0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Серіжка, а є роздєлочний ніж для мяса, ну таким що професійні мясники користуються
а як їх якість, я маю на увазі кіко тримає гостроту і що за матеріал леза
І чим їх точити?
Цитата: Toris от 21 Март 2019, 13:47:08І чим їх точити?найкраще мусатом підганяти
Автор НиколаИваныч about 1 week ago в Двигатель, КПП « 1 2 3 »
Автор User2108 about 2 months ago в Болталка « 1 2 3 ... 14 »
Автор VAZ 21053 about 1 week ago в Болталка « 1 2 »
Автор gray-black about 6 years ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 96 »
Автор Toris about 1 week ago в Бортовой журнал « 1 2 3 ... 9 »