Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

_Oleksandr_

Цитата: Romaken від 09 Червня 2020, 22:26:51
Знайшов як варіант Toyo NanoEnergy3 відгуки пишуть, що бомбезна))
Але дехто каже, що безкорисна в траві чи навіть слабому болоті
Езжу на такой, немного шумнее мягкой зимней, но в остальном, как для города, замечаний нет; и в жару, и в холод (имею ввиду лето), и в сырость, и в дождь контакт с асфальтом отличный - при любых маневрах/на торможении машина ведет себя предсказуемо.
Протектор у нее "шоссейный", естественно она не будет ехать за пределами асфальта, тем более по болоту.

Romaken

Цитата: Володимир від 10 Червня 2020, 10:13:35
Kelly ST 155/70 R13 75T не погані, тихі і з досить агресивним протектором. Не дорогі і навіть з сертифікатом.

Супер, дуже цікавий варіант!! :ok:
Борозни вздовж серйозні, воду мали б пролітати на ура)
Єдиний нюанс - 155 щось мало варіантів, легше знайти в розмірі 165/70R13, піде він на нашу ходову ???

Дуже дякую за відгуки і поради, так швидко всі відписали) :thank_you:

_Oleksandr_

Цитата: Romaken від 10 Червня 2020, 17:37:17легше знайти в розмірі 165/70R13, піде він на нашу ходову ???
В колесные арки влезет, да и, говорят, комфортней, но т.к. шина будет тяжелей 155-й то и неподрессоренная масса будет больше, как итог: +к расходу топлива и нагрузке на рулевое.

Romka

Може інколи по підкрилках чиркать, проте феном підганяють і все гут.
И вам воду пролітати чи грязюку місити?
Загально відомо, що чим більше кругових канавок тим більше шина стійкіша до аквапланування, 3 смуги стандарт, 4-рі підвищена стійкість, 5 висока. На наших профілях 5 не бачив, а 4рі є.
А грязюку місти ось сайт рекомендує
https://shiny-diski.com.ua/royal-black-royal-passenger-155-70-r13-75t
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Romaken

Цитата: Romka від 10 Червня 2020, 20:51:57
И вам воду пролітати чи грязюку місити?
Грязюку місити, про воду я сказав типу як про бонус тої шини))
Деколи ще в траву залажу, але це рідко і трава це жесть для будь-якої шини :(

Цитувати виділенеА грязюку місти ось сайт рекомендує

Якийсь в них менш грозний протектор, більше до шосейних виглядає)
Я хз, з'являється вибір - починаються вагання :-D

Володимир

Цитата: Romaken від 10 Червня 2020, 17:37:17
Цитата: Володимир від 10 Червня 2020, 10:13:35
Kelly ST 155/70 R13 75T не погані, тихі і з досить агресивним протектором. Не дорогі і навіть з сертифікатом.

Супер, дуже цікавий варіант!! :ok:
Борозни вздовж серйозні, воду мали б пролітати на ура)
Єдиний нюанс - 155 щось мало варіантів, легше знайти в розмірі 165/70R13, піде він на нашу ходову ???

Дуже дякую за відгуки і поради, так швидко всі відписали) :thank_you:
Я брав тут https://infoshina.com.ua/uk/kelly-st-155-70-r13-75t , якщо не спішно, натисни кнопку сповістити про наявність, вони час від часу появляються, шини виготовлені в Польщі. Аквапланування нема, але за рахунок цього, якщо на швидкості 80 кмг і більше попадаєш на трасі одним колесом в глибоку калюжу що утворилась на колії від грузовиків, то машину добряче тагне в сторону.

Вчора переконався що ця резина має набагато кращі зчіпні властивості ніж белшина бі-391, там де белшина буксувала, на цій за тих самих умов спокійно проїхав.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Нет на свете хуже шины хуже чем Белшина :hysterics:

Toris

Цитата: Romka від 11 Червня 2020, 14:05:33Нет на свете хуже шины хуже чем Белшина :hysterics:
А хтось визнає лише Бєлшину: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17118.0

От і вір тепер відгукам. :facepalm:

Володимир

Цитата: Toris від 11 Червня 2020, 14:51:10
Цитата: Romka від 11 Червня 2020, 14:05:33Нет на свете хуже шины хуже чем Белшина :hysterics:
А хтось визнає лише Бєлшину: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17118.0

Белшина добре коли ловиш ями, диски гнуться а їй ніц не є. Але по комфорту шумна, і по болоті не їде.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Русслан

Nexen-Roadstone N Blue HD Plus 155/70 R13 75T якщо хтось користувався цими шинами напишіть свої враження.

Romka

Цитата: Володимир від 11 Червня 2020, 16:33:49
Цитата: Toris від 11 Червня 2020, 14:51:10

Белшина добре коли ловиш ями, диски гнуться а їй ніц не є. Але по комфорту шумна, і по болоті не їде.

Я колись влетів в яму думав колесо відірвав, глянув - ні, так 1/5 диска зігнуло, думав гумі хана, поставив запаску, поїхав на шиномонтаж, диск вирівняли, а гума ціла ні знаку і була це Toyo 350. Шкода не випускають вже, грязюку вона теж проходила на ура.

vicktornekrasof

У мну, Debica Naviganor 2 155/70 R13 спереді
І Роззява 155/70 Р13 ззаді

ВКБ

4 нові роззяви, у мене немузикальний слух на якістб резини без стендових випробувань.

Роззява без балансування на тавробублику 130...160 км/год..норм.

Автолюбителям треба не балансування по масі  малих коліс, а пристрій антияйцезабивач і биття по резині відносно кріплення - мір (мірило і правило таке).
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

я свої коли балансував то вони не пригали, візуально рівненько крутилися на стенді і вроді все відбалансувалося, але тут ще роль грає полуося, бо буває при 105 трусить, а буває і ні, а починає при 110 а деколи і при 95, такщо тут лотерея, от чого не знаю
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Гума трохи по диску зміщується як ямка.

Ходівку перевірити легко. Знімаємо колесо, ставимо щуп 10-ти мм індикатора на верхню точку шпильки але щоб вона була нерухома в гнізді своєму, обнуляємо, і переходимо від шпильки до шпильки три рази  і зиряємо максималтне відхилення від самої верхньої точки. Максималтне значення і буде радіальне биття конструкторської бази відносно вісі підшипника..тобто вісі колеса. Якщо там 1мм не дай бог...то тююююю про яке балансування можна говорити, треба щось з ходовкою робить ..похибка виготовлення. Отвіт по кресленню туман розбросу позиціонування +-0.03мм від бази підшипника та посадочного фланця, а сумарне биття 0.06мм плюс похибка фланця посадки 0.1мм макс. А шо там по факту.
Якось буду в гаражі перевірю.
Щас щоб зрозуміло було кину схемку.
Магнітна стійка інструментальщика щакріплюється на кузові нерухомо в зручному місці.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.