Цепи на колеса кто знает где купить не дорого!

Автор Жулик, 30 Грудня 2009, 16:24:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Я думаю що ті ланцюги нафіг треба, з такими снігами як ця була я за цілу зиму з шинами росава бц-10 один раз сів, але то вже був сніг поколіна і сів тільки тому що зупинився бо інакше не можна було роз\"їхатися з машиною, а так будь які сніги не проблема.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

LonelyWolf

Володимир, тут все относительно. Я с поселка не мог выехать - на пузо садился. Но согласен в том - что такой снег - исключение нежели правило.

Саша

LonelyWolf На якій гумі із села вибирався??
Я цього року по дорозі із Погребища до Гайсина двічі виконував роль \"бульдозера\", - Відкопав,витягнув із перемета ТАЗ-2107 і Амулєта, а далі вони сиділи на хвості за мною до Гайсина (там дороги вже почищені і посолені вдосталь були). І один раз бачив перемет заввишки 3метри, короче автобусна зупинка біля повороту на село була задута під саму кришу, а дорога в тому місці нагадувала суцільний тунель довжиною до 1,5км. Пробивали певно цей перемет важкою технікою.  Як показав досвід двох минулих зим ВС-10 + лопата у багажнику із укороченою ручкою, спеціально щоб ставала у багажнику поперек під задньою стінкою, виявилися ефективнішими за цепи (так як засівшийу ВАЗ був із цепами), можливо за кермом ВАЗа був \"чайник\", але із цепами на колесах він зміг вибратися лише тоді коли йому трохи лопатами розчистили смугу і вибрали сніг з-під днища. :wassat:
P.S.: Таврія, Славута навідь на ВС-10 успішно справляється із снігом (але не мокрим і влежаним) який досягає по висоті до рівня блок-фар, головне не зупинятися інакше все приїхали...
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

LonelyWolf

Alexxx_1982, так для статистики - на рисунке Нокиан W. Гребла,как бульдозер. Но не в этом была проблема. Просто машинко садилась на пузо и понту было с резины. Снег был глубокий.
А в ВАЗе действительно был чайник. С задним приводом и не выкарабкался с цепями...

Саша

LonelyWolf Ну а я про що. Якщо сніг свіжий (тільки випавший і не попадавший під відлигу, тобто не набравший лостатньо вологи) то навідь великий шар не біда, а ось влежаний мокрий+ще потім примерзший, це вже друга справа.
Ось знайшов фотку 2008року , коли взимку в нас було обледеніння:

Дана дорога йде під уклон, а далі прямо вуличка(між магазином що ліворуч та будинком праворуч) пішла до низу, там схил ще більший(крутіший), так от один чоловяга вирішив було по льоду 41-м москальом зїхати по тій ковзанці, не допомогла йому і шипована гума, машинане керована як санки пролетіла до кінця вулиці(в кінці йде поворот мало не під 90градусів і дорога вирівнюється).Дякуючи тому що на вулиці були ще до обледеніння вибиті колії він поворот проскочив як по рельсах. У нього певно за цих 300метрів вулиці виділилося стільки адреналіну і вмерло багато нервових клітин.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Dir

Я не спорю у славут хорошая проходимость пока не остановишься, но этой зимой мне не раз приходилось останавливаться, то из-за чайникка, то из-за того кто зимой на летней лысой резине ездит, + если ехать от меня  то надо проехать уклон примерно 30 градусов который никто не чистит, и я нигде не стал, только вытаскивал , лопату возил на всякий случай, но ниразу ей не воспользовался, и как я понял многие кто пишет что цепи отстой ниразу ими не пользовались!
o5o9815362

Жора

А при чём цепи к внешнему стайлингу? :whistling:
Новое направление тюнинга,да? :ermm:
Slavuta 1.2L

Жулик

Я до сих пор хочу мне на дачу зимой ехать по большому не чищеному снегу, на зимняй резине проежал пол дороги на цепях думаю немного больше будет... Короче пока мичта... Та и со стоянки выехать раз зимой не получилось снег был мокрий а на цепях 100 пудов бы выехал.

Дима

Цитувати виділенеЦепи на колеса кто знает где купить не дорого!

Запорожье, авторынок


150грн,
потихоньку будут дорожать, продавец сказал такая цена до первого снега, а потом в два раза дороже :D

DEN

И ЧТО РЕАЛЬНО ПО 150 ГРИВЕНЬ ЦЕПИ В ЗАПОРОЖЬЕ?

Юрій

Вони на НАШІ колеса? Я бачив найменші для вазів-москвичів. А на наші вони завеликі.

DEN

Цитата: _Дима_
Цитата: DENИ ЧТО РЕАЛЬНО ПО 150 ГРИВЕНЬ ЦЕПИ В ЗАПОРОЖЬЕ?

ні, любий, це фантастика :d :d :D
а я думал бежать за ними,жаль

Дима

Цитата: ЮрійВони на НАШІ колеса? Я бачив найменші для вазів-москвичів. А на наші вони завеликі.
наверное на наши, знаю что они отличаются R13,14

булат

есть ли смысл в цепях, если нормальные нешипованые зимние шины?
я прошлую зиму вроде нигде не застрявал, хотя возможно в самое-самое не попадал :)

Юрій

Цитата: _Дима_
Цитата: ЮрійВони на НАШІ колеса? Я бачив найменші для вазів-москвичів. А на наші вони завеликі.
наверное на наши, знаю что они отличаются R13,14

Знаєш... Вони, крім R13,14 Ще мають товщину і ширину.
Подивися добре.
Я ще не бачив ланцюгів на НАШІ колеса.