Славута

Автор mihail44, 12 Квітня 2012, 13:20:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

mihail44

Спасибо за информацию ! Какой у Вас двигатель и расход ?

Евгений

в мене раніше по Києві при їзді 70-100 км в день на славуті  інж 1,2 виходило 7 - 8 літрів по місту влітку. Зараз розхід 9-10, но я думаю що це можна виправити. Просто славута славуті різнь. Так машина на свої гроші нормальня. З більш менш прямими руками 90% ремонту можна робити самостійно. Просто коли будете купувати візьміть з собою людину яка їздить на славуті і знає ВСЮ СПЕЦИФІКУ роботи цього авто. Зверніться до одноклубників. Беріть інжектор. І ще у Вас не правильні погляди на пробіг. Я брав машину 2006 року випуску, в кінці 2009 з РЕАЛЬНИМ пробігом 15 тисяч. Машина трохи поїздила і стояла в гаражі. ( це звісно тоже не дуже добре, але це краще чим з пробігом в 150 тисяч)

mihail44

Цитата: beer88в мене раніше по Києві при їзді 70-100 км в день на славуті  інж 1,2 виходило 7 - 8 літрів по місту влітку. Зараз розхід 9-10, но я думаю що це можна виправити. Просто славута славуті різнь. Так машина на свої гроші нормальня. З більш менш прямими руками 90% ремонту можна робити самостійно. Просто коли будете купувати візьміть з собою людину яка їздить на славуті і знає ВСЮ СПЕЦИФІКУ роботи цього авто. Зверніться до одноклубників. Беріть інжектор. І ще у Вас не правильні погляди на пробіг. Я брав машину 2006 року випуску, в кінці 2009 з РЕАЛЬНИМ пробігом 15 тисяч. Машина трохи поїздила і стояла в гаражі. ( це звісно тоже не дуже добре, але це краще чим з пробігом в 150 тисяч)
В этом и проблема , что никто из знакомых на данном авто не ездит и не ездил . Поэтому и задал вопрос , для определения возможных неисправностей славуты от людей у которых она есть . Общее техсостояние могу определить сам , хотелось узнать просто чему уделить больше внимания .

mihail44

Цитата: VladimirNNВыскажусь. Славута лучше, чем Москвич. (не удержался)

Инж брать стопудово. По сравнению с карбом - земля и небо. Седня катался на рабочем пикапе инж 1.3 - та бомба. Моя 1.2 карбовая нервно курить в стороне
Коротко и ясно  *PARDON*

Евгений

Цитата: mihail44Спасибо за информацию ! Какой у Вас двигатель и расход ?

Моторчик у мну 1,2 карб, расход 8 литров. зимой 10-тка)
И добавлю своё слово! Берите инжектор, покатался я на инжевой Славке с мотором 1,2 как у меня. мне понравилось инж ведет себя на много лучше карба)

Евгений

Цитата: Jekstar
Цитата: mihail44Спасибо за информацию ! Какой у Вас двигатель и расход ?

Моторчик у мну 1,2 карб, расход 8 литров. зимой 10-тка)
И добавлю своё слово! Берите инжектор, покатался я на инжевой Славке с мотором 1,2 как у меня. мне понравилось инж ведет себя на много лучше карба)

а саме головне що в обслуговуванні  інж виходить дешевше, як це не парадоксально звучить. Я за два роки і 81 тисячу пару раз почистив датчик ХХ, бюджет 0 грн. і все. А власники карбів, я думаю, мінімум пару разу на рік іздять до карбюраторщика ( бюджет мінімум 100 грн за настройку) тай заводити в - 25 інж і карб, небо і земля.

mihail44

Всем спасибо за объяснения ! Остался один момент - 1.2 или 1.3 чему отдать предпочтение ?

Евгений

ну блін це кому як. в 1,3 краща динаміка розгону, але чуть більший розхід і коробка та щеплення піддаються більшим нагрузкам. Тут ще питання в тому що з б/у славут що продаються 90% 1,2,  і 10% 1,3. Собі я би брав 1,3. Но якби стояла наприклад 1,2 з пробігом  в 50 тис і  1,3 з пробігом скажем в 70 і трохи гіршим станом я би взяв 1,2. Просто 1,2 простіше знайти в нормальному стані з відносно невеликим пробігом, бо є з чого вибирати.

mihail44

Теперь все понятно . Значит будем искать посвежее и поживее не замарачиваясь с двигателем 1.2 или 1.3 . Инжектор однозначно , главное в моем понимании кузов - ходовая делается элементарно .

Max 55

Цитата: mihail44Теперь все понятно . Значит будем искать посвежее и поживее не замарачиваясь с двигателем 1.2 или 1.3 . Инжектор однозначно , главное в моем понимании кузов - ходовая делается элементарно .
Есть еще такой момент, что на 1,3 движках, если машина после 2008 года, стоят хреновые прошивки с завода!
Если машина с 2003....2004 то там уже все нормально, правда мозг древний - Микас 7.6

mihail44

Max 55

Цитата: mihail44*WRITE*  Учту
И 1,2 тоже попадаются с хреновой 111 прошивкой  ;)

Max 55

Цитата: VladimirNN1.2 или 1.3 - разницы особой не почувствуешь. Только ИНЖ! Карб-фтопку.
Не скажи, разница есть

Camel Trophy

Цитата: VladimirNN1.2 или 1.3 - разницы особой не почувствуешь. Только ИНЖ! Карб-фтопку.
но но)))))) батенька 1,3 выгребает, мама не балУйся! у тебя видать сравнить не с чем!