Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Toris

На фірму прилетів гелікоптер, приземлився на території. Йду до нього.

ВКБ

Фотай. Ділись. Рознюхай ттх.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Цитата: ВКБ від 28 Жовтня 2020, 13:44:05Фотай. Ділись. Рознюхай ттх.
Ми-2, усе стандартно, ЛТХ повний інтернет. Датчик обмерзання давно оновлено на безрадіаційний. 300 літрів авіаційного гасу (авиакеросина) ТС-1 на 1 годину польоту. ГБО не ставиться. Проблеми погодження польотних маршрутів через фактично військовий стан. Пілоти веселі та охоче спілкуються.

Пофоткався, але усе службове, викладать ніззя. Ввечері гляну матеріал, якщо після ретушу орієнтирів буде нормально виглядати, то викладу щось.

У порівнянні з Robinson R44, Ми-2 виглядає, як старий колгоспний трактор. Втім, Робінсон з пілотом бере 4 людини, а цей як мікроавтобус, 8-місний з пілотом. І два двигуни, що надійніше. А також готовий до нічних польотів. Тобто цей гелікоптер більш хазяйський.

...Хохма: завскладом йшла до себе, аж тут зверху прилітає цей Ми-2. Їй кричать, щоби дала місце гелікоптеру на посадку - а вона по телефону з начальством гутарить і не реагує. Лише шум лопатей над головою та супутні струмені повернули її до реальності. :-D

P.S. Поки я бігав на оглядини, напарник виявив у себе втрату нюху. Я приходжу - а в кабінеті холодно (після провітрювання) і він маску на себе одразу натягнув. Начальство відправило напарника додому (згідно регламенту), а завтра він йде на тест. Результат у суботу буде в кращому випадку. Щось у мене вже обличчя пашить: або обвітрився біля гелікоптера, або теж якась хрінь. Запах кави ще відчуваю.

Алекс

Если есть возможность-попей молочка с жиром собакена/барсука +мед,теплым жир не чувствуется вообще,а холодным бр-р,противно послевкусие .В феврале кушиль я такой лакомство-ночером подушка 4 раза переворачивал,хоть выжимай
Байбачий /сурковый тоже хорошо,на крайняк масло сливочное,тогда уж с минералкой щелочной,типс Ессентуки 4/17 ..
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Вчора напарник отримав результати тесту на COVID-19 - результат позитивний, тобто напарник захворів. Ми з ним їздимо на роботу і з роботи славутком, знаходимось в одному кабінеті - тобто щонайменше 7 годин кожного робочого дня перебуваємо разом. Можливо, у моєму організмі також поселився вірус, але симптомів поки що немає.
Напарник усією сім'єю на обсервації. Окрім втрати нюху та зниження смакових відчуттів, інші показники в нормі. Лікувати немає чого, тому приписали вітаміни. :-D

У мене симптомів ніяких немає, на територію роботи запустили без проблем. Медсестра каже, що ми усі вже контактні. Один працівник "важкий у" лікарні, в інших - домашні з підтвердженим ковідом різних ступенів "важкості".

--------------------------------

Cьогодні нарешті доїхав до мене бас Cort Curbow 4. :clap: Звучить шикарно. Трохи побубнів. Ліва рука втомилась без звички.
Товариш-басист, який порадив мені цю модель, вже хоче викупити його собі. :-D
Ось так виглядає (фото не моє):

igo61

Цитата: Toris від 02 Листопада 2020, 20:48:18
Вчора напарник отримав результати тесту на COVID-19 - результат позитивний, тобто напарник захворів...
У мене симптомів ніяких немає
Шо тут скажеш, тримайся хлопче. Може мине?
Всі ми по лезу ходимо.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Ivan1988

Не очкуй. Всё будет хорошо. У меня уже много знакомых, друзей и даже близких родственников переболели или болеют этим COVID-19. Почти все выжили, кроме 2-х пенсионеров с работы. Живем в красной зоне. Я уже сто раз за руку здоровался с утра с теми у кого на вечер был положительный тест, сам пока не заболел. Но руки мою регулярно и антисептиками пользуюсь постоянно.

Цитувати виділенеОкрім втрати нюху та зниження смакових відчуттів, інші показники в нормі. Лікувати немає чого, тому виписали вітаміни.
Лечить есть что, но лекарств ещё не придумали. Поэтому лечение симптоматическое с надеждой на иммунитет .

