Микас OnLine

Автор Володимир, 23 Березня 2013, 19:02:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: wolfsvsВладимир , подскажите еще плииз , в 2007 с Микасом 10.3 датчики кислорода ставили ? и ХХ это подача топлива на холостом ходу ?
ХХ це холостий хід скорочено, а подача павива G0XX.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: petay59Сьогодні трохи попрацював програмою на своему мікасі.Всі параметри відображаються ніби то правельно.Розхід бортовик у мене показуе 0.7  а тут 0.446  чи правельно программа показуе розхід?
Після перегрузки програми ситуація з розходом не помінялась, бо я дивлюсь на програмний код, і питань до нього нема, хіба що був можливим такий варіант що не вступали зразу в дію зміни даних налаштувань до перегрузки програми.

З помилками ніби розбірався, але ще потестую, тоді кину поновлення.

ВКБ

Опишіть  процедуру діагностики онлайн і пристрої. Як діагностувати? В гаражі підключив старий комп, хочу бути готовим. Дякую.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Max 55

6980148 пока нет функции онлайн
только диагностика
вообще для диагностики мало сканера, надо еще много оборудования

Володимир

Цитата: Max 556980148 пока нет функции онлайн
только диагностика
вообще для диагностики мало сканера, надо еще много оборудования
Нема сенсу мутити онлайн коли є гріхи в самому алгоритмі обміну. Потрібно для початку довести до стабільного стану алгорим обміну, а потім добавляти інші функції.

---------------

Тільки що вичислив причину не відтворення помилок, завтра кину поновлення, дещо в програмі додалось, дещо виправилось. На сьогодні залишилась одна проблема, при відкриванні меню, зупиняється процес обміну.

Володимир

Закинув на сайт оновлення програми (оновив тільки файл, версію програми на самій сторінці не поновив), пробелему з зависанням вирішив, індикатори обміну через порт зупиняли і обмін через порт і також місцями підвішували програму, видно автор компонента щось не доробив. Програма працює стабільно на максимальній швидкості при всіх можливих процесах, можна пробувати першочергові задумки з онлайн настройки.

Перелік того що змінилося в порівнянні з попередньою версією:
- Викинув індикатори роботи порта, так як через них глючила програма і були не дієздатними половина можливостей програми.
- Вікно перегляду помилок не блокує попередні вікна.
- Додано можливість слідкувати за помилками посійно.
- Правильно відтворюються покази розходу, принаймі при перегляді логів де використовуються ті самі функції, розхід правильний і на переключення фазованого/не фазованого вприску дані відповідно змінюються.
- При перегляді логів, тепер можна у сітці дивитись параметри у цифровому вигляді, дані беруться з нулювої точки графіка.

Важливо! На графіки бажано дані розходу не виводити, виведення графіків розходу не передбачено, тому можуть бути помилки.

Якщо в когось є проблеми з інжектором і є в наявності ноут, то можна даною програмою знімати логи і кидати сюди на форум у відповідну тему, можливо я чи хтось інший з користувачів форуму проаналізувавши логи зможе допомогти у вирішенні проблеми.

A4_

А какая производительноость у форсунок? В программе стоит 125, а в БК 133, какое верное?

Володимир

Цитата: A4_А какая производительноость у форсунок? В программе стоит 125, а в БК 133, какое верное?
я всюди ставлю 128

A4_

Володимир, у вас расход по БК совпадает с реальным?

Володимир

Цитата: A4_Володимир, у вас расход по БК совпадает с реальным?
Десь рік тому на 100 літрах заміряв, то співпадав, більше я собі такого питання не задаю.

----------------

Якщо потрібно, то можу в програму додати функцію підрахунку бензину, але то доведеться з ноутом їздити щоби заміряти.

Петро

Сьогодні пробував программу з мікас 7.6.В мене програма з цім блоком не запрацювала як я не старався, значення не видае.Можливо я десь щось пропустив і вона з ціми блоками  пока не працюе?

к.п.м.

Володимир

Цитата: petay59Сьогодні пробував программу з мікас 7.6.В мене програма з цім блоком не запрацювала як я не старався, значення не видае.Можливо я десь щось пропустив і вона з ціми блоками  пока не працюе?

Ну з\"єднання бачу пішло, раз паспорт прочитала програма, дай свій емайл кину тобі завтра програму з можливістю вести технологічний логфайл, подивлюсь що там твій мікас каже.

Петро

к.п.м.

Володимир

Цитата: petay59Мій  емайл.     [email protected]
Кинув тільки що файлик з інструкцією.

ZaVa

Обновіть, будь-ласка, посилання в першому повідомленні. Не працює.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3