параметры микаса

Автор аскан, 17 Травня 2010, 21:42:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

вітаю
в тебе самий геморойни мікас з самою глючною прошивкою))))
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Romka

АКМ показывает 1,3-1,5 л/ч. Мне кажется это правдоподобней. СенсДиаг - гонит наверное.

Цитата: Kritikвітаю
в тебе самий геморойни мікас з самою глючною прошивкою))))

А-а-а--а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-аааааааа..................... :sick:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Валерий

Да не расстраивайся так из любого положения есть выход - ПРОШИВКА!

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!

Володимир

Цитата: RomkaЗапустил СенсДиаг. Зашел в Индентификацию :/
Код ЭБУ 11.0.0
Код программы ЭБУ AEC 02.33.111
Dec 27.2007
Дата прошивки 5,03,2008

Удивила идентификация микаса, AEC 02.33.111 - это она и есть 111 версия? :angry:

Еще прога расход дает 2,5 л/час на ХХ. Ошибается наверное из-за отсутствия датчика фаз который должен быть с 10,3.
Діли розхід на два, а твою 111 прошивку краще поміняти на 096, бо з тими євро м\"якості їзди не отримиєш, пам\"ятаю як я нервувався коли купив машину до тих пір доки не заліз і не поправив на свій смак. Я взгалалі не розумію навіщо на ХХ так зажимати паливо, коли ХХ використовується тільки на прогріві.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Skiper

Цитата: ВолодимирДіли розхід на два, а твою 111 прошивку краще поміняти на 096, бо з тими євро м\"якості їзди не отримиєш
Согласен.
096 нормально будет рулить.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Антон

а есть 096 под двиг 1.3 ? есть такая M113096SS132024 с чипсофта, судя по маркировки с сенса, подойдет?
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Володимир

Цитата: sheriffа есть 096 под двиг 1.3 ? есть такая M113096SS132024 с чипсофта, судя по маркировки с сенса, подойдет?
Наф. сенс коли можна взяти і перекинути калібровки зі своеї прошивки.

Romka

А можно, пожалуйста, поподробней как это делать?

Антон

да, мне тоже интересно, я то сравнил эту с сенса и свою, так там почти в каждой графе какие-то изменения :unsure:
Emgrand EC7, Slavuta 1.3Li 2010 г.в.
Бывшая - Slavuta 1.3Li 2008 г.в.

Romka

АУ! Люди знающие о превращении (вернее как это делать) AEC 02.33.111   Микас 10.3/11 Славута (Таврия) 1,3L  в AEC 02.32.096 Микас 10.3 Славута (Таврия) только для 1,3 ОТЗОВИТЕСЬ!

Володимир

Цитата: RomkaАУ! Люди знающие о превращении (вернее как это делать) AEC 02.33.111   Микас 10.3/11 Славута (Таврия) 1,3L  в AEC 02.32.096 Микас 10.3 Славута (Таврия) только для 1,3 ОТЗОВИТЕСЬ!
Береш чіпексплорер, відкриваєш стандартну прошивку 096 для двигуна 1.2. Потім тиснеш кнопку \"Сравнить с прошивкой....\" в діалоговому вікні вибираєш свою прошивку для 1.3 в результаті там де прошивки різняться буде помітка \"мінус\", а де одинакові \"плюс\". Тепер на кожному параметрі із мінусом (в правій частині вікна) тиснеш праву кнопку миші і вибираєш пункт меню \"Заменить значением из прошивки...\" в діалоговому вікні вибираєш свою прошивку для 1.3. Тільки в твоєму випадку буде один нюанс, зверни увагу на комплектацію, та в розділі \"Опції\" опція \"Разрешать адаптацию по датчику кислорода\" має бути виключена бо потім не буде можливості міняти паливоподачу.

Якщо потрібна більша потужність то можна залити прошивку від сенса, якщо вірити паспортним даним то хоча двигуни на славуті і сенсі одні і тіж а різниця в потужності велика.

Romka

О! :| Величезне дякую за допомогу. Написано просто і доступно.
Пару питань.
1. А в 096 прошивці теж є бока з датчиком кисню?
2. ....бо потім не буде можливості міняти паливоподачу - зовсім не буде доступу?
Бо в 111 записується, але це число є для мікаса білше реомендаційним, чим вирішальним. Але він якось це враховує, бо коли поставив подачу на ХХ 30, то при переході глохнув. Тепер 85 - їздить можна.
3. Сенсовска може бути перерозхід пального, хоча 70 коняк не завадило б замість 66.

Володимир

Цитата: RomkaО! :| Величезне дякую за допомогу. Написано просто і доступно.
Пару питань.
1. А в 096 прошивці теж є бока з датчиком кисню?
В якому смислі, їздить нормально доки він живий.
Цитата: Romka2. ....бо потім не буде можливості міняти паливоподачу - зовсім не буде доступу?
Міняти то можна буде але буде так як на 111 версії автоматична підстройка по ДК, тобто ти паливоподачу на ХХ підняв до 60 а мікас його автоматично через деякий час опустить до тих самих 40-42.
Цитата: RomkaБо в 111 записується, але це число є для мікаса білше реомендаційним, чим вирішальним. Але він якось це враховує, бо коли поставив подачу на ХХ 30, то при переході глохнув. Тепер 85 - їздить можна.
Я думаю що мікас тільки обрізає паливоподачу а не піднімає, тому 30 він залишив а 85 обрізає до якогось значення.
Цитата: Romka3. Сенсовска може бути перерозхід пального, хоча 70 коняк не завадило б замість 66.
Хотів напевне сказати замість 64, встановлення двигуна на славуті 1.3 з різницею в 1,6 к.с. на мій погляд взагалі не виправдано

Kritik

він просто думає шо самою перепрошивкою можна к.с. нашого двіжка підняти до сенсовского...
але ви помиляєтеся
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Володимир

Цитата: Kritikвін просто думає шо самою перепрошивкою можна к.с. нашого двіжка підняти до сенсовского...
але ви помиляєтеся
Ну тоді розкажи про відмінності, не думаю що якщо зняти вихлопну то потужність зразу підніметься, решта ніби все одинакове окрім ресивера, він там на праву сторону.