Распорки

Автор Alex Miha, 03 Грудня 2007, 22:13:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

al.dudka

Так оно и должно было там отвалится ведь там не проварено, шов- то идёт рядом

Володимир

Цитата: al.dudka від 19 Грудня 2019, 16:35:40
Так оно и должно было там отвалится ведь там не проварено, шов- то идёт рядом
Картинка взята з драйва, в коментах пишуть що у всіх відвалюється, вони його повторно приварюють а воно знову відвалюється. Такі собі понти від рікара.

На цьому фото розпора з перших варіантів, і там вже видно зварні шви на самих фланцях.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Для дома, для семьи. Врачи рекомендуют. Успокаивает нервную систему...
:-D
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Серёга

Не нравится кто вас заставляет ставить!! вот только не мешайте ставить тем кому они действительно нужны!
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

Про всяк випадок приєднаюсь до секти "не заважайте автомобілю працювати". :-D

Серёга

От неправильной установки может и будет ущерб кузову, люди по разному все делают, читают распорка значит надо РАСПЕРЕТЬ и распирают что дурные, поэтому и лопается кузов. Я по молодости много чего лепил на машину реально бесполезного, но жалею что сразу не поставил распорку. Себе я зафиксировал стаканы просто, связал их, без всяких усилий и сразу как выехал почувствовал разницу. Мне не нравилось как работает подвеска, после установки стало лучше себя вести авто. Сколько уже проехал стаканы целые, хоть и ловил такие ямы что диски выкидывал.
Тут дело добровольно каждого, мне нравится я поставил. Может кому то устраивает как ведёт себя авто и без распорки.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 06:41:27
Прикинь векторы нагрузки на колесо,распорка нифига не даёт.
Якщо ти замітив, то з середини стакан 1/4 площини прикріплений до лонжерона, решта 3/4 приварені до плоского підкрилка який має властивіть деформуватись. Щоби стакан в такому положенні не гуляв, то знизу на заводі приварили кутики які тих 3/4 з"єднують з лонжероном. Але лонжерон не є супер пупер міцний, тому при нажиманні на передок, стакани трошки сходяться до середини, навіть скажу тобі більше, з часом кутики знизу відлітають. Розпорка яка би вона там не була, але ті коливання стаканів зменшує.

Я коли мав таврію, то там відстань між стаканами була на синтиметри менша від тої що має бути з заводу.

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 06:41:27Ну и где пересекается распорка и подвеска?
Это обычная аутосуггестия.
Особливість нашої підвіски така, що через брак ширини колії, рулюві тяги закороткі, і коли іде зжимання стійки, сходження колеса іде в плюс, тому напевне констуктора і зробили сходження коліс мінусовим.

Коли іде  нагрузка на стакан то він разом із стійкою переміщається до середини кузова, в такому випадку сходження ще більше в плюс іде.

Я коли купив машину, то коли з повним екіпажем на трасі попадав на нерівності на дорозі, то машина втрачала контроль, і доводилось підрулювати щоби не злетіти з дороги, після установки розпорки, цей ефект пропав.

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 06:41:27Ты видел как на Тавриях отрывает стаканы?Распорка может только помочь этому процессу(передавая вибрации с одного "загулявшего" стакана на другой).
Куда девается сила удара от ямы.По распорке в космос передаётся.
Якщо пацієнт вже захворів, то вакцина його швидше вб"є.

Toris

Цитата: Володимир від 21 Грудня 2019, 10:30:47Якщо пацієнт вже захворів, то вакцина його швидше вб"є.
Володимире, в мене відвалилось дві точки лівого стакана, стакан заварили. Якщо поставити верхню та нижню розпірки - буде покращення чи погіршення і буде рвати швидше?

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 10:47:13ПОВТОРЮСЬ!!! Ты видел где в первую очередь начинает отрывать стакан на Таврии?!
В моєму славутку відвірвалось дві точки лівого стакана, точки навпроти водія, тобто задні точки стакана. Всі інші, в т.ч. і на правому стакані, поки що в заводському стані.

Володимир

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 10:47:13Ты видел где в первую очередь начинает отрывать стакан на Таврии?!
На двох старих тавріях бачив було вирвано зі сторони крила.

Володимир

Цитата: Toris від 21 Грудня 2019, 10:58:27
Цитата: Володимир від 21 Грудня 2019, 10:30:47Якщо пацієнт вже захворів, то вакцина його швидше вб"є.
Володимире, в мене відвалилось дві точки лівого стакана, стакан заварили. Якщо поставити верхню та нижню розпірки - буде покращення чи погіршення і буде рвати швидше?

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 10:47:13ПОВТОРЮСЬ!!! Ты видел где в первую очередь начинает отрывать стакан на Таврии?!
В моєму славутку відвірвалось дві точки лівого стакана, точки навпроти водія, тобто задні точки стакана. Всі інші, в т.ч. і на правому стакані, поки що в заводському стані.
Про те чи буде рвати, то розкаже Салек, я розпорки ставив для зменшення шуму і покращення експлуатаційних якостей. Враховуючи те по яким дорогам я їзджу і те що за 50 з лишнім тясяч нічого не відвалилось, то гірше не повинно бути.

Володимир

Цитата: Salek від 21 Грудня 2019, 11:29:50Отгнило или оторвало.Обычно рвёт по жёсткости(от лонжерона).
Відірвало.

Андрей

Сама думка розпорок стаканів передніх взята з авто європи та японії, де дані елементи штатно  встановлено з заводу. Відірвані передні стакани на тавріях, це як дирки в порогах біля задніх арок славути.  Подушка кпп, можливо лишне, не ставлю.
Дана тема вже заслуговує на перенесення в технічку.
Не міг навіть подумати, що моя тема про купівлю так затроне суспільство.

Андрей

Японія-тойоти кемри, лексус
Європа-бмв з 2000 років
Це не з картинок, це з досвіду експлуатації.

Sergik32

Я поставив розпорку стаканів і машину в поворотах не так стало кренить в сторону, став жорсткіший кузов, було що знімав і їздив без неї, поставив обратно, бо славутокузов це гівно в ополонці, і мать їх за ногу ті стакани якщо їх вирве, посаджу на болти і обварю, але по нашим калдобинам краще мати жорсткіший кузов ніж теліпатися по салону в поворотах. і це моє ІМХО і ніхто мені його не переІМХОячить.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0