Прививка от COVID-19

Автор YDoron, 05 Лютого 2021, 10:56:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Ні ,не хибна Вололя. Тромби то наслідок. У мене теща з 2013рр вадко хворіла до грудня 20р інтермтеційною. Перевернув купу літератури і статей. Ціль любої пневмонії - ота плівочка ніжна газообмінеа, яка розділяє вмсосудикаж в зоні альвеоли повітря і кров. Оце вона руйнується і при переохолодженні емунна кисла захисна там знникє на час...і пішла зараза з'єднуватись з клітинами ніжної плівочки білковим зв'язком. Чиста хімія нижнього молекулярного рівня.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Пневмония - это общее название воспалительного процесса. Он может быть как бактериального происхождения, так и вирусного. Прочтите хоть википедию.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Цитата: drone від 01 Листопада 2021, 13:11:00
Пневмония - это общее название воспалительного процесса. Он может быть как бактериального происхождения, так и вирусного. Прочтите хоть википедию.
А хто споре про бактеріальну чи вірусну. В том то справа, чітко визначити що підхоплего і підібрати правильний антибіотик.
Що за манєра думати що ті хто на славуті тупі і недолугі чи не начитані )) Чи якщо я га сдавуті не можу мати 1мдн$ і вкластись в 20 квартир по обласним центрам ))

drone

Цитата: ВКБ від 01 Листопада 2021, 15:07:18чітко визначити що підхоплего і підібрати правильний антибіотик.
При вирусной пневмонии антибиотики до одного места. Вернее они еще и ухудшают состояние больного выдавая дополнительную нагрузку на организм. Другой вопрос, что вирусная может осложняться бактериальной. Потому нужно ежедневно сдавать анализы чтоб не пропустить осложнения. Вот только ежедневно сдавать анализы на дому весьма дорого и доступно далеко не каждому. Потому по хорошему при первых симптомах нужна госпитализация, а там уже в больничке врачи в теории и сами знают что нужно делать. Практика купленных дипломов - это отдельный вопрос. А что же пишете вы? Что нужно подобрать правильный священный антибиотик лежа на домашнем диванчике и все будет хорошо.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

Цитата: drone від 01 Листопада 2021, 21:31:36
Цитата: ВКБ від 01 Листопада 2021, 15:07:18чітко визначити що підхоплего і підібрати правильний антибіотик.
При вирусной пневмонии антибиотики до одного места. Вернее они еще и ухудшают состояние больного выдавая дополнительную нагрузку на организм. Другой вопрос, что вирусная может осложняться бактериальной. Потому нужно ежедневно сдавать анализы чтоб не пропустить осложнения. Вот только ежедневно сдавать анализы на дому весьма дорого и доступно далеко не каждому. Потому по хорошему при первых симптомах нужна госпитализация, а там уже в больничке врачи в теории и сами знают что нужно делать. Практика купленных дипломов - это отдельный вопрос. А что же пишете вы? Что нужно подобрать правильный священный антибиотик лежа на домашнем диванчике и все будет хорошо.
Пепечитайте ще раз що я писав. Там загальні застереження, а що виявлять та що призначать - є юртдичний протокол лікування хвороб по результатам  діагностування при відхиленні від якого кримінальне недбальство або досліди над людиною. Відхилення оформлюється протокольно колегіально лікарським консіліумом  Всі ліки мають бути пепевірені лікарнею і закуплені бюджетом. Все інше злочин. Я можубути кращім лікарем знаючи інструкції ніж ці герої лікарі яке чинять самоправство бо або тупі або наглі або злочинці. Терапевта треба скоротити і в делкард 24 робота посадити якій об'юднує всі протоколи і лише аналізи здати і чітко поскаржитись на симптоми. Повірте, толку ьульше буде.

igo61

Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 07:01:19
Пепечитайте ще раз що я писав...  юртдичний протокол... мають бути пепевірені... Я можубути кращім лікарем... толку ьульше буде.
Блять (просто другого слова не нахожу)! Воно писати не вміє, а вже ще й "лекарь". Все знає - тільки не літає.  :facepalm: Скільки в тебе ще фахів, до чого ще готуватися?  :fool:
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Toris

ВКБ, Ви оце зараз говорите так, як ніби куховарка, котрій ось-ось перепаде покерувати країною. :-D

Мій сімейний лікар (терапевт), її чоловік-реаніматолог та син-дитячий_терапевт у Києві - усі хворіли щонайменше двічі і усі лікувались по-різному: сімейна - по радянських методиках ("школа Семашко"), реаніматолог - щось своє собі придумав, а потім таки здався на милість своїх колег, син - по західних протоколах без антибіотиків. Син вільно володіє англійською, вся сім'я має доступ до актуальних західних методик лікування. Тож можна сказати, що родина медиків проводила над собою експерименти. Так от, вони не знайшли найкращого способу лікування ковіду. Минулого року я захворів якраз після їхнього одужання і виявив бажання скористатись їхнім досвідом лікування. Обрав "радянську школу" з антибіотиком, тому що в дитинстві часто хворів різними легеневими захворюваннями і антибіотик зажди допомагав.

