Сами устанавливаем гбо.

Автор Buzyan, 08 Вересня 2014, 21:33:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Buzyan

Цитата: ВКБКак себя ведёт карбовое ГБО (1-2-3) на инжекторных моторах Микас 10,3?
Да нет такого определения \"карбовое гбо\".
 У меня на инже микас 10.3  первое поколение. Наездил на газу тыков шиисят. Проблем не было. Практикую зимой запуски на газу и газовый прогрев. Доделывал редуктора и переделал СО. Чтите мой бортовик но не пугайтесь половина про эксперементы с гбо. Установлена прошивка под газ. Перешивалась раз двадцать. На машине третий редуктор. Ну люблю я кудысь полезть и сделать шось и как оно потом поедет! Это мое ИМХО. Так шо есть определенный опыт звоните если ШО.
0503881138 0633061992

Andrew1.2Li

Кстати перечитал 6 страниц и ни один не описал как установить самостоятельно гбо,все нюансы и прелести установки!Ни одного фото отчета,к чему тема не понятно...((((Называется \"поговорили обовсем,но не о чем\"!

[url=http:

Buzyan

Цитувати виділене.   Нормально  едет правда 10   газа жрет ,  но не  тупит

Где и как едет? У меня без правильной прошивки трасы получалось 9 /100 при  100 км/ч. Так шоб не тупить а нормально стартонуть вслучай чего  проскочить.
0503881138 0633061992

Andrew1.2Li

Цитата: Camel Trophy
Цитата: Andrew1.2LiКстати перечитал 6 страниц и ни один не описал как установить самостоятельно гбо,все нюансы и прелести установки!Ни одного фото отчета,к чему тема не понятно...((((Называется \"поговорили обовсем,но не о чем\"!
Ты брат когда начнеш ставить- сделаешь толковый словарь по установке Гбо в картинках!!!!! Ловлю тебя на слове!
Если ты заметил,то я у всех спрашиваю,а не рассказываю как и что делать!А если я незнаю своего дела,то и учить ненужно никого,дабы ненаделал кто нить беды!ящетаютаксправедливо)
з.ы. ну картинки будут полюбому!)

[url=http:

Володимир

Цитата: ВКБВолодя, а ти 4-те чи нижче будеш ставити?
4-те, але має працювати від мікаса.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Camel Trophy

Володимир

Цитата: Camel TrophyФигня это!
Обгрунтуй.

Юрий

Скиньтесь мне на гбо и я сделаю подробный фотоотчет по установке :D

Andrew1.2Li

Цитата: dotzenko78380Скиньтесь мне на гбо и я сделаю подробный фотоотчет по установке :D
ахаха красавчеГ:)

[url=http:

ВКБ

Цитата: Володимир
Цитата: ВКБВолодя, а ти 4-те чи нижче будеш ставити?
4-те, але має працювати від мікаса.

А що в тебе буде вмонтовано в розрі Мікас-форсунка бензинова?

ЗІ Емулятор форсунок для ГБО2 це случайно не резистори 16 Ом на кожну форсунку?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Чуть чуть дошло. Я так понял задержка из-за специпфик газофорсунки, т..е скорости подачи газа и сечения отв, давления в релукоре. Давление я так понял редуктор пытается держать стабильное с переменным расходом газа. И соответственно дозировка тоже по времени.

Володимир

Цитата: ВКБА що в тебе буде вмонтовано в розрі Мікас-форсунка бензинова?
Блок керування на мікропроцесорі, з ключами для форсунок і емулятором форсунок.
Цитата: ВКБЗІ Емулятор форсунок для ГБО2 це случайно не резистори 16 Ом на кожну форсунку?
Якось так.

ВКБ

Чисто любителька думка-фантазія. Ой цує моя сидяча чуйка, що той мозок до спини. Тільки для сполучення бензо і газофорсунок з мікасом у вигляді адаптера-конектора з опором і реле, ну щось таке. Ну , якщо дірочка мала в форсунці, (насадка, дюца як завгодно,) то подовжити сигнал затримкою звісно контролером. А якщо однакова то нема сенсу. А час впорскування, крива по таблиці така сама. Колупав форсунку бензову, якщо з неї убрати сіточку на вході і знизу розпилювач палива і дросель пластинчатий, у неї продуктивнясть для газу відмінна і робить вона тихо і ходить майже вічно. Перегрів то маячня.

Самий простий спосіб поексперементувати це з клапанами абсорбера і якимось редуктором, влоть до 0,5атм тиску. Чим не форсунки і бігають не менше, весь час в роботі без врахування ХХ.
Датчик тиску втикнути за ради перемикання на бензин автоматом і налагдити на тиск потрібний, як у газовому котлі на базі геркона.

Багато піару і плутунини заради наживи на дівайсі і усунення млявих конкрентів з ринку, не маючих в запасі хайтек а тільки сверлисьно фрезернопресове обладнання і ніщих інженерів.

Тепер нападайте.

Володимир

Цитата: ВКБЧисто любителька думка-фантазія. Ой цує моя сидяча чуйка, що той мозок до спини. Тільки для сполучення бензо і газофорсунок з мікасом у вигляді адаптера-конектора з опором і реле, ну щось таке. Ну , якщо дірочка мала в форсунці, (насадка, дюца як завгодно,) то подовжити сигнал затримкою звісно контролером. А якщо однакова то нема сенсу. А час впорскування, крива по таблиці така сама. Колупав форсунку бензову, якщо з неї убрати сіточку на вході і знизу розпилювач палива і дросель пластинчатий, у неї продуктивнясть для газу відмінна і робить вона тихо і ходить майже вічно. Перегрів то маячня.

Самий простий спосіб поексперементувати це з клапанами абсорбера і якимось редуктором, влоть до 0,5атм тиску. Чим не форсунки і бігають не менше, весь час в роботі без врахування ХХ.
Датчик тиску втикнути за ради перемикання на бензин автоматом і налагдити на тиск потрібний, як у газовому котлі на базі геркона.

Багато піару і плутунини заради наживи на дівайсі і усунення млявих конкрентів з ринку, не маючих в запасі хайтек а тільки сверлисьно фрезернопресове обладнання і ніщих інженерів.

Тепер нападайте.
Вмієш ти загадками писати. Одним словом при виході двигуна на робочу температуру на редукторі тиск газу виставляється так щоби і на бензині і на газу був однаковий час впорскування, якщо є десь відмінності в паливоподачі, то в мікасі корегується другий режим прошивки призначений для газу.

iks

томасетто 67r-01 - хороший?