Машина-пуля ВКБ

Автор ВКБ, 21 Червня 2020, 12:06:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Володимир від 21 Березня 2021, 12:36:04Тільки місця на карті дуже багато займає.
У мене 1 хвилина Full HD займає 75 МБ. Карти на 32 ГБ вистачає на 7+ годин.

Володимир

Цитата: Toris від 21 Березня 2021, 17:24:04
Цитата: Володимир від 21 Березня 2021, 12:36:04Тільки місця на карті дуже багато займає.
У мене 1 хвилина Full HD займає 75 МБ. Карти на 32 ГБ вистачає на 7+ годин.
Значить той Full HD пишеться на карту в форматі MJPEG, тобто без стискання, карта пам"яті грузиться на повну, і довго не живе.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Цитата: Володимир від 22 Березня 2021, 09:06:06Значить той Full HD пишеться на карту в форматі MJPEG, тобто без стискання, карта пам"яті грузиться на повну, і довго не живе.
JPEG сам по собі вже скомпресований і має бітрейт може у 2 рази більший, ніж MPEG4.
Зате стоп-кадри MJPEG - придатні для документування юридичного факту.
Тому можна покласти болтик на двократне зменшення ресурсу карти.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Toris від 22 Березня 2021, 10:52:47
Цитата: Володимир від 22 Березня 2021, 09:06:06Значить той Full HD пишеться на карту в форматі MJPEG, тобто без стискання, карта пам"яті грузиться на повну, і довго не живе.
JPEG сам по собі вже скомпресований і має бітрейт може у 2 рази більший, ніж MPEG4.
Тут https://winauto.ua/articles/with-display/the-recording-quality-and-compression-format-in-car-dvr/ з тобою не погоджуються.

Toris

drone

Цитата: Toris від 22 Березня 2021, 10:52:47
Вот здесь пишут, что все с точностью до наоборот
https://tadex.com.ua/nvr-characteristics

Из-за полнокадровости можно легко подделать подретушировав пару кадров оставив остальные неразборчивыми. С потоковыми форматами, где изображение строится по ключевым кадрам по спец. алгоритмам, так сделать практически невозможно.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Добився повного контакту нового штатного  язичка новою штатною  петлею. Приблизьте видно по притертостям. Промасляно.
Не відчиняється, електро замком відчиняється чітко.
Електрозамок у виглядідвох стандартних актуатора в штатній замочній коробці ляди.

ВКБ

Електропривод замка ляди по кнопці в люксовій панелі замість тросика підсосу. Маса через кінцевики дверей.
Шайбою з одної сторони відрегулював перекос ляди і площу прилягання язичка і петлі замка щоб площиною тримало а не точкою.

ВКБ

Про гальмівні диски славути.
Їх вага приблизно 3 кг.
Збереження енергії при гальмуванні авто вагою в 1100кг, тобто славута з пасажирами з 60 км/год (16,7м/сек) і зупинитись за 20 м., маємо час гальмування s=(v-v0)/2×t=2,4сек.
Прискорення буде (v-v0)/t=6,9 м/сек.кв.
Сила гальмування F=m*a=7590H
Енергія Е=(mv2)/2=153390Дж.
Теплоємність чавуна с=540Дж.
Маємо температуру повітря 22 градуси.
Температура дисків за умови що колеса не блокуються T=E/с/m=47,3°С підніметься температура обох дисків одночасно при гальмуванні за 2,4 сек від 60 до 0 км/год.
Тобто 47,3+22=69,3°С стане температура дисків при першому такому екстреному гальмуванні на сухому асфальті нової гуми і без юзу коліс.
Якщо гальмувати не екстрено то нагрів в рази менші. І хто казав про диски які коряче і викручує від перегріву.

Володимир

Забув ще задні барабани.

ВКБ

Цитата: Володимир від 06 Квітня 2021, 09:55:44
Забув ще задні барабани.
10% десь на них? Ще менше температура на передніх буде.
Будемо вважати найгірший сценарій, тобто без задніх.

Реальний розігрів буде меншим трохи, бо поглинуть колодки і трохи супорт, та передасть на алюмінієвий фланець ща ці 2,4 секунди.

Часова енергія гальмування, як і розгону з таким прискоренням буде 57,6кВт/год.

ВКБ

"Не доого музыка играла, не долго фраер танцевал." Датчик фаз капут. Ітого з 5 грудня 20 пропрацював 4 місяці. ЕuroEx артикул 19159 в зп.юа.

$lavka

Цитата: ВКБ від 13 Квітня 2021, 08:40:34
"Не доого музыка играла, не долго фраер танцевал." Датчик фаз капут. Ітого з 5 грудня 20 пропрацював 4 місяці. ЕuroEx артикул 19159 в зп.юа.
Привет .
Есть какой-то , могу дать .

Володимир

Я останній раз брав від аврори, якщо не помиляюсь, ще працює.