Олександр 1968

Та сама байда.Купа контактних знайомих.Є їхні родичі на апаратах дихання.Лікування коштує просто диких грошей.Знаю тих хто платив за уколи по 6000 за шт.Курс 12 штук.В основному тяжкі ті хто має супутні захворювання,ожиріння та старенькі.Лікарі кажуть що нюх та смак втрачають десь 20%.Кашель мучив мене десь зо три тижні зі шмарклями.Було чи ні хто зна.

Володимир

Цитата: Toris від 02 Листопада 2020, 20:48:18
Вчора напарник отримав результати тесту на COVID-19 - результат позитивний, тобто напарник захворів. Ми з ним їздимо на роботу і з роботи славутком, знаходимось в одному кабінеті - тобто щонайменше 7 годин кожного робочого дня перебуваємо разом. Можливо, у моєму організмі також поселився вірус, але симптомів поки що немає.
Напарник усією сім'єю на обсервації. Окрім втрати нюху та зниження смакових відчуттів, інші показники в нормі. Лікувати немає чого, тому приписали вітаміни. :-D

У мене симптомів ніяких немає, на територію роботи запустили без проблем. Медсестра каже, що ми усі вже контактні. Один працівник "важкий у" лікарні, в інших - домашні з підтвердженим ковідом різних ступенів "важкості".
Тому той вірус так і поширюється, бо багато людей безсимптомні, але заразні. У нас також недавно був випадок що помер в сім"ї чоловік, як виявилось від ковіду, коли протестували членів сім"ї, то ті також інфіковані, тобто принесли додому батькові заразу самі цього не підозрюючи.
Цитата: Ivan1988 від 02 Листопада 2020, 22:19:50
Не очкуй. Всё будет хорошо. У меня уже много знакомых, друзей и даже близких родственников переболели или болеют этим COVID-19. Почти все выжили, кроме 2-х пенсионеров с работы. Живем в красной зоне. Я уже сто раз за руку здоровался с утра с теми у кого на вечер был положительный тест, сам пока не заболел. Но руки мою регулярно и антисептиками пользуюсь постоянно.
Руки треба мити, бо кажуть що 80% імунітету в кишечнику, і коли вірус попадає в кишечник, то він завдає найбільшої шкоди.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

KOT

Цитата: Toris від 02 Листопада 2020, 20:48:18Cьогодні нарешті доїхав до мене бас Cort Curbow 4.
Поздравляю с покупкой, тоже купил себе пол года назад гитару, вот только играть не купил)). Все некогда вспомнить то что умел, а учиться новому тем более.

У меня жена переболела ковид, я и сын вроде как нет или бессимптомно, находились в одной квартире.

Toris

1. Зняв електробензонасос з-під капоту для встановлення його біля бака або в бак. Бензошлангу від інжекторного металевого фільтра втикнув прямо в бензоклапан без зворотнього клапана. Зворотній клапан втикну вже після інсталяції біля баку. Обидва провідники старанно ізолював ізоляційною стрічкою відповідних кольорів.

2. Маю гостру потребу на повноцінну естакаду або краще оглядову яму в гаражі. :hysterics: Майстри мої з роботи або зайняті, або не хочуть займатись творчістю.

Володимир

Цитата: Toris від 16 Листопада 2020, 15:55:092. Маю гостру потребу на повноцінну естакаду або краще оглядову яму в гаражі. :hysterics: Майстри мої з роботи або зайняті, або не хочуть займатись творчістю.
Саме краще яма в повний ріст, бо естакади зазвичай не роблять під 2 метри то треба трохи намучатись згинаючи ноги в колінах.

Якщо підлога в гаражі рівна, то можна купити/зробити підставки під автомобіль.

Та купити/зробити лежак на колесах щоби легко було повзати, я вже задумався про такий варіант, коли будував гараж то яма мені була непотрібна, то по сусідству в одній організації була хороша естакада, потім організація самоліквідувалась, а плити з естакади продали.

ВКБ

Лежак бімба..і заснути можна на такому
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Sergik32

в мене в гаражі яма така що тра сидіти на стільчику і ремонтувати, з однієї сторони зручно, а з іншої не дуже, краще коли в повний зріст можна ходити.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0