Страховка

Автор Жулик, 24 Жовтня 2012, 14:55:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Василь

У п.2.1 Правил дорожнього руху України зазначено, які документи повинен мати при собі водій  механічного транспортного засобу. Підпунктом ґ) цього пункту передбачено мати при собі поліс (сертифікат) обов\'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Підпунктом а) п.2.4 ПДР зазначено, що на вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також пред\'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1. Про винятки там мови немає. Ст. 53 Закону України «Про обов\'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» передбачено, що працівники МВС перевіряють документи у водія, що підтверджують наявність чинного договору обов\'язкового страхування цивільно-правової відповідальності. Ст. 126 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність водіїв, котрі не мають або не пред'явили зазначений поліс. З цього робимо висновок, що водій зобов\'язаний пред\'явити працівнику міліції і поліс страхування.
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Николай

Талон автоцивілки обов\'язково возити на лобовому склі?  *DONT_KNOW*

Василь

Обов\'язково. Думаю, Вам не буде цікавим, щоб кожен ДАІшник зупиняв Вас і цікавився, чи маєте Ви страховку і чому відсутній талон. Цей талон - як своєрідний індикатор... Згідно з чинним законодавством, лише працівникам міліції надано право перевіряти у водіїв наявність страховки. А за її відсутності - притягувати до адміністративної відповідальності.
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Nemetsss

Как быть с страховкой на машине снятой с учета (красные номера), будут ли проблемы если остановит наряд ДПС и в этот период ты гониш машину в другой город для постановки на учет.

Nemetsss

Цитата: VladimirNNДолжны быть подтверждающие док-ты. Справка-счет, техпаспорт на авто. Страховка, я думаю, может быть для старых номеров.
Старых номеров уже не будет, просто думаю как часто ДПС обращают на такие машины, пакет доков соответственно будет со мной

Nemetsss

Цитата: VladimirNNНу понятно, что старых номеров нет, но у тебя есть док-ты, подтверждающие приобретение автомобиля. В Справке-счет будет написанно, что снята с учета, были таки-то номера + техпаспорт+автогражданка старых номеров.. Если остановят и спросят - вот все на месте, перегоняю авто домой.

Проблем не будет если страховка закончилась в 2012 году?

Просто машину прийдется гнать с Запорожья в Бердянск 200 км

Юрій

Проблеми, на жаль, будуть.  :(  
ГАІшники на машини з червоними номерами звертають більше уваги.
А страховки нема.  *DONT_KNOW*  
Треба взнати в страховиків, як оформити страховку тільки на час перегону і покупки.

Nemetsss

Цитата: ЮрійПроблеми, на жаль, будуть.  :(  
ГАІшники на машини з червоними номерами звертають більше уваги.
А страховки нема.  *DONT_KNOW*  
Треба взнати в страховиків, як оформити страховку тільки на час перегону і покупки.
Лучше наверное поеду окольными путями

Юрій

Мені здається,що краще, все-таки, оформити на пару днів страховку. Це не буде дорого коштувати.
Втім, як хочеш.
З.І. Дзвонив до одного кадра з  страхової, хотів взнати все точно для тебе - не бере трубку, падла. Може ще передзвонить - то напишу.

Юрій

Віддзвонив, гад перчений. \"На будь-яку машину на транзитних номерах, виписується страховка на 15 днів, в будь-якій страховій компанії\". (с)

Nemetsss

Цитата: ЮрійВіддзвонив, гад перчений. \"На будь-яку машину на транзитних номерах, виписується страховка на 15 днів, в будь-якій страховій компанії\". (с)
Спасибо огромное, цену хоть приблизительно не называл?

Nemetsss

Сегодня вызвонил у своих и узнал что: при продаже славуты я забрал талон страховки и полис (он действителен до августа 2013), как только я снимаю авто с учета переделываю свою страховку на новую машину на красные номера, отгоняю для оформления, затем по месту далее продлеваю страховку свою на новое авто. Завтра зайду  узнаю цену, оговаривалось вроде не дорого

Юрій

Я не питав за ціну.  *DONT_KNOW*

Та й в різних компаніях - різні ціни. Хто як намахає.

karpenko_72

Ув. славуто- и тавроводы ! Прошу помочь ссылками , советом и т. д.!! Ситуация такая : 29.12.2012 попал в ДТП в котором не был виноват , ГАИ оформило ДТП , выдало справку о повреждениях и я в тот же день обратился в страховую с заявлением ,предоставил все документы, написали акт предварительного осмотра. Мне дали телефон ответственного за выплаты и я 02.01.2013 ему позвонил.Он сказал , что они согласны с актом  предварительного осмотра , и что я могу ремонтировать машину, встречу с экспертом мне не назначили . Я подождал 10 рабочих дней и начал ремонт машины.После ремонта фирма ,где мне ремонтировали авто выдала мне акт выполненных работ накладные на запчасти и материалы,ну сответственно ксеро всех своих документов. И я это все предоставил в страховую .Страховая отказывается оплачивать акт и насчитала сумму в 2 раза меньше Работы фирма выполнила соответственно акту и справке ГАИ.
Может у кого-то была подобная ситуация ? Буду очень благодарен за любую помощь.

Алексей

Экспертизу нужно было делать 100%

Обращайтесь к толковому юристу. Из какого Вы города?