Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

я ох...євайтен, купи собі 4 скати і не лахмать бабушку. Я он купив 4 нових і забув про ту ВС-11 і їжжжжу тихо і мяко
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 10:52:56
я ох...євайтен, купи собі 4 скати і не лахмать бабушку. Я он купив 4 нових і забув про ту ВС-11 і їжжжжу тихо і мяко
А я возвращаюсь к ВС-11. На дорогую бюджет не позволяет

YUKON

Цитата: Valeriy від 11 Січня 2018, 12:31:30
Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 10:52:56
А я возвращаюсь к ВС-11. На дорогую бюджет не позволяет
Ти відповів на мої питання?

Sergik32

і зря ти до неї повертаєшся, хоча скажу так, якщо немає куди їздити і їздиш мало то і така згодиться, а от коли хочеш хоч трооооооошечки канхворту, навіть від резини на машині то ВС-11 тра замінити хочаби на БАРУМку брілантіс2, це не реклама но ціна і якість тут краще рулять ніж у ВС-11. Можна і дорожчі бренди брати, але я ж кажу, якщо ти за 3 роки наїздиш хоч до заміни масла то вистачить і ВС-11
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Юра

Прошлый сезон откатал на Gislaved Urban Speed, шини лучше Барума которые полностью укатал, тактильно мягче чем близкий конкурент по цене Fulda EcoControl.
На следующий сезон буду докупать еще пару.
На мокрой дороге очень уверенно себя ведет, тихая.
Продаю деревяные кровати из натурального бука, производитель Эстелла.

Жулик

Цитата: Salek від 11 Січня 2018, 10:51:16
Цитата: Жулик від 11 Січня 2018, 10:48:27

Ставил катался и нече, все ок, разница вить была в 1-2мм.
Ну не смеши.

Я спрашивал допустимую норму разницы стертости правой и левой шины :rofl:.

Да 1-2мм пофик,всё будет нормально.
А то ты ещё давление в сотых измерять начнёшь ;)
О сто пудов вить приспущеное колесо делает меньше оборотов  :rofl:

Toris

Цитата: Toris від 10 Січня 2018, 22:40:12
Цитата: Valeriy від 10 Січня 2018, 22:20:56Я понял что никто не чем не поможет...лишь бы поприкалываться
Я не приколююсь, я збентежений. Думаю, що так не можна робити категорично, але, оскільки я геть новачок, то пораджусь завтра з професійними водіями та автомеханіками. В них є скажений стаж роботи в найрізноманітніших кліматичних та погодніх умовах, відповідна освіта, допуски, комісії, ТО і т.д. Вони обгрунтують все, а я ввечері тут розповім.
На ранкову планерку до АТГшників сьогодні не встиг, бо затримався на своїй. Зловив лише 5 водіїв (планував дискусію з усіма 25 на їхній ранковій планерці). Вибірка не репрезентативна. Якщо вдастся завтра всіх застати, то повідомлю додатково.

Тим, котрих встиг опитати, поставив наступні умови:
1) шини літні;
2) шини в/б;
3) протектори з однаковим малюнком;
4) більш зношений протектор не лисий і проходить обмеження ПДД;
5) шини поставляться на передній ведучий міст.

Цікаво, що молодняк (2 водія) обурювався бурно, один вперся в температурний режим роботи гуми і всьо.

А старші, передпенсійні (3 водія), кажуть, що колись не було ніяких літніх/зимових і нічого страшного не було. Стосовно різної висоти протектора, то буде диференціал працювати трошки більше, знос коробки буде трошки швидшим, але якщо швидко не літати і їздити небагато, то скільки там тої зими, тим більше, такої теплої. :) Один порадив, як наш Жулік, поставити менш зношену на праву сторону, щоби машина менше кренилась вправо на наших дорогах.

Усі 5 чоловік рекомендують не вийожуватись та взимку їздити на наявній БЦ-11, якщо вона ще не лиса чи без інших дефектів.

