Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Aryan

цей малюнок красивий на широкій шині а на 155 не дуже, але ж шина не для краси! я брав би з ненаправленим протектором, щоб можна було на любу сторону ставити.

Toris

Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 11:13:34Пасатри шо есть на 4шины, магаз такой.
Восени на питання "дата випуску" дівчина обіцяла перетелефонувати. Через півтори години зателефонував пацан і повідомив, що шин немає, будуть з понеділка. По голосу вже до обіду обоє були втомлені, забігані, вигорівші, без емоцій. Я зробив висновок, що в них там конвейєр. Тобто замовлені шини ніхто не буде спеціально оглядати на відсутність браку. В результаті купив росавку у фірмовому магазині м.Хмельницького та й заспокоївся. Хоча асортимет у них - агонь, як Ви говорите. :)

Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 11:13:34На славуту по цене ахилеса есть и палуче производители.
А є який максимально повний і детальний путівник по брендах?

Цитата: Aryan від 07 Березня 2018, 12:09:01цей малюнок красивий на широкій шині а на 155 не дуже, але ж шина не для краси! я брав би з ненаправленим протектором, щоб можна було на любу сторону ставити.
Покажіть, буль ласка, малюнок ненаправленого протектора? Бо мене вже блуд хапає...

Жулик

Цитата: Toris від 07 Березня 2018, 12:20:30
Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 11:13:34Пасатри шо есть на 4шины, магаз такой.
Восени на питання "дата випуску" дівчина обіцяла перетелефонувати. Через півтори години зателефонував пацан і повідомив, що шин немає, будуть з понеділка. По голосу вже до обіду обоє були втомлені, забігані, вигорівші, без емоцій. Я зробив висновок, що в них там конвейєр. Тобто замовлені шини ніхто не буде спеціально оглядати на відсутність браку. В результаті купив росавку у фірмовому магазині м.Хмельницького та й заспокоївся. Хоча асортимет у них - агонь, як Ви говорите. :)

Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 11:13:34На славуту по цене ахилеса есть и палуче производители.
А є який максимально повний і детальний путівник по брендах?

Цитата: Aryan від 07 Березня 2018, 12:09:01цей малюнок красивий на широкій шині а на 155 не дуже, але ж шина не для краси! я брав би з ненаправленим протектором, щоб можна було на любу сторону ставити.
Покажіть, буль ласка, малюнок ненаправленого протектора? Бо мене вже блуд хапає...
8 марта скоро конечно уставшие) женщин отпустили наверно в обед, от мужик и перезвонил, я он сам всех роспустил а сам сежу до конца роботы. Начальник  B) :rofl:

Toris

Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 13:16:478 марта скоро конечно уставшие) женщин отпустили наверно в обед, от мужик и перезвонил, я он сам всех роспустил а сам сежу до конца роботы. Начальник  B) :rofl:
Я про листопад писав і про зимову гуму. :) Бачу, що Ви також почали святкувати. :drinks:

Aryan

оце направлений протектор:
https://rezina.cc/letnyaya-shina-tigar-sigura#!tigar-sigura-155-70r13-75t11
https://rezina.cc/letnyaya-shina-kelly-st#!kelly-st-155-70r13-75t
https://rezina.cc/letnyaya-shina-bfgoodrich-g-grip#!bfgoodrich-g-grip-155-70r13-75t
https://rezina.cc/letnyaya-shina-diplomat-t#!diplomat-t-155-70r13-75t
https://rezina.cc/letnyaya-shina-achilles-platinum-7#!achilles-platinum-7-155-70r13-75h
якщо її одягти на диск, то правильне направлення буде наприклад з лівої сторони авто, і на праву сторону якщо поставити то воду не видавлюватиме зовні а вдавлюватиме на середину гуми, так і "попливти" легко!
таку гуму я беру на зиму. А на літо з ненаправленим симетричним чи асиметричним протектором.

YUKON

Toris, який в тебе бюджет?