А щоби правильно лікувати антибіотиком, необхідно досліджувати мікрофлору кожного пацієнта. По науці треба брати проби слизу з бронх та легень, вирощувати бацили з проб і вже потім визначати прізвище бацили та лікувати антибіотиком проти цієї вакцини. Але це у часі довго, клієнт видужає або помре, не дочекавшись лікування. А швидкі пульманологічні тести широкому загалу недоступні. Тому лікарі тулять антибіотик навмання, виходячи з емпіричного досвіду. Або без антибіотика, якщо пацієнт не схильний до легеневих хвороб.

ВКБ

Цитата: Toris від 02 Листопада 2021, 08:38:06
ВКБ, Ви оце зараз говорите так, як ніби куховарка, котрій ось-ось перепаде покерувати країною. :-D

Мій сімейний лікар (терапевт), її чоловік-реаніматолог та син-дитячий_терапевт у Києві - усі хворіли щонайменше двічі і усі лікувались по-різному: сімейна - по радянських методиках ("школа Семашко"), реаніматолог - щось своє собі придумав, а потім таки здався на милість своїх колег, син - по західних протоколах без антибіотиків. Син вільно володіє англійською, вся сім'я має доступ до актуальних західних методик лікування. Тож можна сказати, що родина медиків проводила над собою експерименти. Так от, вони не знайшли найкращого способу лікування ковіду. Минулого року я захворів якраз після їхнього одужання і виявив бажання скористатись їхнім досвідом лікування. Обрав "радянську школу" з антибіотиком, тому що в дитинстві часто хворів різними легеневими захворюваннями і антибіотик зажди допомагав.

А щоби правильно лікувати антибіотиком, необхідно досліджувати мікрофлору кожного пацієнта. По науці треба брати проби слизу з бронх та легень, вирощувати бацили з проб і вже потім визначати прізвище бацили та лікувати антибіотиком проти цієї вакцини. Але це у часі довго, клієнт видужає або помре, не дочекавшись лікування. А швидкі пульманологічні тести широкому загалу недоступні. Тому лікарі тулять антибіотик навмання, виходячи з емпіричного досвіду. Або без антибіотика, якщо пацієнт не схильний до легеневих хвороб.
Я не пойму, ви мене хочете перевчити чи вбити мені свою думку. Вона така і щоб змінилась треба на папері запевнити іі показати, як і той вигаданий снід.
Ковід  є вірус, має білкові щупальці і елементи хімічні які вспупають в реакцію з організмом і рцйнують клітини алвіол у випадку пневмоеіної атаки. Все інше по іншій схемі, але смертя легеневі не повітили? Ваші пихаті зверхності мені смішні. Я перехворів цією хернєю, ітеща померла, і пневмонією хворів , чим мене ще можна прокачати?!
Де ж я написав що косити всіх під одну!? Ви читали хоч один протокол лікування!? Там що написано хренашить заливати той який хочеться і не спостерігати за реакцвєю? Чи не брати аналізи а спостерігати пальцем в небо!? У нас герої пальцем в небо втзначають, знаючи що це лотерея. То якщо в робота записати точний алгоритм поведінки то він небуле потребувати контролю аналізу в певний час як суперлікар мотивований? Лише виконувати, якщо ще на нргах і звітувати в систему. Як, це друге технічне питання.І про терапевта віртуального не я видумав і не розробляю на данний час покими тут міряємось хто що знає. Куховарками називайте саме тих вчених, які недбальство і корупцію вже давно пепежили і розуміють, що машина хабаря не бере, як мінімум вона має контролювати індикаторно поведінку лікарів

Toris

Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 09:32:27Я не пойму, ви мене хочете перевчити чи вбити мені свою думку.
На даний час уже цілий форум робить спроби пояснити Вам про те, що інженера можна вивчити на лікаря, але без фахових знань та 10-річної практики інженер-недоюрист усе ж таки не лікар і тому цінність його, як медика, нульова..
:drinks:

ВКБ

Цитата: Toris від 02 Листопада 2021, 09:41:47
Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 09:32:27Я не пойму, ви мене хочете перевчити чи вбити мені свою думку.
На даний час уже цілий форум робить спроби пояснити Вам про те, що інженера можна вивчити на лікаря, але без фахових знань та 10-річної практики інженер-недоюрист усе ж таки не лікар і тому цінність його, як медика, нульова..
Цитата: Toris від 02 Листопада 2021, 09:41:47
:drinks:
Хофіг мені цінність моя для вас. Це моя лумка- моя власність., не чіпати руками.

