Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Toris

21 червня 2024 року товариш з металевого кутника виготовив Сенсовичу кріпленя газових форсунок, які деколи човплись об ресивер і робили "трахторний призвук". :-D Кришку двигуна підрізали ще більше, бо форсунки на кутнику відсунулись ще далі від ресивера.

Бюджет - три пляшки хмельницького пива під футбольний чемпіонат.
Фото додаю.

User2108

vladishtm

Додай ще фото зі знятою декоративною кришкою.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: Toris від 27 Червня 2024, 16:13:24
Цитата: Toris від 23 Травня 2024, 10:14:50Закуповлюю електронне начиння для літака (БПЛА).
Два тижні тому купив таки собі літачок Heewing T-1 Ranger PNP. Класична схема, два двигуни на крилах, позитивні відгуки в ютубах. Очєнь інтєрєстная вєщ, маю сказати. Зашибісь сдєлано. Трохи напхав його електронікою, але чекаю правильного акумулятора, тож експеримент у стадії очікування.
Мадяр набирає операторів БПЛА чи то інструкторів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

Йой! Володимире! Це сенсація! :clap: Дуже дякую тобі, друже! :drinks:

Toris

Встановив літні колеса на передню вісь. На задню вісь пересталю трохи згодом.

User2108

Ви літні колеса а ж в липні поставили? У вас не комплект літніх чи в чому сенс міняти тільки на одній осі?

Toris

Вранці колесо порвав. Відповім усім трохи згодом, бо зараз не витягую.

Toris

09 липня 2024 року, вівторок, мені зробили операцію зміцнення сітківки лівого ока. Восени плануємо ставити штучний кришталик, бо рідний уже катарактовий, сильно упав зір та двоїть картинку по вертикалі.

Toris

15 липня 2024 року, понеділок, пішов до ТЦК ногами, щоби повноцінно поновити дані та пройти ВЛК.
Сказали, що не мають прави мене посилати на ВЛК, поки не відновлюсь після операції. Сказав, що це я маю право відкласти ВЛК до одужання і цим правом я НЕ хочу користуватись та готовий написати відповідну заяву. Одразу просвітліли та виписали мені направлення на ВЛК. Оскільки перед операцією я вже поздавав практично усі аналізи та пройшов лікарів, то у перший день ВЛК зібрав більшу частину записів отого бігунка для висновку ВЛК.

16 липня 2024 року здав кров для тесту на СНІД та переніс ще частину записів у терапевта.

Цитата: User2108 від 05 Липня 2024, 10:08:44Ви літні колеса а ж в липні поставили?
Навесні люто грипував, їздив по роботі, знову хворів. Потім готувався до операції. Не мав то часу, то сил, то натхнення. А ще проводив експеримент з перетворювачем іржі на літніх дисках, вилізли цікаві ефекти. Тому аж у липні.

Цитата: User2108 від 05 Липня 2024, 10:08:44У вас не комплект літніх чи в чому сенс міняти тільки на одній осі?
Та просто спека і втомився. Переставив на одній осі. Наступну вісь збирався встановити наступного дня ввечері, але вранці уже порвав, добре, що непереставлену зимову гуму. Тож одразу доставив третє літнє колесо. :-D Четверте уже на шиномонтажі переставили, де вулканізація та прокатка дисків.

Станом на зараз на Сенсович уже встановлено усі 4 літні колеса.

Зимові колеса роззуті, порвана шина заварена-заармована, диски прокатані на станку, чекають піскоструменю та порошкового фарбування. Ці зимові диски попередник купував уже користовані, тому буде їм ось така капіталочка.

Більше поки що не напишу, бо проопероване око рухається синхронно з робочим і вже болить від рухів.

Володимир

Видужуй, думаю найгіршу операцію ти вже пройшов, заміна кришталика то вже відносно дрібниці, 15 хвилин часу і ходиш з новим.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Швидкого одужання!
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Дякую, хлопці!
Вже трохи очуняв, лікарняний минув, відпустку відгуляв. Сьогодні починаю другий тиждень на роботі. Так втягнувся в бити байдики, що на роботі почуваюсь тимчасовим гостем і все навколо відбувається не зі мною. Хочу на пенсію.

Продовжу хронологію.

17 липня 2024 року, середа. Напарник у відпустці десь далеко, я на лікарняному проходжу ВЛК, на роботі завал у когось. Ще вчора ввечері зателефонив начальник київський і попросив когось прийти на роботу і розрулити, поки титанік не затонув. Приїхав, розрулив, помирив усіх між собою. ВЛК на паузі, з обіду поїхав відпочивати, бо око ще не тримає навантаження. На авто цікавіше пересуватись, але око швидко втомлюється. Як багато очі роблять різких рухів, виявляється. :)

18 липня 2024 року, четвер. Завершив ВЛК, заніс усе до ТЦК. В ТЦК забрали старий обліково-військовий документ, проштампували своїм штампом висновок ВЛК, вручили мені і сказали показувати на блок-постах замість документу. Я повністю оновив дані і тепер геть увесь законослухняний. :-D

08 серпня 2024 року, четвер. Приблизно о 12:10 прийшли додому два ТЦКшника і вручили мені повістку на відправку. Чемні, з робочою нагрудною камерою, один дуже схожий на ветерана. Повістка пише з'явитись о 16:00 з речами, мордо-мийними засобами, тапками, запасом їжі на 1 добу. Мене чомусь пробиває на ха-ха. Пояснюю, що зараз мені не можна брати до рук щось важче півлітри і навіть чхати не можна, бо я після операції на оці. Сказали негайно з документами йти до ТЦК розбиратись. Так і зробив. Прийшов, показав, розтрумачив зміст мого висновку ВЛК та відповідність хірургічній документації. Повістку забрали, у своїй базі зробили якісь помітки та сказали йти одужувати, поки що мене не чіпатимуть.
Ввечері обдумував події дня та виявив, що якщо раніше я боявся загинути десь на передку, то зараз боюсь БЗВП у начальному центрі, боюсь втратити око.

12 серпня 2024 року, понеділок. Ввечері зателефонували з ТЦК і повідомили, що мій новий військово-обліковий документ готовий. Негайно йду в "Резерв+" - точно, усі записи оновилось. Документ забрав уже завтра вранці.

Toris

19 серпня 2024 року, понеділок.
Ремонтер встановив опорні підшипники від Нубіри (придбані 26 червня 2024 року) та вкладиші амортизаторів Sachs.
Вкладиші трохи б/в колись давно придбав на ланос-клубі у правильного субариста-ланосовода.
Фоток нема, бо воно усе всередині, зовні нічого видатного.

Робота 700 грн або USD16.87 за курсом 41.50 UAH/USD.
Амортизатори (придбані 18 листопада 2021 року) 800 грн або USD30.00 при курсі 26,70UAH/USD.

Забрав з гаража ремонтера рідну КПП, маховик зі щепленням, стартер, кулісу, піввісі та інше начиння, котре залишилось після переходу на ланосячу КПП десь на початку цього бортовика. Фото додаю.

User2108

То тепер в документах якась відстрочка стоїть і по завершенню знову йти в ТЦК оновлятись?
Як поведінка авто стала?