Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

4х98 ет35 диа 58,6 j5,5 б.у около 1000 стоит
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Андрей

Цитата: Cayenne4х98 ет35 диа 58,6 j5,5 б.у около 1000 стоит
дай фото дисков. мож на зиму себе возьму)))))))))

Юра

Юра

Почнемо з того що давно замовив 3Д карбон і він мені давно прийшов. Ним я планував обклеїти дзеркала, так як вони за час розкрилися плямами ось фото:

фарбувати не хотів тому вирішив надати текстуру і освіжити вигляд дзеркал
так як ніколи не займався поклейкой дзеркал то вийшло карявенько, поки обклеїв тільки одне, але думаю друге получеться вдаліше)) і потім переклею перше, ось як вийшло:

Також сьогодні решил здерти китайську тонування з лівого вікна, котороя вигоріла і здулася, до правого ще доберуся ..
було:

тепер трохи процесу:
верх віддерти відмінно тому що там плівка ще до кінця не вигоріла, так як коли то була під вітровики .. а от низ повністю залишився на склі ..
я зробив мильний розчин (плин + вода) намочив серветку і почав драяти при цьому все почало злазити досить непогано:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=EIr0bUfe2RU&feature=youtu.be[/video]
ще трохи

також вирішив зняти передню вітровики .. і ось що в мене вийшло в кінцевому підсумку:

було

стало:

було:

стало:

Александр

це ти правильно зробив, я цим займався ще весною)
Глаза боятся, а руки из жопы.

Юра

Александр Надводнюк, ти про що?
якщо за тонування, то я просто збираюсь затонувати якісною Гамериканкою :D  але хз коли..

Александр

так, я саме за тон)

Юра

Всім привіт. Нарешті лід рухнувся. 22,08 вирішив починати переробляти передок загнав авто а гараж, відкрутив гайки кріплення коліс і почав брати за відкручування гайок ступиці 2 години секаса і результату 0 прийшов додому давай гуглити. і зрозумів що я не один такий. довелося просити допомогу в тата,а іменно щоб він дістав інструмент. ітак напишу інструкцію що до чого і як ...
п.с. сам користувався звітом Andriyxa-dir (Dir) за що йому СПАСИБІ!
на пам\'ять:

РОЗБІР:

1) Поки авто стоїть на землі зриваємо (привідкручуєм) гайки кріплення коліс і також гайки ступиці
як я вже говорив гайку ступиці мені просто так в перший день відкрутити не вдалося, на снаступний день батя приніс ключ від газелі (на 27) а я тим часом обточив болгаркою здоровенний шматок арматури (приблизно160см), який був в гаражі для зняття мотора і т. д. в результаті вийшов чудовий \"ричаг\":

і справа пішла. гайки відкрутились.
2) Залазимо під авто і привідкручуєм гайки шарової:

3) Піднімаємо авто і ставимо на якісь опори..
4) Знімаємо колесо, відкручуємо гальмівний шланг (краще це робити Спеціально ключем для торм. трубок)
5) Відкручуємо гайку на наконечнику рульової тяги, але не повністю, потрібно що б вона була наживлена. (Хотів зняти відео але тільки почали знімати відразу розрядилися батарейки тому зробив скріншот)
своєї фотки у мене немає але в інеті знайшов правда не зовсім вдале але все одно постараюся пояснити
одна людина підважує наконечник ломом (жовта риска) або шматком труби або чим буде зручно (в моєму випадку це був старий наконечник рульової  :D) а другий б\'є в торець стійки (куди показує червона стрілка)

6) Відкручуємо болти стійки:

7) Відкручуємо гайку ступиці і знімаємо все разом (кулак + ступиця і т.д)
8) Відкручуємо 3 гайки на стакані (у мене на розпорці) і ловимо стойку знизу.

9) і ось що у нас виходить:

проробляємо теж з другої сторони

Також раджу за день до розбирання попшикати все ведешкою.

Авто так і стояло до сьогодні. сьогодні займався стойками попереду ще переварка кріплень під ваз кулак і відправка Вадозу на прокачку.
Всім дякую за увагу якщо є питання або побажання висловлюйте, з радістю відповім *DRINK* .

Alex Miha

Всё чётко описано, молоток. Токо забыл про рулевые наконечники в отчете  :)

Александр.

а я чуть прогнал, продал колеса до того, как раскручивал гайку ступицы ,пришлось с запаской бегать по кругу))
Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Юра

Alex Miha дякую, думаю що тепер всім буде всезрозміло, більше детально вже хіба відео знімати 8)
во блін точно!! дякую що нагадав ща добавлю..
добавив ще один важливий пункт!
Рыбнадзор :D добре що хоть запаска лишилась 8)  да.. без колеса там важко відкрутити
п.с. твій бортовик десь можна побачити чи ти його не ведеш? ато шукав вже колись цікаво глянути що там в тебе :-X

Юра

в середу Romkoz переварив мені стойки і в четвер вони поїхали до Вадоза, сьогодні мали прийти..
не можу дочекатись коли він все зробить і вони вже будуть в мене.. :[

Юра

А что перевариваешь?

Александр

скоріше за все вуха стойок під ВАЗ кулак)

Юра

Александр Надводнюк  все вірно) відрізав низ з корпуса стойки ВАЗ і переварили такшо все по фен шую, фернуться стойки від вадоза пофотаю і організую пост