Неполадки с ЦЗ и Сигнализацией

Автор solsoi, 21 Серпня 2009, 17:56:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Ivan1988

Цитата: Олександр 1968 від 26 Серпня 2019, 16:55:24
В сигналізаціях Пантера(особливо старих років)дуже чутливі датчики на удар.Можливо при нагріві салону він спрацьовує.Крім того варто прочитати інструкцію(якщо нема то визначити модель по зоображенню брелока в інеті)Коли спрацьовувала сигналізація,то при наступному знятті з охорони вона подасть чотири(замість двох)сигнали сиреною.НЕ ВІДКРИВАЮЧИ дверей потрібно подивитись яку кількість спалахів дає світлодіод,потім пауза і знов якась кількість.По таблиці в інструкції визначаємо зону яка спрацювала.До речі при нагріві може спрацьовувати і концевички доставні на капоті(багажнику)якщо виставлені "дуже точно"

Названия сигнализации не знаю, инструкции тоже не имею. Вот фото моего брелка, может у кото стоит такая или стояла и сохранилась инструкция, буду благодарен.

Ivan1988

Олександр 1968

Може бути слк-25 або 35 що не критично бо 35та має просто багатший набір функцій але сигналізація світлодіодом про зони спрацювання одинакова

Ivan1988

Цитувати виділенеВ сигналізаціях Пантера(особливо старих років)дуже чутливі датчики на удар.Можливо при нагріві салону він спрацьовує.

Ещё 26.08.19 покрутил винт на том датчике удара, несколько раз вперед до максимума и обратно. Потом оставил на том же почти минимальном уровне. Уже прошло больше 2-х недель и ложных срабатываний больше не было. Так и не понял в чем конкретно было дело, но все работает хорошо и меня это радует.

Олександр 1968

Довго розповідати,ліньки.А якщо коротко то в даному датчику в якості датчика(тафтологія,я не винен)стоїть п'єзоелектрична пластина,яка виробляє напругу при коливанні.З часом вона деградує,крім того в якості регулятора використаний резистор дуже великого номіналу(500кОм),який теж окисляється.Датчики в яких стоїть оптопара з підвісним зеркалом(дуже велика рідкість)або котушка з магнітом працюють довше і адекватніше,хоча і мають меншу чутливість.Якщо заколупає напишеш в особисті повідомлення,можу підібрати з старих запасів

Yapaul

Славута перестала закривати передні двері з брелока ЦЗ та ключем. Надивившись відео на youtube, відігнув язичок, що запобігає замиканню замка га відкритих дверях. Але це не допомогло. Проблема була із циліндром (в нього ключ вставляється). Від'єднав тягу, що йде від замка до циліндра і все запрацювало. Тепер тільки пульт, без ключа. Може, як потеплішає, поставлю нові циліндри

Wildchild

Цитата: Yapaul від 04 Грудня 2022, 15:00:05Славута перестала закривати передні двері з брелока ЦЗ та ключем. Надивившись відео на youtube, відігнув язичок, що запобігає замиканню замка га відкритих дверях. Але це не допомогло. Проблема була із циліндром (в нього ключ вставляється). Від'єднав тягу, що йде від замка до циліндра і все запрацювало. Тепер тільки пульт, без ключа. Може, як потеплішає, поставлю нові циліндри
Так може циліндр замерз і у ЦЗ не вистачає потужності тягу опустити. Зараз якраз заморозки пішли. У мене у самого - я по флажку бачу, шо опускається не так бадьоро

vladishtm

Цитата: Yapaul від 04 Грудня 2022, 15:00:05Славута перестала закривати передні двері з брелока ЦЗ та ключем.

Можливо в лічину замка (циліндр) попала влага і підмерзає. Спробувати пшикнути туди спочатку WD40 потім пшикнути силіконового мастила.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Romka

Або ще механізм замка обмерз, або тяжки в льоді.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Yapaul

Ключем погано закривалась і влітку. Грішу все ж таки на циліндри. Якісь вони розхитані

Олександр 1968

Пиздець їм по зносу.При спробі закрити вони стають раком.Тижня два назад на пікапі поміняв на двох дверях.Базарні мають втулки з пластмаси на тілі циліндра і ходять легенько.Ціна ах...нна.За дві шт-250грн,за три-380.

Володимир

Цитата: Yapaul від 06 Грудня 2022, 20:52:01Ключем погано закривалась і влітку. Грішу все ж таки на циліндри. Якісь вони розхитані
Раджу зняти замки, промити добре в бензині, а потім змазати місця тертя, там могли замки вже набрати пилюки яка перемішалась із змазкою і робить додаткове тертя.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion