Машина-пуля ВКБ

Автор ВКБ, 21 Червня 2020, 12:06:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Цитата: $lavka від 13 Квітня 2021, 10:04:07
Цитата: ВКБ від 13 Квітня 2021, 08:40:34
"Не доого музыка играла, не долго фраер танцевал." Датчик фаз капут. Ітого з 5 грудня 20 пропрацював 4 місяці. ЕuroEx артикул 19159 в зп.юа.
Привет .
Есть какой-то , могу дать .
Заберу. Може бігать краще за нову шелупонь. До першої моєї заміни бігав років 6..7
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

$lavka

Цитата: ВКБ від 13 Квітня 2021, 12:42:15
Цитата: $lavka від 13 Квітня 2021, 10:04:07
Цитата: ВКБ від 13 Квітня 2021, 08:40:34
"Не доого музыка играла, не долго фраер танцевал." Датчик фаз капут. Ітого з 5 грудня 20 пропрацював 4 місяці. ЕuroEx артикул 19159 в зп.юа.
Привет .
Есть какой-то , могу дать .
Заберу. Може бігать краще за нову шелупонь. До першої моєї заміни бігав років 6..7
Буду ехать , возьму с собой , а там наберу .

ВКБ

Фаркоп думаю прокрутить.

ВКБ

$lavka дякую за деталь!

$lavka

Цитата: ВКБ від 23 Квітня 2021, 16:40:37
$lavka дякую за деталь!

Главное чтоб работала .

ВКБ

Тицніть мене в  тему для фаркопів.

Toris

ВКБ

Фаркоп краще і безпечніше поперечна балка квадратна і клеми на задні лонжерони вкладні, а куля вигнута як в більшості щоб не різати бампер. При ударі сзаду має додати жорсткість, ну і звісно потягне деформацію в другу сторону при ударі, але то після буде вже.

ВКБ

Toris

Ivan1988

Сочувствую. Сам в начале года был в ДТП, очень не приятно. Все живы-здоровы? Кто виноват?

Romka

Співчуваю, ДТП діло гидота. Але головне щоб всі цілі були.
Раз заявив - розповідай.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

ДТП дрібне, без викоику поліції, домовились обміркувати, юридично я пепестрахований доказами повністтю, є і відео, і фото і європротокол )) мене стукнули в задню арку, тепер торцьова відстань лише в мізинець до шини.
Треба взнати скільки витяжка рехтування та кимпенсують. Якщо передумає я йому співчуваю. Майже сусід тому треба домовлятись.
Ранок дороботній, я їхав прямо 20см від правого боку швидкість 30..40, попереду авто 2л. маневрувала по ямам БВМ 2004р.модель лакована гарна важка, , пішла повністю на зустрічку і майже зупинилась, мені 1,5 ширини для проїзду і я собі тулю. Він раптово праворуч і своїм правим бампером мене по дотичній стукає і вминає щочку арки, дверка залня ліва з царапинками  але ціла, лише щочка нижче ребра жорсткості і спойлкра бокового люкс.
Вийшли з авто, на мене бочка, я спок і кажу харе кіпіш, давайте спокійно і думати нам треба поліція чи протокол чи налічка по цивільним відносинам. В авто свідки. Ругань припинилась.Зробили європротокол і розїхались. Зараз перемовини. Дрібне дтп але вирівняти треба .У нього царапини і частки моєї фарби лишились неприємні але незначні, бампер не тріснув, короче майже нічого. Якийсь латчик еа 8000 накрився там чи що.
Мій висновок, він неправий, його- якого я обгоняю з права )). Оформлюватись категорично не хоче бо є певні моменти, ну то я й не проти. Якби авто заклинило в мене заднє колесо і я був би паралізований..то викликав би поліцію, а так я на хожу. У жужи це нцятий випадок пошкодження, обіжають скрізь, натерпілась )) От думав що не спішу ще перефарбовувати, фаркоп , ремонт і як запасне авто непродаваєме, і таки дочекався )). Хайцебуле найбільша проблема )) Діалог врятував і нерви і мінімізував стрес. Але гуркіт був чутний, на регістраторі видно і крен авто і удар. Таке дтп не має псувати нагато нервів і стосунки )).
Хто знає скільки рехтанути щочку арки навпроти осі колеса задню?

Sergik32

100 баксоф з покраскою з фарбовкою, ну я так кажу бо на сто озвучили ціну на любу одиницю 100 доралоф. може з славути і менше візьмуть но не хвакт
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Богу дякувати, що всі живі та при здоров'ї!
А залізяки будуть поремонтовані.
На роботі автомобілісти озвучують суму ремонту в 100 доларів, але треба дивитись по місцю.

Беріть з БМВіста 200 баксів з домовленістю, що віддасте, якщо страховка покриє суму ремонту. Якщо опиратиметься, то скажіть, що йому дуже пощастило, що у Вас не Лексус чи ландкрузер.
Я так робив, коли крузака буцнув. Щоправда, крузерист виявився адекватний, ми спокійно усе владнали.

:drinks: