Холостой ход на карбюраторе

Автор Алексей, 08 Лютого 2010, 01:24:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Цитувати виділенеПо відео, на слух обертів 650-750!
Я бы сказал- примерно 650. Плюс минус несколько десятков. Но не выше 700.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Wildchild

Ну вот вот так сейчас и езжу, сталобыть на 650-700, а если начать крутить количество больше, то начинается периодически возникать гул, непостоянный, приходящий. Раз вроде выставил норм холостой, вибрация на грани фола, но стоит влючить свет или печку, как тут же появляется аж стекла дребезжат. Или наоборот: при включенных потребителях вроде добился эффекта, а стоит их выключить - появляется резонанс

YUKON

Я би Вам порекомендував, знайти причину свисту! Його не повинно бути! І цей свист може бути винуватим в підсосі повітря!

Wildchild

Цитата: YUKON від 04 Березня 2019, 09:01:51
Я би Вам порекомендував, знайти причину свисту! Його не повинно бути! І цей свист може бути винуватим в підсосі повітря!
Короче поколупав трохи карб, була лопнута шланга обратки у повітряний фільтр. Ліквідував. Але нічого глобально не змінилося: або ізди на 650-700 і не трусись від вібро, або роби норм оберти, але ковбасся.
Перше відео з норм обертами і вібрацією:

Друге відео з тим, як катаюсь зараз:

YUKON

Цитата: Wildchild від 04 Березня 2019, 13:09:49
Короче поколупав трохи карб, була лопнута шланга обратки у повітряний фільтр. Ліквідував. Але нічого глобально не змінилося: або ізди на 650-700 і не трусись від вібро, або роби норм оберти, але ковбасся.

Ще як варіант, частенько буває проблемна бокова подушка двигуна і резинки на кулісі!
Відносно бокової подушки, провести інспекцію, по потребі замінити або прикрутити до двигуна і до кузова.
Подушкі куліси треба дивитись уважно їх може обірвати хитро, вздовж куліси. Було колись таке діло в мого товариша.

Wildchild

Цитата: YUKON від 04 Березня 2019, 13:28:20

Ще як варіант, частенько буває проблемна бокова подушка двигуна і резинки на кулісі!
Відносно бокової подушки, провести інспекцію, по потребі замінити або прикрутити до двигуна і до кузова.
Подушкі куліси треба дивитись уважно їх може обірвати хитро, вздовж куліси. Було колись таке діло в мого товариша.
Дякую за поради, але теж мимо: подушка куліси одна норм, іншу міняв десь 4 місяці тому, позавчора дивився знизу - всьо ок. Подушка двігла теж норм, відносно нова і по пробігу і по виду зовнішньому, та і двігло на бризговик не завалене, як було колись при ушатанній подушці. Мабуть, треба змиритись. Ще як варік думаю трохи покрутити ЄПХХ, мож в якомусь положенні вирівняється все

Володимир

В тебе тахометр обертів на 400 обетрів завищує покизи.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

Цитата: Wildchild від 04 Березня 2019, 14:21:18
Цитата: YUKON від 04 Березня 2019, 13:28:20

Дякую за поради, але теж мимо: подушка куліси одна норм, іншу міняв десь 4 місяці тому, позавчора дивився знизу - всьо ок. Подушка двігла теж норм, відносно нова і по пробігу і по виду зовнішньому, та і двігло на бризговик не завалене, як було колись при ушатанній подушці. Мабуть, треба змиритись. Ще як варік думаю трохи покрутити ЄПХХ, мож в якомусь положенні вирівняється все
А я би все ж таки перевірив підсісь повітря! :rolleyes:

Toris

Wildchild, не знаю, що там у Вас резонує, але маєте гарний холостий хід. :)

До позавчорашнього налаштування карбюратора у професіонала в моїй славутці теж щось резонувало в межах 850-950 об/хв.
Після налаштування резонанс став значно тихіший, у всякому разі вже не давить на голову.

Сергей

Wildchild,а что с показаниями приборки? При вкл. зажигания тах показывает уже 400 об/мин, а при запущеном движке показометр температуры тоже дребезжит. Так не может быть.  :nea:

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Wildchild

Цитата: Володимир від 04 Березня 2019, 14:33:29

В тебе тахометр обертів на 400 обетрів завищує покизи.
Про шо і кажу. Так сталося після того як внєзапно зникла масса під час запуску двигуна, і машино обезточило. Після того і пробіг став дуже цікавий, хто не звернув уваги

Wildchild

Цитата: Toris від 04 Березня 2019, 16:26:10

До позавчорашнього налаштування карбюратора у професіонала в моїй славутці теж щось резонувало в межах 850-950 об/хв.
Після налаштування резонанс став значно тихіший, у всякому разі вже не давить на голову.
Цитата: Toris від 04 Березня 2019, 16:26:10

Цитата: Сергей від 04 Березня 2019, 20:51:47
Wildchild,а что с показаниями приборки? При вкл. зажигания тах показывает уже 400 об/мин, а при запущеном движке показометр температуры тоже дребезжит. Так не может быть.  :nea:
Вже відповів. Стрілка стала відразу підплигувать після того як зникла масса під час запуску двигуна, і с тих пір оберті відразу 400 і пробіг півмільона
Коротше отак виставив, фіг йогоо зна, скільки тут обертів на слух

Сергей

Wildchild, по ходу приборка "подгорела"  :( Тогда, может, взять такую приблуду или что-то по круче и все отрегулировать?
https://prom.ua/p737234228-tahometr-avtomobilnyj-universalnyj.html

З.Ы. Ни разу не реклама продавца или прибора: просто, что первое попалось на глаза.  ;)

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Wildchild

Цитата: Сергей від 05 Березня 2019, 09:36:38
Wildchild, по ходу приборка "подгорела"  :( Тогда, может, взять такую приблуду или что-то по круче и все отрегулировать?

З.Ы. Ни разу не реклама продавца или прибора: просто, что первое попалось на глаза.  ;)
Надо будет прикупить, я сам давно заметил, что чем больше включаешь потребителей, тем сильнее стрелка температуры подпрыгивает

YUKON

Цитата: Wildchild від 05 Березня 2019, 18:12:31
Цитата: Сергей від 05 Березня 2019, 09:36:38

Надо будет прикупить, я сам давно заметил, что чем больше включаешь потребителей, тем сильнее стрелка температуры подпрыгивает
Особдиво коли вкл. вент. пічки!
Таке?
Забий! І маси крутив, і зубасті шайби мастив під маси, нічого не змінилось!