Toris

Цитата: YUKON від 07 Березня 2018, 14:21:58Toris, який в тебе бюджет?
Вистачить. Здоров'я вартує будь-яких коштів. Навіть по 2000 грн за кожну шину, якщо такі витрати виправдані.

При цьому дотримуюсь принципу "20/80" (20% витрат забезпечують 80% якості). Тобто, мене не цікавить швидкісна шина, але цікавить максимальне утримання автівки на поверхні і мінімальний шум. Якщо така гума виявиться ще й довговічною (гарантовано 2 сезони з моменту випуску) - то буду щасливий. Катаюсь мало і не вище 100 км/год, зносу сильного не буде, гума деградує від часу. Дата випуску має бути максимально свіжою, тобто 2018 рік.

І ще - "Made in Russia/Belarus" не цікавить під жодним брендом. Краще Росаву куплю.

П.С. Вже наслухався на роботі про "навіщо тобі ТАКЕ для "Славути"?! Ідіоти, пофіг, яка вартість, якщо йде мова про життя.

Aryan

за шум забудь, акустичні шуми самого авто не зрівнянно більші!

Toris

Цитата: Aryan від 07 Березня 2018, 14:50:26за шум забудь, акустичні шуми самого авто не зрівнянно більші!
Маю музичні вуха. Чую все. Зайве акустичне навантаження - напружує.

Якщо можливо за схожі гроші отримати щось тихіше - то воно того варте.

П.С. Спочатку аж нервував, поки не звик до Славутика. Відволікало і дратувало геть усе, що давало хоч якийсь звук. За перший тиждень їзди аж схуд на 2 кг.

Жулик

Цитата: Toris від 07 Березня 2018, 13:29:32
Цитата: Жулик від 07 Березня 2018, 13:16:478 марта скоро конечно уставшие) женщин отпустили наверно в обед, от мужик и перезвонил, я он сам всех роспустил а сам сежу до конца роботы. Начальник  B) :rofl:
Я про листопад писав і про зимову гуму. :) Бачу, що Ви також почали святкувати. :drinks:
Как раз таки нет)

Фулду экоконтроль не смотрел?
Здесь много кто на ней ездит и ездил в том числе и я, плохих отзывов я про нее не слышал.

Как по мне фулда делает шины цена качество, он даже кресный взял себе на грандис, правда спорт контроль, но после заводской йокохамы ему больше нравится.

Vitaliy.

Гуму не сколько время портит, сколько солнечный ультрафиолет. Это когда машина живёт летом на улице, а не в тени или гараже.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Да и в славуте от резины безопаснее на 5% ))
Это как прыгать без парашута но одеть хороший шлем )))

Romka

не верное сравнение.
С хорошей резиной - это как ездить на хорошем, ухоженому спортивном мотоцикле без спец экипировки - мот никогда не подведет и ели не перегибать палку, то все зависит от тебя и форс мажора. 70% байкеров так и ездят.
С плохой резиной - как езда на убитом моте с лысой резиной и без экипировки - тут все в руках случая и шанс разбиться очень велик.

ПС. Своя история. При покупке стояла белшина, я ездил на ней 3 месяца и больше 100 не разгонялся так как авто нужно было ловить (такое движение вызывало страх), думал Славута, что с нее взять. На зиму переобулся в Тойо (цена была приемлема и отзывы с хорошими характеристиками), после выезда с шиномонтажа я километров 10 посматривал на тахометр и спидометр,  думая что заглох и еду накатом на маленькой скорости, реально стало тише. И управляемость, устойчивость, проходимость повысилась в разы. Часто замечал, что много ино которые висели на хвосте по прямой, на виражах и закоулка значительно отстают и догоняют только на прямой.  :o  Некоторы думают, что авто в тюнинге - говорю нет СТОК, но на ХОРОШЕЙ резине.
Летня тоже Тойо, но она немного шумнее зимней.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Valeriy

И какую же ты Росавку купил в фирменном магазине?

Жулик

Цитата: Valeriy від 08 Березня 2018, 16:06:39
И какую же ты Росавку купил в фирменном магазине?
О Валерчик, эксперт шинных дел, мы то тебя и ждали. )