Настройка ГБО-4

Автор Ivan1988, 05 Жовтня 2018, 21:45:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivan1988

Цитувати виділенеМоже всетаки з дюзами в 2,5мм я переборщив, але настрійщик сказав нічого не переборщив
Только что смотрел видеоролик на Ютубе как монтируют форсы ac w-02 на Toyota Camry с двигателем 2.4 л. и мощностью 152 л.с., так там сверлили дюзы 2.6 мм. А на Славуте 1.2 л с мощностью 62 л.с. сверлить 2.5 мм как-то странно))

Sergik32

ну так получилось, не кажу що правильно зробив, може потім попробую поміняти дюзи і пересвердлю на 1,8 чи 2,0
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Момент

Если 2,5 мм, то ближе множитель к 1 и менее искривленный.
1,5мм будет множитель более искривленнее.
Если дюца соответствует диапазону срабатывания на всех режимах и ее реакция открытия и закрытия не мешает подачи порции газа, то какая разница какой диаметр? Лучше в большую сторону перебдеть, чем недобдеть.
Совершенствование безгранично.

Sergik32

форси скоросні, хід щтоку не знаю, але коли я ставив стокові дюзи 1,5мм то множник уходив в небеса, навіть при низькому тиску і при нормальному, я дойшов до 2,5 і настройщик сказав шо все нормально він так само налаштовує і моцні тачки коли я був у нього то прадо настраював і тіж самі форси і рекутор на 1,05 тиск і все шепче. шо так всі в той множник втюхались, якого тухеса, бо так весь ютуб пише чи що
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Ivan1988

Цитувати виділенеЕсли 2,5 мм, то ближе множитель к 1 и менее искривленный.
Насколько я помню множитель меньше 1 и не в кривезне заключаются оптимальные параметры работы.

Sergik32 а що каже сама программа після калібровки на таких дюзах? Там в програмі є підказки, вона сама видає чи дюзи завеликі, чи замалі. Бо в мене при 1.5 мм показує чітко посередині зеленої зони, тобто оптимальний діаметр.

Момент

Цитата: Ivan1988 від 24 Серпня 2020, 01:07:32
Цитувати виділенеЕсли 2,5 мм, то ближе множитель к 1 и менее искривленный.
Насколько я помню множитель меньше 1 и не в кривезне заключаются оптимальные параметры работы.

Такой факт и физика решает.
Совершенствование безгранично.

Sergik32

коли я калібрував то писало шо все нормально, коли дав більший тиск то писало що дюзи завеликі, а коли 0,95-1,05 то пише норма

KOT

Цитата: Sergik32 від 25 Серпня 2020, 11:09:43
коли я калібрував то писало шо все нормально, коли дав більший тиск то писало що дюзи завеликі, а коли 0,95-1,05 то пише норма
Еще может быть высота поднятия штока недостаточной, и там хоть 5мм сверли, никакого эффекта

Sergik32

до штоків не ліз, зі слів тих хто їх устанавлює то ці форсунки калібруються на заводі і подальшого регулювання не потребують.

KOT

Цитата: Sergik32 від 26 Серпня 2020, 13:19:32
до штоків не ліз, зі слів тих хто їх устанавлює то ці форсунки калібруються на заводі і подальшого регулювання не потребують.
Ну я другу баракуду ставил на двигатель 1,8. Не помню размер дюз, но пересверлил 1 раз, потом второй, потом выкрутил дюзы и понял что дальнейшее увеличение не имеет смысла из за того что высота штока ограничивает. ну или внутренние каналы.

ВКБ

У кого який коефіцієнт поправки на гбо Стаг по температурі сухого газу? В мене такий : -50..+10. Тепер на холодну не багатить зашкально до набору в штатний режим польоту.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Значить перед тим як сверлити, треба уважно читати документацію на форсунки. Бо в Сержіка32 площа дюзи в 2,8 рази більша ніж в мене, але якщо брати його тиск в редукторі і коефіцієнт, то подача газу в нього порівняно з моєю системою приблизно в 1,3-1,5 рази більша.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Сержику можна їздити на тиску 0,7атм  і часи відкриття будуть як для 1,5мм і буде той самий ефект, менше навантаження на елементи системи по тиску і т.п. Довше проживе сенсор тиску. Хто досліджував що щось буде не так наприклад при 0,7атм?

almetr

Цитата: ВКБ від 27 Серпня 2020, 08:24:05У кого який коефіцієнт поправки на гбо Стаг по температурі сухого газу?
В Стаге есть уже заложенная поправка для газа от его температуры. А эта кривая, доступного нам коэфф, позволяет править тот, уже заложенный коэфф. Поэтому, по форме полученного наклона, можно делать вывод -  насколько интенсивное заложено холодное бензиновое обогащение  в Микасе. Хороший способ противодействовать нелепому обогащению в Микасе.

ВКБ

Цитата: almetr від 27 Серпня 2020, 09:59:44
Цитата: ВКБ від 27 Серпня 2020, 08:24:05У кого який коефіцієнт поправки на гбо Стаг по температурі сухого газу?
В Стаге есть уже заложенная поправка для газа от его температуры. А эта кривая, доступного нам коэфф, поправляет править тот, уже заложенный коэфф. Поэтому, по форме полученного наклона, можно делать вывод -  насколько интенсивное заложено холодное бензиновое обогащение  в Микасе. Хороший способ противодействовать нелепому обогащению в Микасе.
Не згоден є, я спостерігав онлайн при їзді за коеф лямбди газ-бензин. Нічого там не враховано.
По прошивці видно що збагачення по бензину невелике, а саме газ майже 25% багатить від 30 до 70 градусів по температурі сухого газу.