История ЗАЗ

Автор Алла, 17 Січня 2008, 15:26:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 20 Лютого 2018, 09:20:45
Салёк, вот это в самую точку. Но многие люди как зачарованные смотрят на ину, и думают, така гарна, канхфортна. А как дойдёт дело до ремонта, то ну её нах.
Розумні люди іномарки не ремонтують, як чують вже їх кінець, то сплавляють доки не пізно, а ті хто дуже люблять свою такчу, то при серйозних поломках приганяють донора з закордону.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Цитата: Володимир від 20 Лютого 2018, 11:00:22
]Розумні люди іномарки не ремонтують, як чують вже їх кінець, то сплавляють
В страны третьего мира. Интересно, страной какого мира называется ЮАР? А Украина какая по счёту? А рашка?
а ті хто дуже люблять свою такчу,
Незнаю как там у них, но у нас это происходит так- встаём с задницы, закатываем рукава, и ныряем под капот или в яму (ремонтную). Или у вас многие тавроводы по сервисам ездят?  ;)
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 20 Лютого 2018, 22:12:29
]Розумні люди іномарки не ремонтують, як чують вже їх кінець, то сплавляють
В страны третьего мира. Интересно, страной какого мира называется ЮАР? А Украина какая по счёту? А рашка?
Попробую викласти свій пост в більш доступній редакції.

Простий розумний українець їздить на іномарці до того моменту, доки не відчує що скоро доведеться викласти трохи грошенят на глобальний ремонт, продає машину іншому українцю і купляє більш свіже авто на якому можна їздити довго і нудно не вкладаючи гроші в ремонт.

В брата сітроен берлінго, брав його з пробігом десь 120000 км, машина була превезена з закордону, по наших дорогах не їздила. Зараз на спідометрі 300000 км, з поломок тільки недавно в задній підвісці поміняв торсіони і підшипники. Міняє тільки витратні матеріали і заливає солярку, кузов в ідеалі. Назви хоч одну пострадянську машину що може похвалитись такими пробігами і кількістю поломок.

Romka

флуду нагнали....
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Цитата: Romka від 21 Лютого 2018, 09:38:10флуду нагнали....
Так хлопці дозрівають до дизельного "запорожця" ;)

Володимир

Цитата: Salek від 21 Лютого 2018, 08:31:31
Цитата: Володимир від 21 Лютого 2018, 08:06:58
В брата сітроен берлінго, брав його з пробігом десь 120000 км, машина була превезена з закордону, по наших дорогах не їздила. Зараз на спідометрі 300000 км, з поломок тільки недавно в задній підвісці поміняв торсіони і підшипники. Міняє тільки витратні матеріали і заливає солярку, кузов в ідеалі.
Если обычный дизель(1.9) то да.
А вот современные("электронные")дизеля такой живучестью не отличаются.
Ні, сучасний.

YUKON

Сколько инвестиций получил ЗАЗ за время независимости
https://autonews.ua/stalo-izvestno-skolko-investicij-poluchil-zaz-za-vremya-nezavisimosti/

Vitaliy.

Как всегда, сначала хорошо, а конец печальный. Кто в этом виноват? Явно не простые люди рабочие.
 рус иван пнх

Toris

Так там в кінці прямо написали: винуваті "євробляхи" (без сплати податків!) і кабмін, який дивиться на них "крізь пальці". :wallbash: Вата пре в повний зріст, без сорому і страху...

Немає слів...

Сволочь

Цитата: Toris від 07 Березня 2018, 08:46:13
Так там в кінці прямо написали: винуваті "євробляхи" (без сплати податків!) і кабмін, який дивиться на них "крізь пальці". :wallbash: Вата пре в повний зріст, без сорому і страху...

Немає слів...
Там замаскировано посыл что виновата Раша: За этот период экспортировано более 231,3 тыс. автомобилей бренда «ZAZ». Основными рынками сбыта были Россия (89%)
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Доки була можливість, треба було збільшувати модельний ряд і випускати дешеві і якісні авто, а не робити чим раз гіршої якості ланос і продавати по завищеній ціні.

Васадзе думав що народ завжди буде дурним і брати ланоси, бо іншої альтернативи типу нема.

Uaracodan

Скажите вообще ваз стоит брать?

Володимир

Цитата: Uaracodan від 07 Березня 2018, 17:14:41
Скажите вообще ваз стоит брать?
Такі запитання треба давати за на ваз форумі, але підозрюю, що там скажуть що варто.

SWarlock

Цитата: Володимир від 07 Березня 2018, 12:58:56
Доки була можливість, треба було збільшувати модельний ряд і випускати дешеві і якісні авто, а не робити чим раз гіршої якості ланос і продавати по завищеній ціні.

Васадзе думав що народ завжди буде дурним і брати ланоси, бо іншої альтернативи типу нема.
"Такая цена сложилась на рынке". И что характерно, как всегда, сама такая сложилась, без ничьего лоббирования.
Тот же ланос продавался в россии по цене от 4 тыс уе, и это уже с растаможкой, транспортировкой и т.д. У нас цена стартовала от 9 тыс уе. Люди сделали выводы. Частично - своим кошельком, выбрав другие марки. Частично - опустевшим кошельком, потому что уже не за что было покупать.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.