Мегапанель люкс, проблемы и решения

Автор dimas26, 07 Лютого 2011, 00:24:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ВКБ від 06 Квітня 2020, 09:42:17
Іноді блідо горить "  stoo " на мегапанелі люкс. Шо це?
Сама лампа стоп не може горіти, вона горить в парі з іншими лмпапами, такі як низький рівень ОР, низький тиск масла і т.д. Якщо на якомусь з тих датчиків трохи підзамикає, то може через це блідо горіти.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Кажется уже где-то давным-давно было, но может ком-то это надо...  ;)
https://www.drive2.ru/l/559948837507039249/

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Toris

Ти ба! Я й не знав, що таке може бути. Роздивився якось на панелі символ, який ніколи не засвічувався, але не надав йому значення. Думав, що так і треба.

Додав цей індикатор до списку "хочулок".

igo61

Я собі на "стандарті" таке теж зробив. Розгледів невикористаний символ... і закортіло.
UPD:

Якось так.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

zpjekan

Привет форумчане, подскажите как исправить мегапанель, проблема такая, датчик уровня топлива живет своей жизнью, но стоит отключить тахометр и все приходит в норму. Думал дело в датчике, заменил его, и всю проводку от него, но результат тот же. машина инжекторная если что.

Vitaliy.

Цитата: Toris від 15 Травня 2020, 13:02:41Ти ба! Я й не знав, що таке може бути. Роздивився якось на панелі символ, який ніколи не засвічувався, але не надав йому значення. Думав, що так і треба.

Додав цей індикатор до списку "хочулок".
Вопрос к пользователю, а не модератору- что полезного в написанном?
Вопрос к модератору, а не пользователю- на 10% не тянет?

Як кажуть медики, немає здорових людей, є недодіагностовані. :-D
Так само будь-яке повідомлення, яке має ознаки людського неформального спілкування, можна акуратно підвести на якесь порушення. І, строго кажучи, ми тут постійно потрохи флудимо та офтопимо. Межі суб'єктивні: одному нормально, іншому зле. Однак є якесь "середнє" значення, проти якого люди не протестують.
На ось це твоє повідомлення є скарга і я реагую на скаргу ось таким чином:

Порушення пунктів Правил 4.9 (оффтоп, +10%), 4.10 (розв'язання міжусобних конфліктів, +30%), 4.14 (забороняється вимагати зняття покарання та банів або їх обговорення, +10%).
Модератор Toris.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Я його або на дхо пустю, абоина вентилятор індикацію.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Vitaliy.

Цитата: ВКБ від 19 Липня 2020, 20:18:51абоина вентилятор індикацію.
Я давно пристроил светодиод на шкалу температуры, там же резистор, отдельным папой с мамой вывел, протянул провод к датчику радиатора. Когда включается то видно.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

ВКБ

Віталя, так там діод в люксовій заслонки /°/ щоб запрацював пр вентилятопу що треба подати? +12 чи масу? Що хоче той вхід для цього діоду?

Vitaliy.

Цитата: Vitaliy. від 19 Липня 2020, 19:41:32Порушення пунктів Правил
Ха, правил. ти совесть потерял. А это никакими правилами не караеться.

Цитата: ВКБ від 20 Липня 2020, 09:54:46Що хоче той вхід для цього діоду?
Массы. То есть, грубо говоря, на светик идёт плюс, проходит через него, выходит к концевику заслонке, и если он вытянут, то массируется на трос, который массируется на карбюратор, он на коллектор, он на блок, на коробку, на кузов, на минус АКБ  :yahoo:  :-D
 рус иван пнх

ВКБ

Віталя, мене цікаве куди що кинуть щоб на люксовці при увімкнені вентилятора він світився. Вентилятор через реле звісно вмикаєтьмя. Діод у мене є такий /*/, працюючий. Що йому треба не помню, чи маса чи +12.

Vitaliy.

Цитата: ВКБ від 21 Липня 2020, 07:22:01мене цікаве куди що кинуть щоб на люксовці при увімкнені вентилятора він світився
Получается, чтобы тот светик загорелся, вывод от приборки нужно соединить с массой.
Чтобы подружить его с системой электроохлаждения, его нужно подключить ... но тут я не уверен. Если реле включения вентилятора управляется мозгами по минусу, то есть на обмотку приходит плюс, а после обмотки массируется мозгами на массу, то светик нужно подключить на выход реле, к выходу обмотки, где при включении зажигания нет плюса. Чтоб это проверить, вытаскиваеш реле, включаеш зажигание, и пробником тыкаешся в маму гнезда, по бокам, где НЕ СИЛОВЫЕ гнёзда, а гнёзда управления.
 рус иван пнх

ВКБ

Схему треба грузнуть к гниги там видно.

vladishtm

Цитата: ВКБ від 21 Липня 2020, 07:22:01
Віталя, мене цікаве куди що кинуть щоб на люксовці при увімкнені вентилятора він світився. Вентилятор через реле звісно вмикаєтьмя. Діод у мене є такий /*/, працюючий. Що йому треба не помню, чи маса чи +12.

В мене вентилятора чути, більше за двигун  :-D :-D я міг не помітити коли двиг заглохне. а от кулера того чую :sad:  і добре  :-D і щоб він ще й світився? -обійдеться! хіба що синю вспишку мигалку під капот  }-)
А от про підсвітку "STOP" - шо так і нічого? Бо з пару місяців назад став і за своїм таке помічати. Помилок немає, все наче в нормі, а він підсвічує, але також світить нормально коли це його правда. Поставив собі давно на підсвітку номера замість накальних -світлодіодні. Може ..... точної схеми ж люксової  панелі немає, . Можливо десь завязочка..... :wacko:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

ВКБ

У мене таки бачу  "STOP" світився із-за закорочування датчика рівня охолоджуючої рідини мотора. Виявив однозначно. Відпав по ітогу в трубці датчика геркон . Також помічав коли відключас датчик що тух "стоп" попередження.