Ці герої вбивають людей лікуючи гірше недоюриста недоінженера і т.п. і поки недоюрист інженер недолікар сам не розбереться, одим вечером  перечитавши доступну літературу 50-ти десятирічного радянського дасвіду і увімкнувши мізки , користі ослбисто собі і родині зробе більше в невідкладній ситуації. Ці герої не змогли врятувати маму і половини не виконали протокольного. Диплом і посада надається не найкращим, а всього лише тим хто иає юридичне право із за корочки.
Скільк и разів демедрол і анальгін рятував від смерті вигорання допоки достукаєшся, або призначають те що і сам знаю.
Так само щоб розібратись в законі і у вічливій формі послати нахер відповідача і сказати що він підарас, подавши по інструкції процесуального кодексу заяву , диплома і визнання авторитетами рівня юриста нахер не потрібно. Юрис то є посадова інструкція і право бути представником, де представники за немалі кошти не раз програвали суди, і не зовмім іноді із за свого фаху а недосуддів і корупшин. Не ліпіть все в купу і не створюйте кумирів.
Суперлікар це не експерементарор, а обирає з визнаних протоколів оптимальний, а що виходе за мнжі скликає консиліум. Кодному оікарю зараз треба інструктора бриста внутрішнього ставити..таке куралєсят..кримінал на криміналі. Одна лажа що не призначають наледну діагностику щоб точно знати що з пацієнтом підтверджено. Не подають про дифіцит облалнання і ніщету лабораторій..і т.д. економоять мля.
https://suspilne.media/176714-kropivnicanin-zvinuvacue-likariv-u-smerti-11-tiricnoi-donki-prokuratura-napravlae-spravu-do-sudu/

Вожко було пілінгувати кров дитини!?

ВКБ

Цитата: igo61 від 02 Листопада 2021, 08:29:00
Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 07:01:19
Пепечитайте ще раз що я писав...  юртдичний протокол... мають бути пепевірені... Я можубути кращім лікарем... толку ьульше буде.
Блять (просто другого слова не нахожу)! Воно писати не вміє, а вже ще й "лекарь". Все знає - тільки не літає.  :facepalm: Скільки в тебе ще фахів, до чого ще готуватися?  :fool:

За своїм его дивись Егорь. Ізлобрєтатель нелегального електрокара. Поки визнання світового не буде ти ніхто теж чи що? )) ну брєд, заьув яу під хмельком теж краще президента і кабміна державою керуєте )). Я краще буду зірковою хворіти болячкою , це краще ніж венеричною хворіти ))) Думка є власність, руки проч свої ковідні, наливають у рюмку а не в горло.

Механізм ковід вірусної руйнації я вважаю встановлено науковцями вірно, білкова реакція клітинного рівня. Тому смійтесь з тих хтотце дослідив...соромно цькувати за думки, ну і низькі ви..фу..

igo61

Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 10:29:02
Думка є власність, руки проч
"Думка", как жопа - её беречь надо от посторонних, чтоб не попортили невзначай. А ты свою "думку" суёшь без разбора, куда попало.
Цитувати виділенеІзлобрєтатель нелегального електрокара.
То в тебе жаба говорит - я не зобретатель-конструктор, а повторил то, что уже было придумано раньше, и кар уже зарегистрирован давно. Я имею силы исправлять свои ошибки. А у тебя клюв как был кривой - таким и останется.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Цитата: igo61 від 02 Листопада 2021, 11:27:15
Цитата: ВКБ від 02 Листопада 2021, 10:29:02
Думка є власність, руки проч
"Думка", как жопа - её беречь надо от посторонних, чтоб не попортили невзначай. А ты свою "думку" суёшь без разбора, куда попало.
Цитувати виділенеІзлобрєтатель нелегального електрокара.
То в тебе жаба говорит - я не зобретатель-конструктор, а повторил то, что уже было придумано раньше, и кар уже зарегистрирован давно. Я имею силы исправлять свои ошибки. А у тебя клюв как был кривой - таким и останется.
Не став пробу про клюв. Свобода слова, був би поруч, за неї по клюву б дав , як еквівалент писабєльного зауваження мені про мою власність. Ти помітив щоб я тебе дорікав? Це щоб поняти якість нутра твого гнилого.

Володимир

Заспокойтесь, бо далі підуть штрафні бали.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Треба встановити гафнообливальщиків-провокаторів, які не миряться, що  думка у інших. Критики думки тіпа Альфи, а всі тіпа повні нуууулі.
Моя думка висвітлюється без перебивання і пересилення іншої попередньо існуючої, просто як інша
. Хто не хоче її бачити друкованої, 10$ на рахунок приймаю. За вихід з теми назавжди 100$. За залишення славутафоруму - 1000$ і мене не побачите з розпискою що не буде інших профілів під штраф з доказом в 2000$.
Яущо буде несправедливо встановлено без розбору - покидаю форум назавжди безопдатно, навіть не читатиму ніколи )).