не хочуть славутці КПП ремонтувати... :hysterics:
Катаюсь славуткою, шумлю корібкою, пташки сміються з цього всього...

Immune

Цитата: Toris від 28 Червня 2021, 11:50:29Нарешті зорі вишикувались у правильній конфігурації - геноссе Toris видер мегапанель з торпедо і приступив до огляду та вивчення. По ходу знадобилась електросхема карбюраторної Славути і схема з розпіновкою роз'ємів мегапанелі. В одній з двох паперових книжок була якась схемка мегапанелі, але схему застосувати до залізяки не вдалось. Тому заліг під ноутбук і знайшов ось таке:
Добрый день, цікавить де на цій схемі розьем датчика швидкості, мабуть це датчик цепи коленвала на бежевий колодці під номером 7?  Бо вже другий датчик купляю, а все рівно іноді швидкість не зразу показує.
Дякую за увагу.

Toris

Цитата: Immune від 15 Липня 2021, 09:34:16Добрый день, цікавить де на цій схемі розьем датчика швидкості, мабуть це датчик цепи коленвала на бежевий колодці під номером 7?  Бо вже другий датчик купляю, а все рівно іноді швидкість не зразу показує.
Дякую за увагу.
Швидкість по трасі (спідометр) - це у світлому роз'ємі клема 3.
А клема 7 - це тахометр (швидкість колінвалу, оберти двигуна).

У холодну пору року в моїй славутці також буває, що ці прилади не одразу стартують (затримка до двух секунд або до постукування по склу мегапанелі). Думаю, що це деградація контактів у роз'ємах. У мене мегапанель прибалтійська, а в них це поширена проблема, люди перепаюють роз'єми.
Катаюсь і не парюсь. Головне - щоби гальма працювали. :-D

Toris

Вчора звернув увагу, що стрілка тахометра не ожила при старті двигуна. Легенько стукнув пальцем по панелі - ожила. :)

Час від часу беру славутко їздити містом. Концепція двох авто дуже зручна: маленьке славутко з великим багажником-салоном завжди стоїть біля дому, готове економно обслуговувати побутові завдання, а комфортніший сенсович безпечно очікує дальні рейси в гаражі.

Toris

Паралельно з обслуговуванням Сенсовича веду розмови з ремонтером про ремонт КПП славутки. Він кривиться: каже, що у сенсі КПП знімається просто вниз, а в славутки з лижою якісь танці, під капотом тісніше. І ремонт КПП на сучасних деталях - дуже невдячне заняття. Я пообіцяв не виставляти претензій. А йому все одно жалко моїх грошей. :facepalm: Маю надію вговорити, я наполегливий.

В цілому славутко все одно радує. Таки треба робити КПП і продавати, поки все гут.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Якщо будете продавати, то не робіть, скиньте грошей на ремонт і віддайте так. Воно всим буде вигідніше.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4