Флудильня 2021

Автор User2108, 01 Січня 2021, 02:02:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

User2108

Так, так. Еталонні жігулі

igo61

Цитата: drone від 26 Червня 2021, 01:18:38
буржуи восторгались первым внедорожником
Ага. Новая машина по цене старой.  ;)
И втихаря её переделывали.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Toris

Цитата: drone від 21 Червня 2021, 14:58:34Фиеста - это УГ по сравнению с Таврией. Это буржуины скопировали Славуту в пыже 309.
"Буржуї" вельми старались. Однак стакани, двигун, КПП та все інше їм не вдалось скопіювати, довелось встановлювати власне, вітчизняне...

Pegeout 309:

Spoiler

[close]

Renault 11:

Spoiler

[close]

До речі, Рено 11 був у мого товариша. Приємне авто.

Володимир

Рено 11 то клас, особливо з двигуноа 1,8 чи 1,9.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрій

Доброго дня, панове
Володимир як там справи йдуть?  :) :) :)

[img]http://s

Володимир

Цитата: Андрій від 26 Червня 2021, 20:29:06
Доброго дня, панове
Володимир як там справи йдуть?  :) :) :)
Тв ніби норм, амулкт зе бігає?

Vitaliy.

Немного поржать :)
Spoiler
[close]
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цей штрих не жартує, він на повному серйозі. :psih: Почитав коментарі - його чморять, а він відстоює свої погляди. :facepalm:

Володимир

В колеги авто сузукі свіфт sx2 1997 рв приблизно, пробіг порядка 500000 км, почала брати масло, майстер розібрав двигун, а там о такий сюрприз.

Мав можливість оглянути деякі деталі того двигуна g13b то незважаючи на такий великий пробіг всі деталі в ідеалі, на циліндрах сходинок від кілець нема, пробував знайти на циліндрах хон, то його з заводу не було, можливо його придумали пізніше для зменшення ресурсу двигуна. Порівняв його поршень з шатуном з таврійським 1,1 то таврійський по відчуттям в два рази важчий. Діаметр поршня порядка 74 мм, шатун дес на 1,5-2 см довший від таврійського.

Serg_

Цитата: Володимир від 11 Липня 2021, 13:04:40там о такий сюрприз
Перегрев.

Цитата: Володимир від 11 Липня 2021, 13:04:40можливо його придумали пізніше для зменшення ресурсу двигуна.
Хонинговка была всегда,по другому просто не возможно.

Володимир

Перегрів виключений, колега їздить як пенсіонер і за машиною слідкує. На рахунок хону, можливо він є, але дрібніший ніж роблять зараз, бо я його не зміг ніде знайти. Якщо порівняти той двигун з мемзом, то мемз виглядає ніби зроблений тупою сокирою.

drone

Цитата: Toris від 21 Липня 2021, 20:42:49
Цитата: ВКБ від 21 Липня 2021, 17:54:05Щодо корозії наскрізної - не виключайте факт шахрайства та плутанини поставки. Дуже багато неінженерів і неуважних та недобросовісних працюють в будкомпаніях.
В таких масштабах купують по тендерах, у виробника і т.п. Експертиза встановить усе. Але спочатку спрацює нагляд за будівництвом. Навіть не думайте в цю сторону. Якщо сказали офіційно, що такі умови склались - значить, так воно і є.
Спасибо, поржал

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Цитата: drone від 21 Липня 2021, 21:06:58Спасибо, поржал
Spoiler

[close]
Можна детальніше?

drone

Цитата: Toris від 21 Липня 2021, 22:07:54
Цитата: drone від 21 Липня 2021, 21:06:58Спасибо, поржал
Spoiler

[close]
Можна детальніше?
Цитувати виділенеИнженер-консультант еще в 2018 году предупреждал, что у жилого здания в Майами, которое обвалилось 24 июня, «серьезные повреждения» и оно нуждается в ремонте.
Об отчете инженерной инспекции сообщает New York Times.
https://hromadske.ua/ru/posts/inzhener-eshe-v-2018-godu-preduprezhdal-o-sereznyh-povrezhdeniyah-doma-kotoryj-nedavno-obvalilsya-v-majami

Вот так вот работает тамошний "надзор".
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Цитата: drone від 21 Липня 2021, 22:12:42Вот так вот работает тамошний "надзор".
Нормально нагляд спрацював. Питання до власника. І це будинок не новий, швидше за все, промило грунт, тому ось так. Чекаємо далі висновків експертизи. Щось мені здається, що такої "якості" будинку, як у Спітаку та Лєнінакані - не буде. Будматеріали були нормальної якості на момент будівництва.