Slavuta 1.2 by Twister

Автор Юра, 06 Вересня 2009, 12:29:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

serdgio ну походу подивимось вже проїхав 40км ситуація помінялась починають тормозити

VladimirNN
пізніше викладу))
ну чашка в жовтий мб і класно але поки я робив ходову і ставив знімав стойки по 100500 раз вона вся покоцалась і вийшло тільки гірше :( а пружини це фобос 2110 -40 вони самі по собі жовті))
супорта в червоний не дились би в мене нормально) це під інші якісь кольори)) в чорний саме це.. якраз все супер виглядає ;)

короче читаєм :)

Доречі ще як ви побачите поставив білі поворотники і ще потрібно поставити білі поворотники на крила ..
 Прийшов вчора в гараж, залив масло в кпп про нього в наступному записі, поставив розпорку ух і намучився поки поставив ніяк не хотіла ставати на своє місце, ще разок качнув тормоза стало більш менш нормально ... але точно треба буде щось з ними робити .. почав заводити не заводиться .. як і підозрював здох акумулятор .. так як часто включав музику коли крутив авто .. ну ніче викотили на двір з гаража, і тут сейфеті каром послужила \"дача\" батька :)

довелося завести дачу ато моя заводитися ніяк не хотіла .. тільки завів дачу, славка завелася з пів обороту О_о вона іноді при щоденному використанням заводиться з другого разу :D  а тут опа, напевно сподобалися їй зміни і нові тапки  8)  поїхали))

всі 100-200 метрів які їхав через кооператив і дорогу яка веде до нормальної дороги згадував Вадоза з думками \"що ж ти гад мені зі стойками накрутив :D \" (машина тепер трохи нагадує табуретку .. після роздовбаних заводських стойок звикнути було складно + ще пружини жорсткіші і нижчі)
поїхав на заправку залив трохи бензо та покотив на мийку, ато авто вкрилось шаром пилу мазути і масла, але виїхав на нормальну дорогу і проїхав кілька 90градусних поворотів я просто не впізнав машину .. я навіть не міг собі повірити що славка може так рулится і при тому що задні стойки ще заводські .. спасибі Вадозу що прокачав мої стойки :D  \\m/ ))
авто рулится просто казка ... але стойки тут половина від усього .. так як тепер колія набагатоооооооо ширша через ВАЗ кулак + пружини пожорсткіше і нижче + гума пошире і профілем нижче ..
з тієї радості авто майже не фотав тому поки кілька фоток для затравки, коли зроблю розвал сходження і скручу все як має бути замучу фотосетик :)

коротше задоволений як слон і виглядає круто і рулится .. але ще потрібно зробити розвал / сходження, прикатати тормоза(диски/колодки) ну і напевно замінити ГТЦ

дякую всім хто цікавиться :[ , продовження скоро!

Славик

Молодец!!! дицки крутые  *THUMBSUP*

Tem4ik

О! Вот это дело!!

Юра

Славка дякую) круті з дешевих ;)
Tem4ik гг стараюсь  :)
може дисками махнемось? :D  ;)

Number One

Все! Відриваю і на своїй шильдик ЗАЗа :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number OneВсе! Відриваю і на своїй шильдик ЗАЗа :D
на зимовому варіанті?? чи ти і сюди кудась вліпив?? :D

A4_

Повторители желтые. Поставь белые.

Юра

Цитата: A4_Повторители желтые. Поставь белые.
Та я в курсі як завовляв поворотники то їх не було в наявності але зразу через тиждень докупив.. лівий поставив нормально, а правий ніяк не можу защолкнути!!! хз як його запхати туда??

Всім привіт щось я надовго пропав  :[ ...
ще два тижні назад 27,09 поїхав на розвал
з першого разу нічого не вдалося, так як датчики кріпляться перпиндикулярно до землі то вони не залазили під арку задніх коліс .. на наступний день я подумав \"а що якщо встановити зимові 13-ки\" поставив і о дааа зазор є, і поїхав на розвал сходження ...
ось як
то все виглядало:

датчики налізли все нармал, правда до землі залишилось буквально 1см..
тепер про розвал максимально можна було вивести десь в -40минут (праве колесо, ліве думаю повинно б і далі піти), але я вирішив раз робити то вже робити і поставили в мінус 1градус
сходження ідеально в 0 кастер 2,0 короче ось фото:

п.с. поки доїхав відірвав подкрильнікі дорога туди ужос  *WALL*

Тепер про перші 350км:

ніби все виглядає непогано але вилізли такі косяки:
1) після їзди і тормозінь правий торм. диск набагато гаряче лівого, хз в чому може бути проблема ...
сильно гальмувати ще не пробувати так що хз не розгортає чи машину ..

2) стойки ... перші 100км я був задоволений як слон, тому що рулилось ппц, а потім знову все повернулося до колишнього .. знову ужасні крени :(  й ніфіга не рулится :\'(  .. так що хз що тепер з ними робити :(  .. розвал то зробив і знімати куди то везти вийти знову розтрати на розвал і т.д

ну і трохи тре по підкрилки при великих навантаженнях .. але це таке ..
п.с. скоро викладу вартість усього цього і т.д
п.с.2 розвал 80грн

Alex Miha

а шо с опорами? они нормально стоят с кулаками ваз?

Юра

так..! все чітко майже паралельно, при можливості зафотаю..

Алексей

Юрий

Красивая канечно, но нафиг оно надо в чужом бортовике. Модеры забаньте и удалите весь этот хлам!

Юра

Цитата: Lesha1806Ух какая  :D  :D
яка??)) ;)

Цитата: dotzenko78380Красивая канечно, но нафиг оно надо в чужом бортовике. Модеры забаньте и удалите весь этот хлам!

ти про що? який чужий бортовик і який хлам? o_O  o_O  o_O

чи я щось пропустив? :D  *WALL*

Алексей

Машина то само собою  *THUMBSUP*
Ти пропустив гарних дівчат.

Юра

во блін як завжди найцікавіше пропускаю :( обідно.. :\'(