Вопросы к администрации.

Автор LonelyWolf, 19 Лютого 2014, 00:44:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Припиняємо це мусолити. Новий день, новий тиждень! Про ірландію або прикол або сервер там і закони тут міжнародні мабуть треба , а наші здерті з них.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Пропоную не заморочуватись вирішенням міжнародних суперечок. Достатньо Правил форуму.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

YDoron

Цитата: ВКБ від 10 Серпня 2020, 12:17:21+

Пример флуда, прошу хотябы эту тему держать в порядке и писать по существу.

2ВКБ

Доброго дня адміністрація!
Коли буде розбанений ВКБ, де на це жодного повідомлення про строки. Назвали безмовним, хоча мова моя українська. Можливо малось безмоЛвним. Також немає відповіді на написані листи до адміністрації. ВКБ забанений назавжди і йому тепер під 2ВКБ спілкуватись на форумі? Звідки впевненість що попепедні користувачі саме ВКБ як громадянин, а не його брат?
У мене було кілька проблемних питань в дорозі, ремонтувався екстрено, де я хотів поставити такі питання невідкладно. В авто були діти. Це не нормально проявляти такий тоталітаризм. Не можливо відповісти на питання які ставлять користувачі.
І "+" то не флуд, то було як згода чи "да". Оприлюдніть хто саме на ВКБ скаржився і котив бочку та які законні підстави, де закон має вищу силу. Якщо ВКБ забанений назавжди (що є бєзпрєдєлом), тоді цей користувач не може бути забанений, оскільки це не може бути переслідуванням фізособи та ще й в новиму користувачі.
Поясніть свою позицію.

YDoron

Читайте правила:
Цитата: Kritik від 27 Грудня 2008, 18:27:11додавання від 21/04/18:
На форумі працює система попереджень зі штрафними балами, вони вказані в кожному пункті відсотками.
При досягненні 85% - користувачу забороняється писати повідомлення на форумі.
Бали знімаються по 1% за добу.

YDoron

Сообщения от пользовател Karp удалил (очередные разборки).
Полный бан пользователю, так как судя по последним его сообщениям, юзер заходит сюда исключительно, чтобы повыяснять отношения.
Любые подобные клоны, и пользователи регистрирующиеся исключительно чтобы поскандалить также будут банится.

Кому не нравится форум/администраторы/модераторы - может не заходить на него, никто не заставляет.

Володимир

Прохання застосувати налаштування мови форуму і до розділу "Центр модерації" а також до листів які надсилаються на пошту, бо навіть з гуглперекладачем не все зрозуміло.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

dj_doom

сломано быстрое редактирование поста.
из вот такого поста:

при быстром редактировании получается такое:

При редактирование через обычную форму "Изменить" - все ок..

Vitaliy.

Что то утром и днём непускалось на форум. Что то там закончилось, по огранизации сервера.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

YDoron

Цитата: Vitaliy. від 13 Травня 2021, 19:31:30
Что то утром и днём непускалось на форум. Что то там закончилось, по огранизации сервера.
только что поправил

Vitaliy.

Вопрос до Володимира. Открытое видео вернули к обычной ссылке без картинки на экране. Если в первом случае про электросамокаты это могу понять (инакоукраинский видеоисточник), то сюжет о электропроводах я непонимаю для чего наполовину скрывать. Это не возмущение, это просто цикавлюсь.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 25 Червня 2021, 12:24:49
Вопрос до Володимира. Открытое видео вернули к обычной ссылке без картинки на экране. Если в первом случае про электросамокаты это могу понять (инакоукраинский видеоисточник), то сюжет о электропроводах я непонимаю для чего наполовину скрывать. Это не возмущение, это просто цикавлюсь.
Жодної політики, стараюсь ховати всі відео користувачів під спойлер щоби не тормозив форум. Двіжок форума дуже туго працює з відкритими відео. Неодноразово звертав на це увагу користувачам та власнику форума, але всім пофіг, то використовую своє право модератора щоби поправити.

YDoron

а разве есть движки форума, которые не будут тормозить когда выложены куча видео?
помоему единственное решение, это спойлеры или еще какая нибудь кнопка.

Володимир

Цитата: YDoron від 25 Червня 2021, 14:12:44
а разве есть движки форума, которые не будут тормозить когда выложены куча видео?
помоему единственное решение, это спойлеры или еще какая нибудь кнопка.
Таврофорум не тормозить, принаймі не тормозив, бо зараз відео там так не вставляються, тут достатнього одного вкладеного відкритого відео щоби відчути тормозіння, а якщо відео багато то легше закрити сторінку ніж дочекатись фіналу загрузки.