Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Осрам накал наше фсе))))
Па сей день!

Жулик

Цитата: Salek від 20 Квітня 2018, 05:49:29
Цитата: YUKON від 19 Квітня 2018, 22:57:04
Ну є надія на те, що більше не згорить
Я в это уже не верю :-D с LED перехожу обратно на накал ;)
Пробовал уменьшать ток,всё равно не живут долго они :(
Вово осрам накал наше фсьо.
Я как поставил 3 года назад так па сей день тфу тфу...

Жулик

Та и 3рубльовый живек, как повезет)

Sergik32

для установки ЛЕДлампівочок є ще приблуда одна яка впаюється в бортовуху, у мене коллєга на свій трахвік таку купив і йому впаяли, вже 5 років і лампи ніодна не згоріла, а понатикував він їх повсюди.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Температура кристала всередині світлодіода перевищує 200°C, тому світлодіод має бути встановлений на добротному радіаторі, який гарно обдувається. А живитись світлодіод має від контролера/стабілізатора СТРУМУ (не напруги!). На кожний світлодіод - свій стабілізатор струму, бо кристал має велику залежність характеристик від температури кристалу. Чим гарячіший кристал - тим більший струм йде - тим швидше здохне світлодіод.

Якщо влаштувати світлодіодам таку правильну обв'язку, то вони будуть практично вічними, навіть недешеві китайські.

А якщо світлодіод тупо втикнути в бортову мережу замість лампи, то будь-який здохне швидше лампи розжарювання.

YUKON

Ну ви відірвались...а все з-за пари 40 гривневих діодів. По відзивам на Алі і по обзорах на ютубі, ті леди, що я встановив, ходять, і довго. Саме їх я і купив. Практика канєш покаже. Ну як проходять рік, я їх розцілую. Повторюсь диапазон живлення до 16 В.  В кого є бажання встановити прості лампи заперечень не маю. В Жуліка он Осрам...я "за". Да тік в підсвітці номеру вже 2,5 роки не горять леди, в передніх габарітах, я таки добьюсь свого також. Щось якось так.

Жулик

Я ото осрам вткнув бо помнишь драмо як па грывне купляв а они чернели и горели каждую неделю.
А осрам 18грн 2шт стояли))) и их паставыв и все  :-D.
+ такиж же еще 5шт купил и поставыв в доп стоп, там тоже перестали згорать  :happy:.
В славуте леды ставил, а тут уже не хотелось чото.

Серёга

Себе в передние габариты сначала поставил светодиоды, но как то они днём тускло светили почти невидно было, вечером ночью ещё как то, неустраивало меня. Потом купил кристалы там по 1 шт, так светят намного ярче светодиодов. Кстати давно купил до сих пор живые
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

YUKON

Цитата: Серёга від 20 Квітня 2018, 11:34:26
Себе в передние габариты сначала поставил светодиоды, но как то они днём тускло светили почти невидно было, вечером ночью ещё как то, неустраивало меня. Потом купил кристалы там по 1 шт, так светят намного ярче светодиодов. Кстати давно купил до сих пор живые

Ну от і в мене на кожній лампочці по 2 кристали

Серёга

Цитата: YUKON від 20 Квітня 2018, 12:05:01

У меня по 1-му кристалу фото чёт немогу загрузить как они светят, просто они стоят уже больше 3-х лет у меня, хочется побольше кристалов впихнуть но пока эти будут работать менять небуду.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

YUKON

Цитата: Серёга від 20 Квітня 2018, 13:09:34
Цитата: YUKON від 20 Квітня 2018, 12:05:01

У меня по 1-му кристалу фото чёт немогу загрузить как они светят, просто они стоят уже больше 3-х лет у меня, хочется побольше кристалов впихнуть но пока эти будут работать менять небуду.
Як по мені, то підтримую, працюють, нехай працюють нічого їм заважать!

YUKON

Заміна фільтрів на ГБО. Срачу біля фільтру грубої очистки палива немає, став замінювати його 1 раз на 5 тищ. бо магістраль подачі газу мідна.

YUKON

Парко-господарський...наводимо лоск

Aryan

до речі скільки мийка коштує в Києві, і що входить у вартість робіт?

Жулик

Цитата: Aryan від 30 Квітня 2018, 21:55:46
до речі скільки мийка коштує в Києві, і що входить у вартість робіт?
Хз я мою на самообслуживания, за 40грн, пена, смыл, воск по стеклам смыл. Без воска могу даже за 30грн успеть если машина не сильно замурзаная.
Тряпками не тру, краска царапается, и славуту не тер, авто светлое розводы от воды почти не видно. Славутку продавал лак был как новенький) для авто таких годов.