Сигнализации и ЦЗ. Что выбрать и как подключить?

Автор Сергей, 03 Січня 2008, 20:17:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

Відстань у двосторонній сигналці - це відстань від брелока до автомобіля на відкритій місцевості.
Відповідно будь які перешкоди відстань зменшують.
А відстань від брелока до автомобіля - в рази менша (сам передатчик в авто набагато потужніший, тому ви на більшій відстані по брелоку почуєте що спрацювала сингалка).
У мене давінчі двостороння була.
Я живу в п'ятиповерхівці на другому поверсі. Машина во дворі, ну в вікна видно. Метрів сто може від вікна. Брелок до машини дістає з будь якої точки квартири.
Був у товарища в дев'ятиповерхівці, на шостому поверсі, машина стояла з протилежного боку будинку. Брелок до машини не діставав, а коли в машині спрацювала, то через стікі стінок пробило до брелока сингал від машини.

[img]http://s

_Oleksandr_

Цитата: Андрій від 22 Липня 2018, 15:53:37
У мене давінчі двостороння була.
Я живу в п'ятиповерхівці на другому поверсі. Машина во дворі, ну в вікна видно. Метрів сто може від вікна. Брелок до машини дістає з будь якої точки квартири.
Був у товарища в дев'ятиповерхівці, на шостому поверсі, машина стояла з протилежного боку будинку. Брелок до машини не діставав, а коли в машині спрацювала, то через стікі стінок пробило до брелока сингал від машини.
Спасибо Большое за развернутый ответ! А какая модель сигнализации DaVinci у Вас была?

Андрій

Алекс

1.
Владелец новой машины проснулся ночью от испуганных воплей сигнализации. Выбегает на улицу, а у подъезда два амбала стоят:
- Что, ключи принес, братан? Ну, давай!
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Андрій

А ти як завжди в тему толкового нічого не напишеш)
ну хоч несмішний анекдот з величезною бородою травонув...

Алекс

У меня была с 2х сторонkoй ..Вроде удобно ..потом брелok сломалсо,глюkaть начало ...с замка ми а-ля Славko от сигналkи толkу немного
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

_Oleksandr_

Спасибо, ребят, за ответы! С самой сигналкой определился, теперь незнаю какой к ней купить центральный замок. Если в плане качества - все китай, тут все понятно, а вот то по комплекту (актуаторы, блок, пульты) не ясно - нужен ли блок управления или сигналка сама будет рулить замками?

Григорий

Сигналка сама буде управляти замками, тобі потрібно купити окрім сигналки центральний замок  звичайний без дистанційки, можливо є і інші варіанти але в мене так.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Жулик

Но! Без блока не будет так что закрыл изнутри водительскую дверь и закрылис все остальные. Я про пимпку на двери.
Для этого нужно будит тыкать пульт сиги.
Или же запрограмировать что бы двери закрывались сами после включения замка зажигания.

Григорий

Закриття дверей при включеному запалюванні запрограмовано в сигналкі по умовчуванню- фігня сама натуральна, шоб когось підібрати потрібно глушити двигун, в меню сигналки відключається. В мене ще стоїть кнопка біля керма щоб без сигналки закривати-відкривати двері, до кнопки на дверях незручно повертатись.

_Oleksandr_

Спасибо, ребят, за подсказки! Глянул по документации сигналки - вроде управлять замками может сама, без блока ЦЗ. Насколько это будет хорошо/удобно покажет время.

Григорий

Саня сигналка управляє приводами але як такого приводу центрального замка в тебе не буде, щоб закрити авто просто на замки без сигналки не виходить, ну наприклад ти вирішив задрімати в авто і для спокою закритись але без сигналки так вийде потрібно вручну всі дверки закривати або дрімати з включеною сигналкою і при любому твоєму рухові в авто спрацює сигналка. Це твій вибір але я це вже пройшов та і блок приводу центрального замка дуже мало коштує.

Олександр 1968

Цитата: Григорий від 27 Липня 2018, 04:44:36
Саня сигналка управляє приводами але як такого приводу центрального замка в тебе не буде, щоб закрити авто просто на замки без сигналки не виходить, ну наприклад ти вирішив задрімати в авто і для спокою закритись але без сигналки так вийде потрібно вручну всі дверки закривати або дрімати з включеною сигналкою і при любому твоєму рухові в авто спрацює сигналка. Це твій вибір але я це вже пройшов та і блок приводу центрального замка дуже мало коштує.
Для того щоб зачинитись в авто з сигналізацією яка напряму управляє приводами ЦЗ,достатньо натиснути кнопку постановки на охорону при ввімкнутому запалюванні,яке потім можна вимкнути.Не потрібно своі придумані теорії видавати за істину.Просто УВАЖНО прочитуємо інструкцію де описано як управляється сигналізація при ввімкнутому запалюванні.

Жулик

Будет так, вкл зажигание, закрылся пультом.
Выключил зажигание, двери открылись )

Это нужно сидеть с включеным зажиганием.

Григорий

Олександр я не розумію яку ти інструкцію читав але 1- це писалось з мого особистого досвіду, 2 - коли включаєш запалювання то авто закривається а коли виключаєш то відкривається