Флудильня 2020

Автор Vitaliy., 01 Січня 2020, 20:05:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 17 Липня 2020, 15:15:09
Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 10:23:37і накачати туди 8 атмосфер
Шинным насосом  :-D То вы испортились современной жизнью, о простых и бесплатных способах не задумываетесь. Из человека разумного и смекалистого превращаетесь в человека раба денег.
Насос там не допоможе, треба зачачувати якийсь зріджений газ, щоби він розчинився з вмістом.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ізобутан або пропан
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Karp

Цитата: Vitaliy. від 17 Липня 2020, 15:15:09Из человека разумного и смекалистого превращаетесь в человека раба денег.
Если такой умный,чё тогда такой бедный!

Сволочь

Вообще то должна быть приблуда дл смазки такого типа

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Vitaliy.

Цитата: Karp від 17 Липня 2020, 15:47:02Если такой умный,чё тогда такой бедный!
Ха, напугал. Спроси у любого миллионера, так он всегда будет прибедняться, особенно в налоговой  :-D Бедный или богатый это всё относительно. Можно зарабатывать минимум, ездить на автобусе, по ресторанам не шляться. А можно трынькать всё, и постоянно быть с пустым карманом.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Ум і бідність чи заможність не пов.язані обов,язком . Тут у кого яка мета та вподобання. Багаті мають рахунок які наповнюють і є мета і плани. Звичайні люди їх не ставлять, тому і мети немає . Це не означає що не можуть. Хто в бізнесі наповнює рахунок конкретними діями, втрачає чималий час і на контрлль процесу для сімейного щастя там місця немає майже.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

KOT

Ну как бы да, не в деньгах счастье, я пока прикинул сумму, котором мне хватает на жизнь, по моим меркам. Теперь стараюсь зарабатывать эту сумму прилагая как можно меньше усилий)). Но все равно 2 работы и ремонт я делаю своими руками, наемников дороговато.

Володимир

Цитата: KOT від 18 Липня 2020, 00:14:56ремонт я делаю своими руками, наемников дороговато.
Я думаю що ремонтникам ти просто не довіряєш, бо знаєш що краще за тебе ніхто не робить.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

KOT

Цитата: Володимир від 19 Липня 2020, 19:00:17
Цитата: KOT від 18 Липня 2020, 00:14:56ремонт я делаю своими руками, наемников дороговато.
Я думаю що ремонтникам ти просто не довіряєш, бо знаєш що краще за тебе ніхто не робить.

Ну был у меня тут один, плитку ложил, не понравился, не выдерживал скроки застывания штукатурки. А вот потолок натяжной мне цену выдали в 2200, при стоимости комплектующих с доставкой из Харькова в 600 грн. Я потратил 6 часов с 2мя перекусами. Вот как бы не готов я платить за 6 часов работы с обедом 1600 грн.

ВКБ

Година роботи будівельника не менше 111грн/година (19500 грязними з відпускними 10%)  іце з урахуванням соцвиплат.  Це лише зарплата без транспорту і амортизації на інсрументи. 111×6×2працівника + відсоток траспорту і інсрументів аморт ось і вихоле 1600. Якщо сам то сам, але чи зтось хоче менше еіж 19500 на міс грязними стрибати потрємянці )))
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

от в суботу сусідці натягнули потолок, заплатила за нього 3000 з копійками, ну проводку і лампочки не рахуваю, то по підрахункам щоб зробити теж саме з гіпсокартона ну і всі прибамбаси по технології то вийде дорожче, але я от думаю що напевно матеріалів на натяжний йде мало просто робота ціниться дорого. зато годинка максимум і кімната 3400х2800 гатова, а з гіпсом то то пару днів
Мужики, а сока буде коштувати зібрати шафу-купе 4-ри дверну з підрізкою бокових стінок бо сусідка про...ала з розміром висоти на 30мм, і плюс ще одна стійка з полками з підрізкою стінок. Може хто з вас займається таким то підкажіть.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

KOT

Vitaliy.

Цитата: Sergik32 від 20 Липня 2020, 10:08:53а сока буде коштувати зібрати шафу-купе 4-ри дверну з підрізкою бокових стінок бо сусідка про...ала з розміром висоти
Ти шо, маленький? Чай с булочками с неё  :-D  Возможно и с пирожками  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: Vitaliy. від 21 Липня 2020, 01:45:04
Цитата: Sergik32 від 20 Липня 2020, 10:08:53а сока буде коштувати зібрати шафу-купе 4-ри дверну з підрізкою бокових стінок бо сусідка про...ала з розміром висоти
Ти шо, маленький? Чай с булочками с неё  :-D  Возможно и с пирожками  :-D
Так ми ніколи не розбагатіємо. :-D Треба брати грошима і мотивувати на булочки з пельменями. ;)

Sergik32

я то добрий фєй, я всім допомагаю, деколи навіть про свою сім'ю забуваю, а чужим помагаю. але від того жити не легше. От і цікавлюсь кіко така доброта коштує