Sergik32

а що за фірма така де водіям пофіг на якій гумі їздити. як для себе і тим паче водію зі стажем в півроку і ніякими навиками водіння то ставити будь що і куди попало то це не є гуд, тут фраза, на помилках вчаться, проходить погано. Як на мене, то спочатку тра поїздити на хорошому, а до гівнянього час дійде.

Toris

Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 13:49:41а що за фірма така де водіям пофіг на якій гумі їздити. як для себе і тим паче водію зі стажем в півроку і ніякими навиками водіння то ставити будь що і куди попало то це не є гуд, тут фраза, на помилках вчаться, проходить погано. Як на мене, то спочатку тра поїздити на хорошому, а до гівнянього час дійде.
Державна форма власності. Водіям не пофіг, на чому їздити, але фінансування бувало всяке, тому й ставилось теж всяке (між ТО). І на робочі, і на приватні автівки.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 13:49:41
а що за фірма така де водіям пофіг на якій гумі їздити. як для себе і тим паче водію зі стажем в півроку і ніякими навиками водіння то ставити будь що і куди попало то це не є гуд, тут фраза, на помилках вчаться, проходить погано. Як на мене, то спочатку тра поїздити на хорошому, а до гівнянього час дійде.
Раньше зимней резины не было?  :-D так раньше и такого количества машин не было. По житомырке на протяжении 100км один попутчик был  :rofl:. Тогда можно было и на дисках ездить )))

Жулик

Цитата: Toris від 11 Січня 2018, 13:53:03
Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 13:49:41а що за фірма така де водіям пофіг на якій гумі їздити. як для себе і тим паче водію зі стажем в півроку і ніякими навиками водіння то ставити будь що і куди попало то це не є гуд, тут фраза, на помилках вчаться, проходить погано. Як на мене, то спочатку тра поїздити на хорошому, а до гівнянього час дійде.
Державна форма власності. Водіям не пофіг, на чому їздити, але фінансування бувало всяке, тому й ставилось теж всяке (між ТО). І на робочі, і на приватні автівки.
Нече как вепались бы хорошо зимой, прокуратурка бы сразу спросила че на летней резине авто  ;)

Aryan

Toris, щоб впевнитися в обізнаності водіїв запитай в них наприклад, що таке увод колеса? Тільки запитуй кожного окремо.

Жулик

Цитата: Aryan від 11 Січня 2018, 19:18:22
Toris, щоб впевнитися в обізнаності водіїв запитай в них наприклад, що таке увод колеса? Тільки запитуй кожного окремо.
Увод колес это если вышел на улицу а авто без колес стоит.

Алекс

Цитата: Sergik32 від 11 Січня 2018, 12:36:03
і зря ти до неї повертаєшся, хоча скажу так, якщо немає куди їздити і їздиш мало то і така згодиться, а от коли хочеш хоч трооооооошечки канхворту, навіть від резини на машині то ВС-11 тра замінити хочаби на БАРУМку брілантіс2, це не реклама но ціна і якість тут краще рулять ніж у ВС-11. Можна і дорожчі бренди брати, але я ж кажу, якщо ти за 3 роки наїздиш хоч до заміни масла то вистачить і ВС-1
Замечтательная резина ! и не пищит как первый Бриллиантис ,обувся летом в Одессе ,ибо Нокиан  какой-то /рус/ пришлось на клумбу выкинуть с 4 мм высоты протектора .Кстати,купив выгодно-много дешевле чем в Ростове
А вот с зимней проблема ...идут Валерий отдыхает  :facepalm:
Откатал 9-10 лет на Тойo Garit  4 ,а щас такой нет ..похожая Toyo Observe GSI5 направленная липучка не выпускаетцо в нашем размере ,а Garit GIZ как-то не сподобаетцо ..Одна лафа -зимы нет :-)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Aryan

Цитата: Жулик від 11 Січня 2018, 19:41:17
Цитата: Aryan від 11 Січня 2018, 19:18:22
Увод колес это если вышел на улицу а авто без колес стоит.
на ні не просто спиз..... колеса якісь  }-)