Карта двери.

Автор Антон, 01 Вересня 2008, 10:52:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Не, самонарезы не ставил!  Это уже самый крайний выход!
Купил на базаре пару клипс , между картой и дверкой поставил мягкий скотч и всё ок!
ПыСы:  На базаре за заводские клипсы дерут в три шкуры-2грн/шт, а кооперативные не всегда держут. :unsure:

Анатолій

Цитата: РомеоНе, самонарезы не ставил!  Это уже самый крайний выход!
Купил на базаре пару клипс , между картой и дверкой поставил мягкий скотч и всё ок!
ПыСы:  На базаре за заводские клипсы дерут в три шкуры-2грн/шт, а кооперативные не всегда держут. :unsure:

Я оригінальні кліпси замінив на чотиригранні, капронові. Здається, подібні в Шевроле. Вони недешеві, але й не одноразові. А от з саморізами \"попав\". В тонкій блясі вони здається не тримаються і тому \"диркотять\" різьбою.. Автоскотч пробував - проблеми з демонтажем карти. Цього року в госпмагазинах з\"явилися гумові ущільнювачі дверей/вікон (квартирник), але не з трубчастим а пласким
профілем. Якби наклеїти на метал дверей і посадити на це карту, а металеві панелі дверей проклеїти якимсь антирезонатором. ..
Колись продавалися такі набори \"Зроюи сам\", тепер - цілі місінки

Ромео

Цитата: TSAАвтоскотч пробував - проблеми з демонтажем карти.
Так, це правда, але ти ж не кожного дня карту знімаєш. :)
Зато карту мертво тримає і кліпсів не потрібно! :D

Dima

Цитата: РомеоНе, самонарезы не ставил!  Это уже самый крайний выход!
В Запорожье на Славянском все клипсы и заклепки по 50 коп вчера нагреб всяких...
1,2s

Ромео

Ну так это в Запорожье а у нас по 2 но во Львове! :D

Николай

А я вот так сделал уже давно -

Василий

Цитата: mike_nnnА я вот так сделал уже давно -

а какого цвета авто????

Николай

машина белая, а салон синий (чехлы, вставки)

SEMPER FI

Аналогічно зробив, тільки чорними і більш плоскими. Бачу, що можна було їх більш об\'ємними зробити. Побоявся, що ручка не влізе.

Ursusbear

Цитата: mike_nnnА я вот так сделал уже давно -

У меня так же, только этот участок карты обтянул карпетом... и динамик 100мм
Шо ти там шукаєш Валер'ян Валер'янович? Может гайка от болта куда закатілась? (c) О.Подерв'янський

Николай

Цитата: SEMPER FIАналогічно зробив, тільки чорними і більш плоскими. Бачу, що можна було їх більш об\'ємними зробити. Побоявся, що ручка не влізе.
Поролон под кожвинилом я оставил тот, что был раньше. Ручка естественно влезла, но пластм. выступ для фиксации ободка ручки я переделал на металлич. на заклепках и теперь снимай и ставь хоть 100 раз!

SEMPER FI

:) а я туди запхав ізолон-фольгований 2мм товщиною

max123

А куда саморезам прикручивать? Это карту дырявить прийдеться? Если можно сфоткайте, сколько саморезов и куда? А еще уплотнитель к двери клеить или на кузов?
1,2Ы

SEMPER FI

я психанул и дырок наделал во всех местах где стояли клипсы. В метал вставил дрили для гипсокартона. Сквозь проделаные дырки в карте вкрутил шурупы в дрили. Оконный уплотнителя наклеил на карту. Глупо сделал. Буду переклеивать на метал. С карты он просто слез :)

max123

ну и как карта смотрится? ты саморезы заглушками закрывал?
1,2Ы